Sivut

maanantai 6. tammikuuta 2014

Hiukan keväisempää lakkausta ja lisää Peel Offin testausta

Huh, mä olen ollut viime päivinä tosi ahkera. Oon siivonnut meidän kaappeja, heittänyt tavaraa roskiin ja jotain myynytkin pois. Vielä olisi paljon siivottavaa jäljellä, mutta päätin pyhittää itselleni pienen lepo & bloggaustauon. Viime postauksessa kertoilinkin jo siivonneeni / uusineeni myös kynsitarvikkeiden säilytyksen. Postaus keräsikin aivan huikean määrän kommentteja ja olitte ilmeisen kiinnostuneita käytettyjen kynsijuttujen arvonnasta, joten aion sellaisen järjestää luultavammin vielä tällä viikolla! :) 

Arvonnasta on enemmän luvassa sitten arvontapostauksessa, joten nyt mennään toisiin juttuihin. En ole ehtinyt tänä vuonna tekemään itselleni kuin yhden manikyyrin ja sen jälkeen lakkasin kynnet. Ja sellaiset ne ovat edelleen. Talvi on veroittanut mun kynsiä "hiukan" ja jouduin ne lyhentämään. Tuo on tosin täysin omaa syytä, sillä en ole muistanut juuri rasvailla käsiäni / käyttää kynsinauhaöljyä. Se kun on talvella kaiken a & o, että kynnet pysyvät kunnossa. Noh, ehkä mä nyt reipastun ja läträän öljyllä paremmin. :) 


Otin teille ennen / jälkeen -kuvan manikyyrin suorittamisen lomassa. Kuvasta näkyy myös nuo ikävät lohkeamat. :( Mun keskisormen kynnen alle on muuten ilmestynyt tuollainen kummallinen musta viiru, mikähän kumma se mahtaa olla? Mielestäni en kuitenkaan ole kolauttanut tuota sormea pahemmin mihinkään, eikä noin syvälle ole tikkukaan voinut huomaamatta päästä. :o

Olen ollut näillä kynsillä koko vuoden, ensimmäisestä päivästä lähtien. Halusin jo lakkailla hieman jotain keväisempää, joten valitsin hiukan pirteämpiä lakkoja. Nimettömässä glitterlakan alla on IsaDoran Peel Off Base -aluslakka* ja jos joku ihmettelee miksi se on pysynyt noin hyvänä näin kauan niin minäpä kerron. Aiemmin testatessani tätä aluslakkaa laitoin Peel Off:in suoraan puhtaan kynnen päälle. Tällä kertaa laitoin tavallisen aluslakan sen alle ja glitterlakka on pysynyt ihan täydellisesti jo viisi päivää vaikka olen tiskannut ja tiskannut ja pyykännyt ja vielä tiskannut, eli siis kovaa luttaamista on tullut harrastettua näiden lakkausten kanssa. Kävin tämän postauksen kirjottamisen lomassa testaamassa toiseen käteen ja lakka lähti hyvin irti, kun sitä liotti hetken aikaa lämpimässä vedessä. Tavalliseen tapaan kuorimalla se ei siis lähde, ellei lakkauksia liota hetken aikaa. Peel Off:in saa siis selkeästi kestämään paljon kauemminkin kuin vain 2-3 päivää. :) (Peel Off muuten puuttuu käytettyjen lakkojen kuvasta..)


♥ China Glaze - Hello Gorgeous*
♥ O.P.I - Don't Pretzel My Buttons*
♥ Sally Hansen - Palm Treat*
♥ IsaDora - Peel Off Base*

Kuva näistä kynsistä on muuten otettu noin tunti sitten, joten ymmärrätte varmaan, että pientä kulumaa on havaittavissa. :) Kynsillä on kutakin lakkaa aina 3 kerrosta + nimettömissä on tietysti Peel Off -aluslakka.


Nyt taidan mennä suorittamaan tämän lakkojen poiston loppuun ja teen jotkut uudet kynnet. Samalla voisin miettiä paremmin sitä tulevaa kierrätysarvontaa.

Millaiset oli teidän vuoden ensimmäiset lakkaukset?

6 kommenttia:

 1. Mua kyllä kiinnostaa tuo 'viiru' myös, itsellekkin tulee niitä silloin tällöin. Sen saa kyllä nykäistyä neulalla pois, mutta se ei ole kuitenkaan tikku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua nyt ärsyttää suuresti, koska mulla on lakkaukset kynsillä, enkä viitsisi niitä vielä poistaa, mutta haluaisin päästä tutkimaan tätä viirua paremmin. Yritin tutkia tuolta kynnen alta, mutta sielä ei ainakaan mitään "pois nyppäistävää" näkynyt. Kumma juttu, täytyy katsoa mihin tuo kehittyy ja raportoida lisää!

   Poista
 2. Äidilläni on kanssa tuollainen tumma viiru kynnessä, luultiin että se on tullut jostakin esim jäänyt oven väliin. Mutta kun kynsi kasvoi niin jälki jäi tai tuli ikäänkuin uudestaan?! Olisipa kiva tietää mistä tulee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa kumma, mä googlettelin näistä viiruista jo kaikkea kamalaa (en suosittele tekemään samoin! :D), mutta jos se viiru on jo pitkään kynnessä ollut niin sitä on ihan hyvä näyttää vaikka lääkärillä, kun sinne on seuraavan kerran asiaa, tai vaikkapa apteekkarille! Täytyy itsekkin muistaa tämä, jos tulee lääkärissä käytyä. Mä jään seurailemaan tätä omaa kynttäni ja raportoin kyllä blogiin jos kuulen tästä jotakin!

   Poista
 3. Peukalo, pikkurilli ja keskisormi mustaa värikkäin pienin glitterhippusin - etusormi oranssia hiekkaa ja nimetön kokonaan isoa hopeaglitteriä. Näillä mennään :-) Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kuulostaa ihanan säihkyvältä! ♥

   Poista