Sivut

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväviikko: kierrätysarvonta

Heippa ihanaiset! ♥

Tänään on sunnuntai ja se tarkoittaa sitä, että on teemaviikon viimeinen päivä. Ystävänpäiväviikon kunniaksi halusin ilahduttaa myös teitä jotenkin, joten tänään pärähtää käyntiin kierrätysarvonta, jonka taisin luvata teille jo ajat sitten. Ylimääräiset lakat ovat kyllä olleet koko ajan kaapissa odottamassa, mutta en ole koskaan saanut niitä kuvattua ja sopivaa väliä arvonnalle ei ole ollut. Mutta nyt, vihdoin, laitetaan lakat kiertoon!


Palkintoja on yksi ja se on tämän näköinen. Palkintoon kuuluu siis 12 kynsilakkaa sekä pieni määrä kynsikoristeita. Kaikki lakat ja koristeet ovat joko käyttämättömiä, tikutettuja tai kerran käytettyjä.

Arvontaan saavat tällä kertaa osallistua myös anonyymit lukijat. Arvonta alkaa nyt heti ja päättyy ensi sunnuntaina (23.2) klo 12:00. Palkinnon postitan vain Suomeen.

Arvontaan osallistut kommentoimalla tätä postausta. Kerro kommentissasi: mikä oli parasta blogin ystävänpäivä -teemaviikossa? Liitä kommenttiisi myös joko lukijanimesi tai jos olet anonyymi lukija, keksi itsellesi jokin nimimerkki. Jätä myös toimiva sähköpostiosoite, sillä laitan voittajalle sähköpostia arvonnan jälkeen. Kun arvonta on suoritettu, piilotan postauksen kommentit, joten sähköpostiosoitteenne eivät jää tänne elämään. Ja sitten ei muuta kuin..

Onnea arvontaan!