Sivut

maanantai 11. marraskuuta 2013

Liukuvaa sokeria

Piuh! Oon saanut postaustahdin taas hyvin käyntiin ja kovan lakkausinspiraation päälle. Olen ollut samoilla lakkauksilla korkeintaan päivän - kaksi ja sitten on tullut jo pakottava tarve tehdä jotain uutta. Lakkaaminen on vähän niinkuin addiktio, lakkaa on saatava kynsille vain lisää ja lisää ja lisää! Tänään on vuorossa tekstuurilakoilla leikkimistä, kokeilin nimittäin ensimmäistä kertaa liukuvärjäystä sokerilakoilla.

Käytetyt


♥ salmiakkiniitit *
♥ IsaDora - Gold Crush *
♥ IsaDora - Purple Crush *
♥ IsaDora - Diamond Crush *
♥ IsaDora - Chameleon Crush *
♥ Essie - 3 way glaze (päällyslakka)

Laitoin liukuvärjäyksen jälkeen lakan päälle päällyslakkaa, koska niitit oli näin helpompi kiinnittää. Ja juu, ihan senkin uhalla, että joku tulee mulle sanomaan, että olen mennyt pilaamaan tekstuurilakan idean. Itse tykkään tosi paljon tekstuurilakoista myös päällyslakan kanssa. Monissa tekstuureissa ilme on nimittäin aivan erilainen päällyslakan kera ja näin saa myös vähän vaihtelua. ;) Niin ja ei hätää, otin teille tietysti kuvan myös ennen päällyslakan laittoa!

Kynnet

Liukuvärjäys tekstuureilla oli hiukan hankalampi tehdä, kuin normaali liukuvärjäys. Omaa liukuani hiukan vaikeutti vaaleiden + tummien lakkojen yhdistäminen, mutta muutaman kerran töpöttelyn jälkeen olin tulokseen tyytyväinen. Ensi kerralla voisi kokeilla paremmin toisiinsa sointuvia sävyjä. Liuku on siis tehty normaalisti meikkisienellä töpöttelemällä. Mikäli liukuvärjäyksen toteuttaminen ei ole sinulle vielä tuttua, voit kurkata tekemäni ohjeet siihen täältä. <- klik!


 Ylempänä kynnet ilman päällyslakkaa, alempana päällyslakan kanssa. Pareina liukuvärissä ovat siis Chameleon Crush & Gold Crush sekä Diamond Crush & Purple Crush.


Ja lopuksi vielä kynnet salmiakkikuvioisten niittien kera.


Niin ja oli minulla yksi juttukin, mitä minun piti teiltä kysäistä.. Olen ruvennut aika usein julkaisemaan postauksia iltaisin. Onko tämä teidän mielestä hyvä vai olisiko parempi jos postaukset tulisivat aamulla tai päivällä?

Mitäs tykkäätte liukusokerista? :)

18 kommenttia:

 1. Tosi kivat lakkaukset, tykkään et värit vähän vaihtuu kynsittäin ja niitit sopii hyvin kokonaisuuteen :)

  Mun mielestä ei oo olemassa mitään absoluuttisen hyvää julkaisuaikaa. Itsestäni on mukava että blogijulkaisuja ilmestyy aina tasaiseen tahtiin pitkin päivää. Joskus on aamun piristys että aikaiselta aamulta löytyy muutama julkaisu mutta ne ovat kuitenkin niin ajastamisen leimaamia että tuntuu että kontakti bloggaajaan ikään kuin etääntyy jos julkaisut ovat aina ajastuksella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis E-S! :) Itsekkin tykkään lukea blogeja pitkin päivää. Ja oon ihan samaa mieltä tuosta ajastamisesta. Itse oon joskus aiemmin ajastastanut muutaman postauksen ja se tuntuu jotenkin hölmöltä.. Mutta hyvä kuulla, ettei sinänsä postausajalla ole väliä! :)

   Poista
 2. siis yksinkertaisesti vau! Aivan upeat! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvin oot onnistunut! Itse kokeilin tuota sokeriliukua kaverille ja meni vähän niin ja näin... :D Itselle en sitten enää viitsinyt edes yrittää. Mutta joo, tosi upeat kynnet! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ine! :) Kun mä ensin tein näitä kynsiä, niin mustakin alkuun tuntu että kynnet menee ihan mönkään. Sitten vaan tuputtelin ja tuputtelin, niin sain kuin sainkin ihan hyvän lopputuloksen. Mutta tosiaan tekstuurilakoilla liukuvärjääminen ei ole niin helppoa kuin "normi"lakoilla. :)

   Poista
 4. Ihanat :) mulla olis nyt kans mielessä liuku hiekkalakoilla. Saa nähdä miten käy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani! Hihi, toivottavasti onnistuu hyvin! Pidän sulle peukkuja. :) Tuputat vaan niin jumanperhanasti, niin onnistut kyllä! :D

   Poista
 5. Hienot on enkä osaa päättää tykkäänkö enemmän ilman vai päällyslakan kanssa =)
  Itse lueskelen blogit läpi päivän päätteeksi, joten päivälläkin julkaistut jutut "ehtivät hyvin mukaan" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! :) Tuo on kyllä totta, itsekkin tykkään monesti lukea blogit illalla, niin koko päivän julkaisut ehtivät siihen mukaan. :)

   Poista
 6. Vautsi kui hienot :) Tykkään tosi kovasti sun blogista. Täältä löytyis haparoiden aloittavan blogi:
  www.polisandbigdreams.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cricsu C! Ja kiva kuulla, että blogi miellyttää! :3

   Poista