Sivut

perjantai 24. tammikuuta 2014

Haaste kiertoon: jos joutuisin autiolle saarelle..

Heippa taas ihanat!

Julkaisin pari tuntia sitten arvonnan voittajan ja postauksessa jo vinkkasinkin, että tälle illalle on vielä toinen postaus luvassa. Olen aikaisemminkin pistänyt muutaman haasteen kiertoon ja koska niiden teko on ollut niin hauskaa hommaa, niin ajattelin pitkästä aikaa kehitellä taas yhden haasteen teille ihanille kynsifriikeille♥ 

Tällä kertaa haasteena on: jos joutuisit autiolle saarelle, niin mitkä 5 kynsiin liittyvää asiaa ottaisit sinne mukaan?

Kuva: weheartit

Olen joskus aiemminkin miettinyt tätä asiaa tylsyyksissäni ja todennut, että viiden asian päättäminen ihan oikeasti olisi varmaan mahdotonta, varsinkin jos autiolla saarella pitäisi viettää aikaa esimerkiksi monta kuukautta. Ihan liian tosissaan tätä haastetta ei siis kannata ottaa, eikä miettiä asiaa turhan syvällisesti. Pelkkä leikkimielinen pohdinta riittää. ;) Erinäisin valintaperustein päädyin itse valitsemaan nämä seuraavat viisi asiaa:

Aluslakka

Ilman aluslakkaa en voi elää. En vaan mitenkään. Ilman aluslakkaa minulla on sellainen olo, kuin värilakka koko ajan syövyttäisi väriään kynsilleni. Haha, en vaan voi ajatukselle mitään. :D Aluslakka myös pidentää lakkauksen kestävyyttä, tekee kynsistä kestävämmät ja on ihan kaunis yksinäänkin. Melko passeli tuote siis autiolle saarelle!

Jokin nude värilakka

En osaa kummemmin eritellä, mikä värilakka mukaani valikoituisi, mutta jokin nude se olisi. Miksikö niinkin tylsä kuin nude? No siksi, että vain nudelakasta voi eri koristein vääntää noin miljoonat erilaiset & eri tyyliset lakkaukset. Koristeita en luonnollisesti ottaisi mukaan, sillä autiosaarelta varmasti löytyisi kukkia ym. josta luova kynsifriikki taikoisi itselleen upeat lakkaukset. ;)

Pikakuivattava päällyslakka

Eli Seche. Päällyslakka on kynsien koristeluun aika must juttu, jotta koristeet saa myös pysymään kynsillä. Ja vaikka autiolla saarella on varmasti aikaa kynsiä kuivatella, niin joskus saattaa iskeä kiperä tilanne, jolloin tarvitaan lakan pikaista kuivumista. (Esimerkiksi silloin, kun pelastajat saapuvat ;)

Lasiviila

Autiolla saarella ahertaessa saisi varmasti kolhuja kynsiin. Jos niiden kanssa joutuisi elämään, niin saisi varmasti tuhat harmaata hiusta enemmän.

Kynsinauhaöljy

Ihan must must. Ilman kynsinauhaöljyä kynteni kuivuvat ja katkeavat. Öljyä voisi myös käyttää käsirasvan sijasta, sekä esimerkiksi kynsinauhojen kuorimiseen hiekan kanssa. Oi kuinka luova olisinkaan autiolla saarella! :'D


Siinäpä olisi siis kaikki viisi asiaa, jotka minä ottaisin mukaan. Aika hankala ne oli päättää varmaan sadoista vaihtoehdoista! Haluan haastaa nyt teidät kaikki lukijat ja myöskin kynsiblogistit miettimään ja halutessanne myös postaamaan aiheesta..

Mitä sinä ottaisit mukaan autiolle saarelle?

4 kommenttia:

 1. Voi perhana, mulla kaatui tuo kynsinauhaöljy yön aikaan, kun oli jäänyt auki yöpöydälle. Nyyh! Sain vain murto-osan talteen. Heh, ensimmäisenä mielessä oli että hyvää ainetta menee hukkaan, vaikka poikaystävän puhelin lainehti öljyssä.. Hän säikähti puhelimensa puolesta :D
  tuli vain mieleen kun näin kuvassa tuon<3
  aika lailla samat ottaisin varmaan itsekin mukaani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, vain todellinen kynsifriikki on ensin huolissaan öljyn menetyksestä! :'DDD ♥ Mullakin on joskus kaatunut tällänen samanmoinen purkki kynsiä tehdessä ja muistan kyllä ne kauhun hetket elävästi. :'D Mulla kävi vaan niin huono säkä, että oli pyyhe sen purkin alla, niin eikös se öljy imeytyny sinne heti..

   Poista
 2. Hihi :) Mahtava haaste jälleen! :D

  VastaaPoista