Sivut

tiistai 14. tammikuuta 2014

Arvonta: uusi koti ihanalle Opille + alennuskoodi

Heippa ihanaiset! 

Eilen postailin teille Opin lakoista, joita sain testattavakseni Kauneudenkauppa.fi:n verkkokaupasta. Paljastinkin jo eilisessä postauksessa, että omistin jo yhden saamistani lakoista, joten luultavammin kaksoiskappale saa uuden kodin jonkun lukijani joukosta. Laitoin siis Kauneudenkaupalle sähköpostia ja sieltä näytettiin vihreää valoa arvonnalle. Nyt siis etsitään uusi koti ihanalle La Paz-Itively Hot:ille! :)

Säännöt

Arvonta alkaa nyt & päättyy viikon päästä 21.1.2014 klo 18:00.

Arvontaan osallistut kommentoimalla tätä postausta. Liitä kommenttiisi lukijanimesi ja jätä sähköpostiosoitteesi, jotta voin ottaa sinuun yhteyttä, jos voitat. Mainitse myös mitä kautta luet blogiani. Arvontaan saavat osallistua vain julkiset lukijat (= Blogger, Bloglovin & Facebook).

Voittajan arvon mahdollisimman pian arvonnan päättymisestä random.orgin avulla ja ilmoitan voittajan blogissa. Otan voittajaan myös sähköpostilla yhteyttä.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, EIKÄ SIIHEN VOI ENÄÄ OSALLISTUA!

Palkinto: O.P.I - La Paz-Itively Hot -kynsilakka.

PS. Mikäli et malta odottaa arvonnan päättymistä, tai muut Opin ihanuudet kiinnostavat sinua, niin nyt niitä on mahdollisuus saada edullisemmin! Kauneudenkauppa.fi tarjoaa nyt nimittäin lukijoilleni -20% alennuskoodin. Koodilla saa alennusta kaikista normaalihintaisista Opin tuotteista ja se on voimassa helmikuun loppuun saakka!

Koodi: anniina

Onnea arvontaan & suuret kiitokset vielä Kauneudenkaupalle!