Sivut

torstai 13. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväviikko: bling bling ystävänpäiväkynnet

Heippa taas ihanat! ♥

Nyt on viimeiset hetket antaa vielä vinkkejä ystävänpäiväkynsiin, sillä ystävänpäivä onkin jo huomenna. Tänään esitelläänkin siis luultavasti teemaviikon viimeiset kynnet, ellen itse jaksa tänään loihtia jotakin kynsilleni. Ja jos sinä siellä et ole vielä laittanut kynsiäsi, niin suosittelen tekemään sen tänään. Itse tuppaan monesti jättämään kynsien laiton viime tinkaan ja sitten ei ehdikkään tekemään enää mitään ihmeellistä. Mutta sitten niihin kynsiin. Bling bling ystävänpäiväkynnet näyttävät siis tältä.
Ylemmät kuvat on otettu luonnonvalossa, alin varjossa. Tämä ihan siksi, että ihanaisen nimettömän glitterlakan kauneus pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Peukalossa, keskisormessa ja pikkurillissä on ihana Essien Lovie Dovie, jota käytin myös hauskoissa ystävänpäiväkynsissä. Etusormessa ja nimettömässä on Barry M - Kingsland Road, joka on 2-3 kerroksella peittävä vaaleanpunainen tekstuurilakka. Nimettömässä tekstuurin päällä on vielä 2 kerrosta ihanaa A Englandin glitterlakkaa, She Walks In Beauty:ä. Nimettömän alla käytin tietysti IsaDoran Peel Off -aluslakkaa*, jotta glitterihanuuden poistaminen olisi mahdollisimman helppoa. Koristeena kynsissä on käytetty strassinauhaa* sekä pyöreitä ja neliön mallisia niittejä*. Peukkuja somistaa taas ihanat pinkit rusetit. ♥


Itse olen tehnyt nyt niin monet koristellut kynnet, että taidan huomiseksi laittaa (JOS EHDIN) vain jonkin vaaleanpunaisen lakan kynsille. Nyt on kyllä pinkkiä ja vaaleanpunaista tosin ollut kynsillä niiin paljon, että voi olla, että päädyn punaiseen tai johonkin ihan muuhun. Ja lupaan, ensi viikolla leikitään muiden värien parissa!

PS. Jos ystävänpäiväviikon kautta et vielä löytänyt sopivia lakkauksia huomiseksi, niin kaikkia tekemiäni vaaleanpunaisia & pinkkejä kynsiä voitte hakea tunnisteiden alta!

♥ Pinkit kynnet. <- klik!
♥ Vaaleanpunaiset kynnet. <- klik!

Millaiset kynnet te teette ystävänpäiväksi?

21 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihanat <3 just sain omat ystävänpäivänkynnet tekastua, onneksi ehdin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Kynsille. ♥ Minkäslaiset kynnet teit ystävänpäiväksi? :)

   Poista
 2. Nää on kyllä aika ihanat... Varsinki nuo pikkurillit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Katarooma! ♥ Tuo strassinauha on kyllä niin ihanan näköistä, harmi vain kun minulla on sitä enää ihan pieni pätkä. :(

   Poista
 3. Nää on aivan älyttömän mageet! Iskee muhun kyllä. :)

  VastaaPoista
 4. Voiii, miten söpöt nää on! :3 ♡

  VastaaPoista
 5. Voi että on ihanat kynnet! Siis u-p-e-a-t! ♡

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista