Sivut

torstai 12. joulukuuta 2013

Luukku 12: jouluiset osiokynnet + videotuto

Tänään on vuorossa tämän vuoden ensimmäiset kunnon jouluiset kynnet. Innostuin muuten taas kuvailemaan videota ja tein teille videotutoriaalin kynsistä. Tähän liittyen haluan mainita, että olen päässyt jo melko pitkälle blogin ulkoasumuutosten kanssa: olen siivonnut sivupalkin sekä välilehdet ja lisännyt sivupalkkiin uudet seurantanapit. Sieltä löytyy nyt siis uutuutena myös linkki blogin Youtube -kanavalle. Siellä ei ole vielä kuin 2 videota, mutta piakkoin sinne tulee toivon mukaan paaaljon lisää! ;)


Sitten mennään niihin kynsiin jotka tein! Videolla näkyy siis vaihe vaiheelta, kuinka kynnet toteutettiin, paitsi loppukoristeluja (pilkut & strassit) en kuvannut, sillä ajattelin niiden olevan melko peruskauraa kaikille, vai onko? Alempana on myös kuvia kynsistä, jos ette halua tai pysty videota katsomaan. :)


Käytetyt

♥ O.P.I - It's A Doozi Says Suzi
♥ O.P.I - Don't Pretzel My Buttons*
♥ O.P.I - Nein! Nein! Nein! OK Fine!*
♥ Oumaxin kultainen akryylimaali
♥ Punaiset ja kultaiset strassit

Kynnet

Tälläistä "osiokoristelua" käytetään aika usein geelikynsien koristeluissa, mutta halusin testata tätä myös kynsilakkojen kanssa. :) Voit myös kurkata täältä (<- klik!) miltä geelein koristellut osiokynnet näyttävät.
Mitäs tykkäätte osiokynsistä ja tutosta?

2 kommenttia:

  1. Kiva video :) Onks siulla käytössä kamerateline vai missä pidät kameraa kuvauksen aikana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos EliZaaa! Mulla on tällä hetkellä kamera ollut vaan laatikon päällä. :D Kamerateline olis kyllä ostoslistalla.. :p

      Poista