Sivut

torstai 28. marraskuuta 2013

Erilaiset "pikkujoulukynnet"

Viime postauksessa jo vinkkasinkin, että sain yhteistyön merkeissä kuukauden paketin Sanna Taralta. :)
Tällä kertaa valitsin testattavaksi mustaa tylliä, hopeaa ja kultaista helminauhaa sekä Saffron Londonin harmaan lakan (nro. 58). 


Testailin Saffronin mintunvihreää lakkaa jokin aika sitten, siitä enemmän voit lukea täältä <- klik! Olin ihan tyytyväinen ensimmäisen Saffronini laatuun, joten päätin tilata testiin myös toisen lakan. Enkä valinnut huonosti, sillä tämä harmaa yksilö oli hiukan edeltäjäänsä parempi! Nro 58 on koostumukseltaan creme ja peittää kahdella kerroksella. Levittyvyys, kuivumisaika ja sivellin tässä ovat sitä hyvää peruslaatua, mikä muissakin "halppislakoissa" yleensä on. Pikakuivuviin lakkoihin tottuneena, pikakuivattava päällyslakka on Saffronin lakkojen kanssa aika pop juttu!

Tekaisin tietysti saamillani tuotteilla heti yhdet lakkaukset. Voisin kuvitella nämä kynnet itselleni pikkujouluihin. Nämä sopisivat täydellisesti mustan pitsipaidan sekä kultaisten / hopeiden korujen kanssa! :) Ja olisivat ainakin erilaiset, aina kun ei tarvitse sitä punaista laittaa..


Saamieni tuotteiden lisäksi käytin myös Barry M:n Yellow Topaz Glitteriä, jota esittelin viime postauksessa.

Tylli ja helminauha yllättivät minut taas helppoudellaan ja toimivuudellaan. Olen joskus käynyt ostamassa kangaskaupasta mustaa tylliä kynsien tekoa varten, mutta siitä ei kyllä ollut yhtään mihinkään. Kangaskaupan tylli oli nimittäin paljon paksumpaa, eikä taipunut kynnelle nätisti. Tämä Sanna Taran tylli on todella taipuisaa ja asettuu kynnelle todella nätisti, siis kuin itsestään.

Helminauhat toivat minulle heti mieleen joulukuusen pallot sekä köynnökset. Olette monesti pyytäneet minulta vinkkejä todella helppoihin, mutta hiukan erilaisiin juttuihin, joten tässä ne helpot ja erikoiset nyt ovat. Helminauhoja näkee käytettävän kynsillä todella vähän, vaikka niiden laittaminen on äärimmäisen helppoa; ensin mallaillaan helminauhaa kynnelle, leikataan sopivan kokoinen pala, lakataan koko kynsi päällyslakalla ja painetaan helminauha varovasti märkään lakkaan kiinni. Ja jos on rähmäkäpälä, niin kuin minä, niin loistavana apuvälineenä toimivat pinsetit. Helppoa, nopeaa & kaunista!


Mitäs tykkäsitte paketista ja kynsistä?

PS. Muistakaahan että Sanna Taran -verkkokaupassa toimituskulut ovat korkeintaan vain 4,95€!

18 kommenttia:

 1. Vau, todella upeat ! Pakko sanoa, että nyt ei riitä sanat kuvaamaan ajatuksiani, niin hienot ne on ! :)

  VastaaPoista
 2. Törkeän hienot kynnet o: Vähän rock tai punkvibat tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ine! :) Joo näissä on kyl vähän rokkimeininki! ;D

   Poista
 3. Onhan nuo helminauhat nättejä ja erilaisia, mutta itse en uskaltaisi moisia laittaa. En uskoisi niiden pysyvän paikallaan hetkeäkään, kun olen tämmöinen rähmäkäpälä. Sitten ois jäljellä vaan helmien muotoiset kuopat lakassa. Tuo siniharmaa sävy on muuten kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh, joillekkin tosiaan ei vaan sovi isot koristeet. Joillakin siinä menee hetki, että niihin tottuu ja jotkut ei totu koskaan! :) Tuo harmaa on kyllä tosi nätti! :)

   Poista
 4. Oikeen räväkät rock pikkujoulukynnet! :) Upeat♥

  VastaaPoista
 5. Wautsi wau! Tosi hienot ja räväkät. DD

  VastaaPoista
 6. Tosi hienot! Itse vieroksun tuota helminnauhaa koska kuvittelen sen irtoavan suunnilleen heti, mutta kuinka on kestääkö Se menossa mukana? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! :) Itsehän oon melkosen tottunut kaikkiin koristeisiin ja ne ei multa helpolla irtoa. Joskus aiemmin kun oon tätä "vähemmällä kokemuksella" käyttänyt, niin laitoin aina kerroksen - kaksi päällyslakkaa helminauhan sivuille ja hiukan päällekkin, sillä sain helminauhan pysymään tosi hyvin muutamasta päivästä melkein viikkoon. Tietysti jos tuntuu, että isot koristeet ei pysy, niin kannattaa järeästi laittaa kynsiliimalla nauhat kiinni ja vaikka päällyslakkakerros vielä päälle, niin ei nauhat voi olla pysymättä!! :D

   Poista