Sivut

maanantai 10. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväviikko: tyttömäiset ystävänpäiväkynnet

Heippa ihanat! ♥

Ystävänpäivä on täällä aivan pian! Itse rakastan ystävänpäivän aikaa todella paljon, sillä silloin saa tehdä hyvällä omatunnolla paljon vaaleanpunaisia ja pinkkejä kynsiä, hih! Tälläisten "teemapäivien" puitteissa on aina niin ihana jakaa inspiraatiota myös muille, joten päätin järjestää tälle viikolle blogiin oikein teemaviikon, koska niitä on niin paljon toivottu. Teemaviikon aikana tullaan näkemään tietysti kynsiä, mutta myös muutama  muu kiva juttu tulee mahtumaan viikkoon mukaan. Tänään kuitenkin aloitetaan kynsillä, joten käydään suoraan niiden kimppuun!


Lakkauksissa on pohjalla IsaDoran viime vuoden kevätkokoelmasta tuttu vaaleanpunainen Sweet* ja sen päällä on tämän kevään uutuuskokoelmasta ihana Opaline*, josta höpöttelinkin jo paremmin kevätkokoelmaa koskevassa postauksessa. Molempia lakkoja on kynsillä kaksi kerrosta. Aika kivasti tuo Opaline hehkuu Sweet:in päällä. Koristeena lakkauksissa toimivat vaaleanpunaiset strassit, sydänstrassit sekä ihanat pinkit rusetit. ♥

Otin teille vielä erikseen kuvan peukalosta, jotta ihana rusettikin pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Nuo pinkit rusetit on kyllä aivan ihania! Niitä tulee vain harmillisen vähän käytettyä. Ja koska tätä kysytään joka kerta isojen koristeiden kohdalla, niin vastaankin tällä kertaa jo etukäteen; liimaan tälläiset isot koristeet joko Essien 3-way glaze päällyslakan tai kynsiliiman avulla. Jos haluaa todella varman pitävyyden, niin suosittelen kyllä käyttämään kynsiliimaa.


Huomenna blogissa on luvassa romanttinen ystävänpäivämeikki, joka sopii hyvin yhteen esimerkiksi näiden kynsien kanssa. Käykäähän huomenna siis kurkkaamassa. :)

Mitäs tykkäsitte kynsistä?

14 kommenttia: