Sivut

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Luukku 8: arvonnan voittaja & uusi arvonta

Heippa ihanaiset! 

Tänään mulla olis taas teille jotain kivaa..... Nimittäin ihania tuotteita taas arvottavaksi!

Joulu on kyllä jännää aikaa. Silloin ainakin mulle tulee aivan järkyttävä antamisen halu. Nytkin olen monena päivänä kaupassa hiplaillut erinäisiä kynsitarvikkeita, joita voisin ostaa teille arvottavaksi.. Mutta ehkä yritän hiukan hillitä itseäni, sillä minulla on kaapissa edelleen muutama palkinto odottelemassa arvontaan pääsyä. ;)

Ennen, kuin kerron mitä arvon teille seuraavaksi, on aika julistaa viime sunnuntain arvonnan voittaja! Arvonta keräsi huimat 145 osallistujaa sekä 221 arpaa! Arvonnan aikana blogiin on myös tullut aivan huikea määrä uusia lukijoita. Facebookkiinkin uusia tykkääjiä on tullut viikossa 49, siis VAU!


Haluan siis toivottaa kaikille uusille lukijoille oikein paljon tervetuloa! Toivottavasti pidätte blogista ja jäätte tänne seurailemaan arvonnan päättymisen jälkeenkin. :) Jos teille herää kysymyksiä tai haluatte jättää kommentteja, niin laittakaa niitä ihmeessä tulemaan kommenttilootan tai sähköpostin kautta!

Mutta sitten mennään siihen voittajaan... Elikkäs siis arvonnan voittaa....

.... lukija nimimerkillä Siili, onneksi olkoon! 

Laitan sinulle sähköpostia vielä tämän päivän aikana! Sinulla on ensi perjantaihin (13.12) asti aikaa vastata, ennen kuin arvon voittajan uudestaan.

Sitten mennäänkin tämän sunnuntain arvontaan...

Palkinto


Tällä kertaa arvottavana on arkki kultaisia niittitarroja, violetti kynsilakanpoistokynä sekä IsaDoran Purple Reign -kynsilakka, jonka lahjoitti arvontaan IsaDoran maahantuoja. Kiitos kaunis heille siis! 

Säännöt

- Arvonta alkaa än yy tee NYT ja päättyy 14.12.2013 klo 12.00.

- Arvonnan suoritan random.orgin avulla. Voittajan ilmoitan blogissa mahdollisimman pian arvonnan päättymisestä, sekä otan häneen sähköpostilla yhteyttä. Palkinnon postitan vain Suomeen.

- Osallistuaksesi sinun täytyy olla julkinen lukijani Google-käyttäjäraadin tai Bloglovinin kautta. Jos et vielä ole lukija, voit liittyä sivupalkista löytyvien nappuloiden kautta, tai tekstistä löytyvien linkkien kautta. Arvontaan osallistut täyttämällä sydänrivistön alla olevan lomakkeen.

- Yhden (1) lisä-arvan saat tykkäämällä blogin Facebook -sivusta.

Onnea arvontaan! ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Arvonta on päättynyt, eikä siihen voi enää osallistua.

4 kommenttia:

 1. Vitsit, toivottavasti onni nappaa nyt :D Osallistun!
  S-posti: sofia.koivisto@wippies.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Sofia! Arvontaan voin osallistua vain täyttämällä ylempänä ^^ olevan lomakkeen. :)

   Poista
  2. Oho, hupsista! :D hyvä että huomautit ;)

   Poista