Sivut

lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulun kuulumiset + kysymys

Heippa ihanaiset! 

Meidän joulu sujui ihan loistavasti. Me päätettiin miakkosen kanssa, että tänä vuonna ollaan ensimmäistä kertaa joulu ihan kotona, enkä pettynyt päätökseen yhtään. Aiempina vuosina oon surkutellut, kun ollaan ravattu pää kolmantena jalkana sukuloimassa, mutta nyt päätin tehdä sille topin. Kyllä jouluna täytyy olla rauhassa.


Kaikki meidän jouluvalmisteluista ei mennyt aivan rauhalliseen tyylin tai edes nappiin, sillä meillä oli vähän kinkun paistamisen kanssa ongelmia. Paistoimme ensimmäistä kertaa mieheni kanssa kaksin kinkun ja ilmeisesti meidän paistomittarissa oli jotakin vikaa, koska kinkku jäi raa-aksi, vaikka oli ollut jo tarpeeksi kauan uunissa. Siinä minä sitten porasin, että joulu on pilalla ja mies mökötti sohvalla kettuntuuneena, kun ei saa joulukinkkua. :'D Taistelimme kuitenkin mieheni kanssa loppuun asti ja saimme kuin saimmekin lopulta kinkun onnistumaan ja kyllä se oli hyvää! :'D

Aivan perheen kesken emme joulua kuitenkaan viettänyt, sillä mieheni äiti sekä mummo kävivät meillä syömässä. Meidän joulupöydästä löytyi perinteisiä jouluherkkuja: laatikoita, lihapullia, kinkkua, graavilohta, savulohta, rosollia... Jälkiruokana meillä oli tosin crème brûléetä, mutta se oli niiiiiin hyvää, ettei yhtään haitannut, vaikkei se ollut jouluruokaa. 


Syömisen jälkeen availimme tietysti paketteja. Pääpaino oli tietysti tytön lahjoissa, mutta sainpas minäkin muutaman paketin. Näemmä olen siis ollut kovin kiltti, koska oletin saavani vain tasan yhden lahjan. :D Ihan kaikkia suklaarasioita ym. en alkanut kuvailemaan (ehkä myös siksi, että ne on jo syöty...), mutta tässä on nyt muutama saamani lahja.

Olenko koskaan maininnut, että rakastan iittalaa? :D

Niin ja täytyyhän tähän kasaan laskea nekin jotka sain jo ennen joulua! Aiemmin kertoilin, kuinka ostin itselleni Cesarsilta "ennakkojoululahjan" & sain miakkoselta "yllätysjoululahjan".


Loppuilta me vietettiin ihan perheen kesken katsellen jouluohjelmia ja tytön uusia elokuvia. Syötiin myös vielä vähän jouluherkkuja ja juotiin glögiä. Joulupäivä sekä tapaninpäivä vietettiin myöskin kotona melko rennosti. Muutama sukulainen tosin poikkesi meillä käymään. Jatkettiin siis aika lailla sohvalla löhöilyn ja ylensyömisen merkeissä. Ei siis hassumpi joulu. Ihanan rauhallinen, juuri niin kuin toivoinkin. 

Olen muuten saanut joulukalenterin ja teidän palautteiden myötä taas ihan hirveästi energiaa postausten kirjoittamiseen. Ajattelin meinaan viimeisen joulukalenterin luukun kohdalla, että nyt pidän parin päivän tauon blogista ja sitten alan suunnittelemaan uusia postauksia, mutta mitäpä vielä. :D Täälä mä olen jo monta päivää miettinyt, että josko sitä jo menisi kirjoittelemaan ja päässä vilisee ainakin tuhat postausideaa (no okei, ehkei ihan niin montaa).

Mulla on ollut mietteissä myös muutaman videon teko ja sen tiimoilta halusinkin kysäistä teiltä, minkälaisia videoita te haluaisitte nähdä? Jotakin tutoriaaleja, juttuja minusta, meikeistä jne..? Taivas on rajana, saatte esittää toivomuksia! :)

Mitenkäs teidän joulu meni? 

2 kommenttia:

  1. Meidän joulu meni kanssa kotona rauhaksiin. Ei mitään ihmeellistä :) Innolla odotan tulevia videopostauksia. Eniten mieleen on kaikki tutoriaalit ja tottakai ihan pelkkä video sustakin olisi kiva katsoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rauhallinen joulu on kyllä paras! ♥ Hihi, kiva kuulla, täytyykin siis pistää nuo korvan taakse. :3

      Poista