Sivut

maanantai 16. joulukuuta 2013

Luukku 16: joulukynnet miehen tapaan

Näin kun joulumielellä jo ollaan (koska jouluun on enää 8 yötä, iik!), niin miakkonen suostui taas tekemään blogiin postauksen, tällä kertaa joulukynsistä! :D Niin kuin viime haastepostauksessa, nytkin mies sai vapaat kädet toteuttaa itseään. Hän sai siis tehtäväkseen lakata kynnet sekä kirjoittaa niistä postauksen.

Aiemmat miakkoseen liittyvät postaukset voit kurkata täältä:
- Kynsivelho Janne
- Avomies kynsibloggaajana

Joulukynnet miehen tapaan

Heih taasen!

Sain tälläsen joulumission vaimon kalenteriin. Teemana mulla tällä kertaa oli white/grey/black.

Tyttäremme kummisetä oli poikkeemassa täällä viikko sitten ja hän huomautti että näytän nykyään Beatles immeiseltä, koska samettiset hiukseni ovat saavuttaneet ponnarimitan ja beatlethan tekivät white albumin. Eilen satuin katsomaan susielokuvan neloselta jonka nimi oli the grey ja siitä ilman yhtään mitään parempaa aasinsiltaa jay tseta on tehnyt black albumin, joten sekin oli lisättävä väriskaalaan, koska valkonen ja harmaa eivät ole niin mediaseksikkäitä värejä.


^ Tuohon väliin haluan kuvani. Vaimo innostui ottamaan monta kuvaa, mutta yksi mielestäni riittää, ilman turhia hifistelyjä tahi mitään turhempaa. Tein tällä kertaa vain toisen tassun ja siitäkin neljä kynttä. Lopputulos on jälleen kerran aivan riipaisevan hirveä, ihme että ihminen pystyy edes tuollaiseen. Varsinkin tuo etusormi raastaa verkkokalvoja pahemman kerran.  Mitään suurempaa logiikkaa noissa ei ole. Pisin aika meni valitessa lakkoja, odotin että korkeissa voisi lukea vain black,white ja grey, mutta törmään coral reeffeihin, little sparroweihin ja polar nighteisin :O Toinen pidempi aika tosiaan meni vaimon kuvaillessa, en ymmärrä sitä kuvien määrää ja käsien vääntelyä. Lopussa minun piti lisätä jotain glitteri (?) litkua noihin päälle, että ne olisivat edes hieman juhlavammat, mutta ei noista juhlavia saa mitenkään. Käytin aikani viisaasti ja lakkasin ripeästi, jotta tatina ei tarttuisi niin vahvasti kynsiin ja lähtisi paremmin pois, ja näin tapahtuikin.

Yhteenvetona oli ihan mukavaa tehdä taas näitä mutta töikseni en varmaan ihan heti rupea näitä tekemään ja toivottavasti sain vaimon hyvälle tuulelle.  :)

Bloggaajan kommentit

Hahaha, että näin. :D

Kuten edellisilläkin kerroilla, mulla oli nytkin hyvin hauskaa tätä postausta tehdessä ja olin ylpeä, kun miehellä oli oikein visio noista sen kynsistä ja hän jaksoi sen jopa postaukseenkin raapustaa. Viime kerralla mies tyytyi tekemään pelkän skittle -lakkauksen, mutta nyt hän uskaltautui jopa tekemään jotain haastavampaa, ei voi olla kuin ylpeä! :'DD

Mitäs piditte miakkosen postauksesta?

16 kommenttia:

 1. Oikein kiltti mies sulla, ihana loppu kommentti että toivottavasti sai vaimon hyvälle tuulelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, se onkin aika ihana! ♥ Ja mieskin kiittää. ;)

   Poista
 2. Janne sai mut niin hyvälle tuulelle tästä, että hymy nousi kasvoille!!! :DDD ihana postaus, kasvatan kynnet nii saa tuo ihana juntti tehdä mullekki lakkauksen!! :D

  Tee mä täältä jyriksestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, ihanaa että tää piristi sua! ♥ Ja juntti lakkailee sullekkin kynnet oikein mielellään! :'DD

   Tee me täältä tornista! ;D

   Poista
 3. Tämä postaus kyllä piristi iltaa kummasti!:D

  VastaaPoista
 4. Miekkoses hoitaa homman melkein ku ammattilainen :D Mahtaisko munkin ukkeli tehä saman??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, no eikö?! :D Ja nää miakkosen tekemät postaukset saa aina takuuvarmasti kommenttejakin, pitäiskö mun olla huolissaan? :D Ja juujuujuu, laitat kans ukkelis tekeen!!

   Poista
 5. Olipas hyvälle mielelle saava bloggaus. Kivasti sanoi miehesi, että toivottavasti sai vaimon hyvälle tuulelle :) Ja sai kyllä hymyn täälläkin kasvoille. Välitä hänelle kiitokset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiva kun tämä sai sut hyvälle tuulelle! :) Välitin terveisit ja miakkonen käski kiittämään! :3

   Poista
 6. Hihihihi :D On noi miehet kyllä ihania! :D Viljamilla alkaa tänään loma ja PÄÄSTÄÄN vihdoin toteuttamaan toi sun yksi haaste ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, no niin on! :'D Voi että, jeeee! Ihan mahtavaa, odotan innolla! ;)

   Poista
 7. Hahahahaaa, tää on taas niin hauska :'D Oon yrittänyt Nallea saada tähän mukaan, kun viimeksi haastoit ja nyt kun valitin sille, että Anniinan mies teki tän UUDESTAAN, niin se lupasi ryhdistäytyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiva kun tykkäsit! :'D Ja hahahah, ihan mahtavaa, toivottavasti sen nyt suostuu!! :DD

   Poista
 8. Hahaha kuinka symppis! Mies muuten tokaisi nämä nähdessään, että koskakohan se joutuu tekemään mulle kynnet.. : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eikö?! :DD Hah, no toivottavasti joutuu pian! ;))

   Poista