Sivut

perjantai 8. marraskuuta 2013

Hempeää ja helppoa

Blogissa on ollut pari päivää hiljaista, koska kaksi asiaa ovat vieneet aikaani: blogin arpojen tarkistus, sekä tyttäreni synttärit. Nyt kuitenkin bloggaaminen jatkuu tavalliseen tahtiin, kun kiire on hellittänyt. Tyttäreni 2-vuotissyntymäpäiviä vietettiin viime sunnuntaina ja halusin tehdä sitä varten jotkut ihanan hempeät kynnet, jotka sopisi edes jotenkin synttärisankarin kakkuun.Minulla oli suunnitelmissa tehdä ensin jotain hiukan prameampaa, mutta sitten päädyin siihen, että yksinkertainenkin voi olla kaunista. Lisäksi todella tiukka aikataulu hiukan hankaloitti kynsien laittoa..


Lakkaukseen valikoitui pohjalle Essien ihanan hempeä Ballet Slippers, joka sopi hyvin yhteen kakun kanssa. Sen päälle tuputtelin kärkiin tuorekelmun avulla ihanaa hopeaa sokerilakkaa, IsaDoran Diamond Crush:ia


Kuten ylempänä mainitsin, niin aikaa kynsien laittoon ei ollut kovinkaan paljoa. Nämä tuorekelmun avulla tehdyt kynnet ovat kuitenkin superhelpot ja -nopeat toteuttaa. Oikeasti aikaa näiden lakkaamiseen meni varmaankin 15 minuuttia, joten tälläinen koristelutyyli sopii ehdottomasti kiireisiin päiviin! :)

Mitäs tykkäsitte helpoista hemppiskynsistä?

14 kommenttia:

 1. Suloinen kakku ja yhteensopivat kauniit kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lunalii! :) Ei pitäis kyllä lisätä blogiin kakkukuvia, mitä joutuu itse sitten katselemaan, alkaa tekeen mieli kakkua!! :D

   Poista
 2. Tosi söpöt ja hempeät kynnet, hyvin sopi ainakin kakkuun. :)

  VastaaPoista
 3. Suloiset kerrassaan! Miksi töpöttelit tuorekelmulla? Tuleeko siitä jotenkin erinäköistä kuin sienellä töpöttelemällä? Tai ihan vaan siveltimellä? Uteleepi Ulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla! :) Tuorekelmun avulla tulee tietynlainen jälki. Lakka leviää kauniisti ja ohuelti eri kohtiin kynttä. Meikkisienellä töpöttäessä lakka tuppaa usein jäämään yhdeksi "köntiksi" aivan kynnen kärjeen. Siveltimellä en olekaan juuri kokeillut, mutta tuorekelmu on siitäkin helppo, että sitä ei tarvitse puhdistaa. Sen kun heittää kelmun palan vain roskiin lakkailun jälkeen! :)

   Poista