Sivut

torstai 9. tammikuuta 2014

Kicksin tammikuun lehti

Heippa ihanaiset! 

Eilen aamulla postiluukusta kolahti kauan odotettu Kicksin lehti. Olen odottanut todella kuumeisesti seuraavia alekuponkeja, jotka nyt riemukseni sain. Tieni käypi siis pian Kicksiin. ;) Olen aiemminkin postaillut teille näistä lehdistä ja niissä esiintyvistä kynsijutuista, joten ajattelin että voisin alkaa näistä useamminkin postailemaan. :)


Tässä vuoden ensimmäisessä lehdessä on päiväys 9. - 28.1.2014, aiemmin tuossa kohtaa on lukenut vain lehden numero, joten uumoilen täälä itsekseni, että alkaako näitä lehtiä ilmestymään joka kuukausi... Aiemminhan siis lehteä on ilmestynyt epäsäännöllisin väliajoin muistaakseni 6 kertaa vuodessa, mikä on ollut ainakin minusta tosi sekavaa, joten hyvä vain jos lehteä saa odottaa joka kuukausi! Lehti on paksuudeltaan huomattavasti edellisiä ohuempi, mutta sen annan anteeksi, jos tosiaan lehti alkaa ilmestymään useammin.


Sitten enemmän tämän kuun varsinaisesta sisällöstä. Yleensähän minä bongailen ensimmäisenä (luonnollisesti) kaikki kynsijutut ja tässä kuussa kyllä petyin vähän. Ainoat lehden kynsijutut olivat sneak peekit Mavalan Metropolitan & Kicksin kevään -kynsilakoista. Kummastakaan merkistä en niin perusta, mutta katsotaan nyt kun pääsen käymään Kicksissä, voi olla että saatan jopa onnistuakin. Muut lehden kiinnostavimmat jutut olivat mielestäni esittely eri harjoista, tieto Kicksin omien HT -tehohoitojen alennuksesta (-40% klubilaisille) sekä sneak peekit Make Up Storen luomiväreistä & Escadan uudesta keväällä ilmestyvästä hajuvedestä (mmm, rakastan escadan tuoksuja ).

Haluatteko jatkossakin postauksen Kicksin lehdestä?

10 kommenttia:

 1. En sillä tavalla "tarvitse" postausta koska sama lehti tulee mullekin, ja ilolla kanssa otin kupongit vastaan. Postausaihe ei sinänsä kuitenkaan ole mitenkään vastenmielinen eli jos niikseen tulee niin varmaan vilkaisen kuitenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heei kiva kuulla! Juuri tätä mietinkin, että mahtaako monella mennä herne nenään, jos Kicksin lehti tulee jo kotiin. :)

   Poista
 2. Yhyy, mäkin haluan tuon lehden! :D Jos se ei tänään kolahda postiluukusta, alan epäillä postisedän pitäneen sen itellään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, sun täytyy huikata postisedälle ens kerralla, että palauttaa sun lehden! :'D

   Poista
 3. Kiva postaus ja ainaki kiinnostaa koska mun lehdet on mystisesti loppunut tulemasta jo pidemmän aikaa.Täytys kai kysyä asiasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit eekku! :) Et ole kyllä ainoa, joka tuosta lehden loppumisesta on maininnut, joten kannattaa ehdottomasti ottaa vaikka asiakaspalvelun kautta yhteyttä ja kysäistä että missä on vika!

   Poista
 4. Hassua, kun miulle ei ole ikinä tullut Kicksin lehteä, ei edes silloin kun se täällä Joensuussa oli. Nyt kun ei ole Kicksiä edes lähellä, eikä tule korttia käytettyä, niin en ole enää ilmeisesti kanta-asiakas., mitä nyt mainosviestistä päättelin :D En muista, oliko siinä joku raja, että jos ei korttia vinguta esim. vuoteen, niin se raukeaa automaattisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, ompa kumma. :o Tosin muistan jonkun lukijani aiemmin kertoneen, ettei hänellekkään ole tullut tuota kyseistä lehteä koskaan. Mulle muistaakseni kerrottiin, että pitää olla joku tietty pisteraja ylitetty, että saa tuon lehden, mutta mä oon saanut ton ihan alusta lähtien, vaikken ollut ostanut mitään. :D

   Poista
 5. Täälläpäin ei oo Kicksia niin on ihan mielenkiintosta tietää mitä tuotteita lötyy ja mitä lehdessä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Nunnu, jatkan siis postauksia! :3

   Poista