Sivut

tiistai 11. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväviikko: romanttinen ystävänpäivämeikki

Heippa ihanat! ♥

Eilisessä postauksessa esittelin teille tyttömäisiä ystävänpäiväkynsiä ja vinkkasinkin, että tänään teemaviikko tuo tullessaan romanttisen meikin, joka sopii hyvin eilisten kynsien kanssa yhteen.


Käytetyt IsaDoran tuotteet: All Day Long Lash (Black 20), Colourful Eyeliner (Navy Blue 14), Perfect Moisture Lipstick (Pink Piony 169).

Mä taisin "pikkuisen" rakastua näihin saamiini IsaDoran meikkeihin, koska olen oikeasti meikannut nyt melkein joka päivä. En muistanutkaan, että uudet meikit voivat oikeasti piristää niin paljon. Nyt kun olen ollut kotiäitinä sellaiset reilut pari vuotta, niin olen huomannut, etten ole jaksanut panostaa itseeni ja meikkaamiseen tarpeeksi paljon. Meikin kanssa kuitenkin näyttää niin paljon pirteämmältä ja varmasti koko olemus kohenee, kun itselläkin on paljon itsevarmempi olo. Siksi yritänkin nyt oikeasti ottaa itseäni niskasta kiinni ja meikata enemmän. Nämä meikkipostaukset ovatkin siis hyvä haaste minulle ja täydentävätkin blogia kivasti silloin, kun kynsiä ei ole saanut lakattua. Näillä postauksilla saa siis myös hyvin vältettyä hiljaiset hetket ja itselle "tekosyyn" muistaa aina meikata. ;) Ja tietysti näillä postauksilla saa teemaviikkon juttua jokaiselle päivälle, koska en mitenkään saisi joka päivä kynsiä lakattua. Mutta ennen kuin alan jaarittelemaan ihan liikaa, niin tutustutaan paremmin tuotteisiin, joita meikissä käytin.


All Day Long Lash (Black 20)

All Day Long Lash on perus musta ripsiväri. Ripsivärissä on kuminen taipuisa "piikkiharja", joka erotteli ripsiä hyvin. Piikit lyhenevät kärkeä kohti, joten sillä sai helposti ripsiväriä myös lyhyimpiin ripsiin. Harja myös annostelee ripsiväriä hyvin ja tasaisesti, joten harjalla on mahdollista saada todella luonnollinen look aikaiseksi. Luonnollisesti ripsistä saa myöskin näyttävämmät ripsiväriä kerrostamalla.


Olen laittanut tätä ripsiväriä melkein joka päivä siitä saakka, kun IsaDoran paketti tipahti postiluukustani. Olen kokeillut todella luonnollista lookkia, sekä myöskin laittanut ripsiväriä hiukan enemmän. Kerrostaessa ripsiväriä, sain hiukan paakkuja aikaiseksi, mutta ne eivät olleet mitenkään huomiota herättäviä.

Eyeliner: IsaDora Colourful Eyeliner (Navy Blue 14).

Ripsiväri ei varise päivän aikana juuri ollenkaan, mikä onkin varmaan se isoin juttu, joka sai minut tähän ihastumaan. Olen niin kyllästynyt Lumeneen ja Maybellineen, jotka varisevat pitkin päivää, mutta eivät lähde kuin raastinraudalla irti. Tämä IsaDoran ripsiväri lähti siis todella helposti pelkällä lämpimällä vedellä, mikä oli ihan mahtava juttu! Suositushinta 17,90€. Pysyvästi IsaDoran valikoimassa.


Colourful Eyeliner (Navy Blue 14)

Iiiiik! - oli varmasti ensimmäinen sana, jonka minä sanoin, kun testasin tätä eyelineria ensimmäistä kertaa. Olen jo aiemmin blogissa höpötellyt, että olen ihastunut siniseen niin kynsissä, kuin vaatteissakin. Ja nyt sitten tämä.. Navy Blue on siis nimensä mukaan laisvastonsininen eyeliner, jonka sävy on kertakaikkiaan aivan ihana. ♥


Suti tässä linerissa on kärkeä kohti kapeneva ja sopivan jämäkkä. Itse tykkään juuri tämäntyyppisistä sudeista, koska niillä saa helposti tehtyä tarkasti joko ohuen tai paksumman rajauksen.


Eyeliner kesti hyvin luomella koko päivän, ihan iltasella se rapisi hiukan. Tämän poistaminen oli samaa luokkaa ripsivärin kanssa, koska se lähti helposti pelkällä lämpimällä vedellä. Myöskin ohivetojen siistiminen meikatessa oli helppoa, sillä ohimenneet rajaukset lähtivät helposti kostutetulla vanupuikolla. Suositushinta 17,20€. Myynnissä vain kevään ajan. Saatavilla myös sävy Dark Brown 12, joka kuuluu perusvalikoimaan.


Perfect Moisture Lipstick (Pink Piony 169)

Tätä ihanuutta avatessani taisin taas päästää yhden kiljaisun. Tämä kaunotar on siis aivan ihanan tyttömäisen sävyinen kosteuttava huulipuna. Eihän noin söpöä voi olla, eihän? Vamasti jo kaikki blogin lukijoista tietävät, että minä olen aivan hulluna pinkkiin ja vaaleanpunaiseen, joten kyllä tässä nyt jonkinlainen rakastuminen tapahtui.. :D ♥


Huulilla sävy on hento, läpikuultava pinkki, jossa on hiukan kimallusta mukana. Puna on melko "huoleton", joten voin suositella sitä hyvin sellaisille, jotka eivät ole punia ennen käyttäneet. Tämän kaveriksi kokoelmaan kuuluu punaan sopiva huultenrajauskynä. En itse saanut sitä testattavaksi, enkä omista samansävyistä rajauskynää, joten käytin punaa ilman sitä, eikä värinkarkailua tapahtunut. Minulla ei ollut myöskään mitään pohjustetta tälle punalle, eikä se pysynyt kovin hyvin ilman sitä, ellei punaa ollut lisäilemässä suunnileen tunnin - parin välein. Aion siis kipaista itselleni Kicksistä tuon rajauskynän, jolla pohjustan sitten huulet, jotta puna tulee vielä selkeämmin esiin ja pysyykin varmasti paremmin. Suositushinta punalle on 13,50€ ja sävy jää pysyvästi valikoimaan, hurraa!


Postauksen tuotteet on saatu testattavaksi IsaDoralta. Kurkkaa myös muut Ray of Light -kokoelmaan kuuluvat meikit IsaDoran sivuilta!

Huomenna ystävänpäiväviikkoa jatketaan taas kynsien parissa. ♥

Mitäs tykkäsitte ystävänpäivämeikistä?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Suvi! :) On kyllä itsestäkin virkistävää välillä kirjoitella jostakin muusta kuin kynsistä! :)

      Poista