Sivut

perjantai 6. joulukuuta 2013

Luukku 6: muut joulukalenterit

Heippahei ihanaiset! ♥

Joulukalentereitahan ei voi olla koskaan liikaa, eihän? Itselläni ei tänä vuonna ole minkäänlaista fyysistä joulukalenteria, joten sehän on hyvä korvata monella virtuaalisella kalenterilla. ;)

Ajattelinkin siis tähän postaukseen kerätä teille erilaisia virtuaalisia joulukalentereita, jotka varmasti kaikkia kynsifriikkejä kiinnostavat.

Huom! Kyseiseen kalenteriin pääset aina klikkaamalla kalenterin kuvaa!


Adenina


 Adeninan kalenterista voi bongailla arvontoja, vinkkejä sekä tarjouksia. Kalenteri on kaikille avoin! :)


MiMax


MiMaxin joulukalenterin luukkuja voi avata MiMaxin Facebook -sivulla. Luukuista paljastuu ilmeisesti ainakin tarjouksia, arvontoja sekä vinkkejä joulukynsiin.


Oriflame


Myöskin Oriflamen joulukalenteri toimii Facebookin kautta. Joulukalenteriin ilmestyy joka päivä vaihtuva tarjous, jolloin Oriflamen tuotteita  voi ostaa alehintaan, vaikka joululahjaksi. ;)


IsaDora


IsaDoralta löytyy jopa kaksi joulukalenteria! Tai oikeastaan toinen näistä on joulukalenteri ja toinen "etsi joulupukki" -kilpailu. Molempiin voi kuitenkin osallistua joka päivä ja voittaa tuotepalkintoja. :)

Paremmat ohjeet etsi joulupukki -kilpailuun löydät, kun klikkaat tuota yllä olevaa kuvaa. IsaDoran joulukalenterissa sinun pitää vastata aina luukusta löytyvään kysymykseen.


Tiedättekö te jotakin muita virtuaalikalentereita?

PS. Muistakaahan, että jouluinen arvonta päättyy huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti