Sivut

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Luukku 4: kynnet itsenäisyyspäivää varten

Tänään luukusta paljastuu joulukalenterin ensimmäiset kynnet!

Kyseessä ovat siis kynnet itsenäisyyspäivää varten, mutta näillä kynsillä aion mennä myös serkkuni ylioppilasjuhliin, jotka ovat huomenna. Suunnittelin kynnet siis niin, että ne sopivat molempia juhlallisuuksia varten.

Käytetyt


♥ Essie - 3 way glaze
♥ China Glaze - Snow (lippu)
♥ IsaDora - Night Flight (k.sormi & peukalo)
♥ IsaDora - Polar Nights (pikkurilli)
♥ IsaDora - Pool Crush * (lipun risti)
♥ sininen & hopea siirtofolio *

Kynnet

Tekemäni kynnet mätsäävät hyvin myös ylioppilasjuhliin, sillä aion laittaa päälleni uuden sinisen paidan, jonka ostin hetki sitten Gina Tricotilta. Aion laittaa sinisen kaveriksi myös hopeita koruja, joten hopea siirtofolio sointuu niiden kanssa hyvin yhteen. :)


Millaiset kynnet te teette itsenäisyyspäivää varten?

6 kommenttia:

 1. Hirmu ihanat! Mäki eka suunnittelin vähän ton tyylisiä, mutta aika kävivähiin, koska tänään, ma, ti, ja ke kokeita... Mut mun (ehkä vähän säälittävän puoleinen :D) viritelmä löytyy www.ellenjapihlabloggaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pihla! :) Kävin kurkkaamassa, eikä kynnet olleet yhtään säälittävät. :) Joskus yksinkertainen on kaunista!

   Poista
 2. Nää on oikeen kivat :) Miten oot laittanut noi foliot, tai siis käytitkö folio liimaa? :D Mä en oo vielä ees suunnitellu mitään ja itsenäisyyspäivä on huomenna. :D Kiire tulee jälleen kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani! :) Laitoin ne ihan folioliimalla. :) Mulla on yleensä tällästen "merkkipäiväkynsien" kanssa ihan hirvee kiire, mut kerrankin päätin olla ajoissa! :D

   Poista
 3. Ihanat! :) Itse en pysty kynsiä tekemään :( Oon meinaan porukoilla ja kaikki lakat jäi kotiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pinja! :) Höh, no voihan harmi. Itsellä on monesti sellainen tilanne, että huomaan merkkipäivät liian myöhään, enkä ehdi tekemään kynsiä. Mutta eipä tuollaisesta kannata harmistua, ensi itsenäisyyspäivä teet sitten supermahtavat kynnet! :)

   Poista