Sivut

lauantai 18. tammikuuta 2014

Kuluneelle lakkaukselle uusi ilme

Heippa ihanaiset!

Viimeiset kuusi päivää kynsilläni on ollut Opin tummansininen tekstuuri Wharf! Wharf! Wharf!, jota esittelinkin teille jo muutama päivä sitten blogissa. Halusin tehdä siis kyseiselle lakalle pienen kestotestin ja täytyy sanoa, että hyvältä näyttää. Kärkikulumaa lukuunottamatta lakka on pysynyt oikein hyvänä. Peukalosta tosin lähti tänään irti pieni palanen oikeasta reunasta, joka näkyykin alla olevassa kuvassa.


Kulumiskuva kynsistä on siis otettu kolmisen tuntia sitten ja minulla oli kaksi vaihtoehtoa: ottaa lakat kynsiltä pois tai korjata ne siistin näköisiksi. Samalla tyylillä en olisi jaksanut jatkaa kauemmin, joten päätin koristella kynnet siistin näköisiksi, jotta voisin pitää lakkauksia vielä muutaman päivän kuitenkaan tylsistymättä. :) Ihanan talvisen sään myötä päädyin tekemään talvikynnet!Kuluneiden kärkien peitoksi töpöttelin meikkisienellä valkoiset kärjet, lumihiutalepilkut on tehty dotting toolin avulla. Valkoisten kärkien päälle sipaisin vielä Gina Tricotin hopeaa hologlitterlakkaa, joka toi "lumeen" pakkasen tuntua. Lumihiutaleet tein valkoisen lakan ja ohuen siveltimen avulla.


 Lumihiutalekynsissä on myös ripaus Essencen hippulakkaa, jota en ole tainnut edes kokeilla koskaan. Cool Breezen hippuset hohtelivat luonnovalolampun alla suurimmaksi osaksi vaaleanpunaisina, mutta ulkona hämärässä sekä sisällä tavallisen hehkulampun valossa hiput hohtelivat sinisinä, niin kuin toivoin. :)


Gina Tricot - Space Queen (kärjissä)
China Glaze - Snow (kärjet, pilkut, hiutaleet)
Essence - Cool Breeze (hiutalekynsissä kärjissä)
O.P.I - Wharf! Wharf! Wharf! * (pohja)

Mitäs tykkäsitte talvikynsistä?

6 kommenttia: