Sivut

lauantai 1. helmikuuta 2014

Lauantai & landelle

Heippa ihanaiset! ♥

Tänään mä "suuntaan kynteni" taas kohti landepöndeä. Lähden siis siskoni luokse maalle. Mitään kynsiä en ehtinyt tekemään, joten lähden reissuun pallurakynsillä, jotka ovat (ihme kyllä) vielä todella hyvässä kunnossa. Huom. olen pystynyt elämään näillä samoilla lakkauksilla jo 3 päivää! :D En luultavasti ehdi postailemaan mistään huomenna, joten palailen blogin puolelle sitten ensi viikon alussa. Mun viikonlopun rientoja voit kuitenkin seurata Instagrammin puolelta, löydyn sieltä nimimerkillä annniiinnna. Voitte myös kurkata eilen ilmestyneen kuukauden kooste -postauksen, jos janoatte jotain lukemista. Päätin kuitenkin vielä tänne blogin puolelle jakaa viikonlopun hauskuutukseksi muutaman kynsiin liittyvän hauskan kuvan, jotka löysin internetin ihmeellisestä maailmasta. Liian totta nämä, eikö?

Hauskaa viikonloppua & muistakaahan ottaa rauhallisesti! ♥

10 kommenttia:

 1. Rupes niin naurattaan ku luki nuita. Non niin totta! :D

  VastaaPoista
 2. Tuosta tokavikasta tuli mieleen että juuri kuluvalla viikolla tein mielestäni hyvän veikkauksen siitä että ravintolassa eräällä työntekijällä oli varmaankin kynsillään Alcatraz... Rocksia. :)

  Hyvää viikonloppua sullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S! :) Hehe, osuit varmaan oikeaan! :) On se kyllä jännä miten sitä tietää jo toisten lakatkin.. :'DD

   Poista
 3. Tuo ensimmäinen on kyllä niin omaan elämään sopiva etten kestä :D päätettiin kuitenkin poikakaverin kanssa, että esim. facebookissa ei sitä uskalla jakaa, vois tietyt ihmiset loukkaantua :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah :'DD Joo se voi olla, joskus on parempi pitää tietyt asiat poissa Facebookista! :D

   Poista
 4. hahha hulpeita kuvia! kysymyksenio ei juurikaan liity tähän postaukseen, mutta kun tekee geelit tipeillä nii onko tipeissä olla pakko liimaura ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! :D Ei kysymysten tarvitsekkaan aina liittyä postauksiin, täällä saa kyllä kysellä vapaasti! :) Geelit voi tehdä myös liimaurattomilla tipeillä, mutta toki niiden asettelu ja liiman annostelu on hiukan hankalampaa. :)

   Poista