Sivut

torstai 7. marraskuuta 2013

Arvontojen voittajat

Blogissa on ollut käynnissä kaksi arvontaa: nimipäivä-arvonta sekä halloween-arvonta. Molemmat arvonnat ovat nyt päättyneet ja on aika julkistaa voittajat! Arvontojen käynnissä ollessa blogiin tuli aivan huikea määrä uusia lukijoita, lämpimästi tervetuloa kaikille! Toivottavasti teistä mahdollisimman moni jää lueskelemaan blogia tämän jälkeenkin! :)


Nimipäivä-arvontaan osallistui yhteensä melkein 180 kynsifriikkiä! Vau! Sain arvonnan kautta myös ihan huikean määrän palautetta, kiitos teille niistä.  Muutama kommentti oli oikeasti niin koskettava, että luin täällä niitä vedet silmissä. :') On niin ihanaa kuulla, että te oikeasti pidätte tästä blogista ja minusta kirjoittajana. Kiitos kaunis ihanista palautteistanne. Vaikken palautteisiinne oikein pääsekkään vastailemaan, niin voin vakuuttaa, että jokaisen olen lukenut täällä rauhassa ajatuksen kanssa. 

Nimipäivä-arvonnassa palkintona oli MiMaxin lahjoittama setti kynsikoristeita. Tämän setin itselleen voittaa Facebook-lukija nimellä....


..... Suvi V. Onneksi olkoon! 

Halloween-arvontaan osallistui 81 kynsifriikkiä ja palkintona oli pieni essencen paketti, jonka olen itse ostanut. Tämä paketti menee sitten lukijalle nimimerkillä....


..... dharma80. Onneksi olkoon! 

Haluan kiittä hirmuisesti kaikkia arvontoihin osallistuneita! Otan pian voittajiin henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostin kautta. Ja tiedoksi niille, joita onnetar ei suosinut: ei huolta, tänä vuonna on tulossa vielä muutama arvonta, joten kannattaa jäädä seurailemaan. :)

1 kommentti: