Sivut

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Ulkoasumuutoksia

Heippa!

Halusin tulla vinkkaamaan teille blogini ulkoasumuutoksista. En edes muista koska aloin näitä muutoksia tekemään, mutta nyt blogi on ulkoasultaan (ehkä) valmis. Tai ainakin niin kauan, kunnes taas kyllästyn (= eli noin 10 minuutin päästä, haha). Mutta joka tapauksessa, kurkataan mitä muutoksia blogiin on tullut..


Sivupalkki on kokenut pientä siivousta / päivitystä. Myös profiilikuva on muuttunut. Ja jos joku ei ole vielä sattunut huomaamaan, niin meikäläisen pärstää klikkaamalla pääsette "Anniina" -välilehdelle, jossa kertoilen kaikenlaista itsestäni. Päivittelin senkin sivun taas pitkästä aikaa. Seurantanappeihin on ilmestynyt uusi seurantamahdollisuus, we heart it. En ole vielä ihan perillä tuon käytöstä, mutta yritän parhaani! Blogin oikeaan alareunaan on ilmestynyt tuollainen nuoli -näppäin. Se ilmestyy aina, kun blogia rullataan alaspäin. Tuolla nappulalla pääsette siis taas blogin yläreunaan ilman järkyttävää kelaamista. Kätevää, eikö?

Tuon "Anniina" -välilehden lisäksi oikeastaan kaikki muutkin välilehdet on päivitetty ajan tasalle tai uuteen uskoon. Uuden ulkoasun ovat siis saaneet galleria sekä ohjeet- ja muut hyödylliset postaukset -välilehti. Myöhemmin blogiin on tulossa myös swatch -galleria, mutta en yhtään uskalla luvata, että koska saan sen valmiiksi. Uskallan ehkä luvata sen ensi viikolle. Mutta nykyinen (nail art) -galleria näyttää nyt siis tältä..


Ohjeet -välilehti sekä muut hyödylliset postaukset -välilehti näyttävät samantapaisilta. Molemmilta sivuilta löytyy nyt siis kaikki linkit kuvien kera, joten etsimänsä ohje on helpompi löytää, kuin tekstilinkkien kautta.


Otsikkokin vaihtui muuten varmaan pari viikkoa sitten. Muita muutoksia ei kai sitten olekkaan. Tai no joo, lisäsin sivupalkkiin hiukan lisää uusia tunnisteita, joten haluamiaan postauksiakin on helpompi löytää. :) Uusia tunnisteita on esimerkiksi: skittlette, vaaleansininen ja talvi. Käykää ihmeessä kurkkimassa niitäkin läpi.

Kynnet yritän lakata tänään illalla ja postauksen yritän kirjoittaa huomenna. Myöskin osa tulevan arvonnan palkinnoista saapui tänään perille, joten arvontaa on luvassa jo varmaankin tällä viikolla. Helsingin keikka on tänä perjantaina, joten saan edelleen kriiseillä täällä kiireen kanssa, mutta ensi viikolla pääsenkin sitten palaamaan normaalisti blogin pariin ja sitten kynsiä tulee ja PALJON. Joten ehkä hyvää kannattaa odottaa. ;)

Mitäs tykkäätte ulkoasumuutoksista?

16 kommenttia:

 1. Miten oot tehnyt ton nuolen joka vie ylös?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä löytyy siihen hyvä ohje: http://koodikielella.blogspot.fi/search/label/%22back%20to%20top%22-linkki

   Poista
 2. Hyvältä vaikuttaa muutokset! Kynsipostauksia siis odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma! :) Kynsipostauksia alkaa varmaankin satelemaan viikonlopun aikana! :)

   Poista
 3. Ooo miten kiva tuo "kimalteleva" profiilikuva :D Jotenkin vaan niin sun tyyliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, voi kiitos! Mä kyllä rakastan kaikkea mikä kimaltaa! :3 Ja kiva kuulla, että ulkoasu on mun näköinen, sellaisen olen yrittänyt tästä blogista saadakin!

   Poista
 4. Näyttää kivalta ja persoonalliselta. Itse oon niin tumpelo, etten moisia osaa, joten arvostan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Voi kuule, kyllä tälläkin tumpelolla on pari ärräpäätä tässä matkan varrella lentänyt! :D

   Poista
 5. Tosi nätti tää sun ulkoasu, jotenkin niin sun näkönen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! ♥ Ihana että tää on sustakin mun näköinen, koska siihen oon pyrkinytkin! :)

   Poista
 6. Täydellinen! :) Juuri niin Anniinan näköinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos murunen! ♥♥ Hihi, yhtä vaaleanpunainen kun mä! :'D

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos nin! Itekkin alan olemaan pikkuhiljaa tyytyväinen tähän! :)

   Poista