Sivut

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Silmämeikkikyniä & pirteä pastellimeikki

Heippa ihanat! 

Pikkuhiljaa aurinko alkaa näyttäytymään entistä enemmän ja muutamana päivänä ulkona on ollut jo liki 10 astetta lämmintä. Ai että ihanaaa, kevät tule tule tule tule! Eilen tänne tosin satoi hiukan lunta, mutta elän vahvasti siinä uskossa, että se sulaa pian pois ja ihanat aurinkoiset päivät palaavat. Huomasin tuossa, että minulta on jäänyt esittelemättä muutama IsaDoran Ray of Light -kokoelman meikkituote, jotka sopivat erityisen hyviin pirteisiin aurinkoisiin päiviin, joten se sopii tähän aikaan todella hyvin. Ja vaikka lumet eivät vielä katoaisikaan, niin voihan tätä meikkiä käyttää vaikka muistuttamaan, että pian se aurinko taas paistaa!

Twist-Up Eye Gloss -luomivärikynä (03 Champagne Cocktail)


Champagne Cocktail on lämmin pronssinsävyinen luomivärikynä, jossa on paaaljon kultaista hohdetta myös joukossa. Kynällä on helppo luoda arkimeikki, että iltameikki säännöstelemällä luomivärin määrää. Kun luomiväriä levitetään vain hiukan ja häivytetään paljon, saadaan hillittyä kimallusta luomille. Paksulti levitettynä taas luomet säihkyvät aivan laittoman kauniisti. Ilman pohjustusainetta luomiväri paakkuuntuu helposti luomivakoon, mikä on melko yleinen vaiva tälläisillä luomivärikynillä. Paakkuuntumat on kuitenkin helppo häivyttää sormella tarvittaessa. Suositushinta 13,70€. Myynnissä kevään ajan, saatavilla myös kaksi muuta sävyä; Jet Set 05 & Pink Diamonds 07.


Twist-Up Blush & Go -poskipuna (Spring in Paris 80)


Seuraavaksi esittelyyn pääse voidemainen puikkoposkipuna. Tykkäsin tästä PALJON enemmän kuin tavallisista poskipunista. Tätä oli todella helppo levittää, ja sen annostelu oli melko taivaallista. Tavallisten poskipunien kanssa annostelen monesti punaa aivan liikaa, jonka jälkeen lopputulos on todella... barbimainen. Puikon kanssa lopputuloksesta tuli todella hento ja luonnollinen. Tietysti vahvemman lopputuloksen saa kerrostamalla punaa enemmän. Suositushinta 16,20€. Kausituote, myynnissä kevään ajan. Kokoelmaan kuuluu myös kaksi muuta sävyä; Coral Island 82 & English Rose 84.Eye Lighter Contour -silmänrajauskynät


Pastellinsävyisiä silmänrajauskyniä.  Kokoelmaan kuuluu kolme sävyä, jotka sain kaikki testattavakseni. Sävyt ovat vaaleanvihreä Limelight 80, vaaleanpunainen Pink Opal 81 sekä sinivioletti Blue Illusion 82. Kaikki näistä ovat helmiäissävyjä. Kynät ovat sopivan pehmeitä ja levittyvät helposti luomelle. Psst. Näitä kyniä on myös kiva käyttää esimerkiksi mustan eyelinerin päällä! Suositushinta 10,20€. Myynnissä kevään ajan.


Sitten ajattelin samaan syssyyn esitellä yhden meikin, johon käytin näitä silmänrajauskyniä sekä tuota voidemaista poskipunaa. Noiden pirteiden silmänrajauskynien käyttämisestä tulee kyllä todella pirteä olo!


Silmälaseja käytettäessä on monesti se ongelma, että silmämeikki ei näy niiden takaa yhtään minnekkään. Nuo silmänrajauskynät näkyvät kyllä tosi selkeästi myös lasien takaa.


Käytetyt IsaDora meikit: Twist-Up Blush & Go -poskipuna (Spring in Paris 80), All Day Long Lash -ripsiväri (Black 20), Twist-Up Gloss Stick -huulikiilto (Baby Doll 12) & postauksen pastellisävyiset Eye Lighter Contour -silmänrajauskynät (Limelight 80, Pink Opal 81, Blue Illusion 82)

* Postauksen tuotteet on saatu testattavaksi IsaDoran maahatuojalta, Berneriltä.

Iskeekö pastellirajauskynät teihin?

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana nainen! :) upee meikki! ♥ t. No mää täältä danttosin kulmalta :D

  VastaaPoista
 2. Hahaha, kiitos murunen sieltä danttosin kulmalta! :D ♥ ♥

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos Suvi! ♥ Noi pastellikynät on kyllä herkkuja! :3

   Poista
 4. Oi miten ihanan raikas ja keväinen meikki! :)

  VastaaPoista