Sivut

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Helsingin reissun lakkasatoa & hemppisskittletet

Pari päivää sitten kerroin olleeni IsaDoran PR-tapahtumassa viime viikon perjantaina. Tapahtumaa varten tein näytille yhteensä neljät lakkaukset ja esittelen niistä ensimmäiset tänään. Sain IsaDoralta huikean määrän kynsilakkoja ennen tapahtumaa, joilla lakkaukset sain loihtia. Yhteensä sain 14 lakkaa, joista viisi on kevään pastellisokereita, toiset viisi on peruskokoelmasta ja loput neljä lakkaa ovat tulevan kesän kokoelmista.


Ensimmäisenä lähikuvaan pääsevät kevään Sugar Nails -pastellisokerit, eli uudet tekstuurilakat hempeissä pastellisävyissä. Nämä lakat löytyvätkin jo useimpien kauppojen hyllyiltä. Kokoelmaan kuuluu viisi sävyä.

Sävyt vasemmalta oikealle: Lemon Soda, Peach Nectar, Macaron, Bon Bon, Cotton Candy

Sain myös muutaman peruskokoelmaan kuuluvan lakan. Nämä ihanuudet ovat siis myynnissä pysyvästi.

Sävyt vasemmalta oikealle: Pearly Frost, Black Lacquer, Glacé, Mellow Yellow, Marzipan

Sunset in Rio -kesäkokoelmasta sain kolme lakkaa. Tämän kokoelman lakat ilmestyvät vasta myöhemmin.

 Sävyt vasemmalta oikealle: Copacabana, Ipanema Beach, Peachy Colada

Savannah -kesäkokoelmasta sain yhden lakan, Savannah Goldin, joka sekin ilmestyy vasta myöhemmin.Savannah Gold näytti pikaisen vilkaisun perusteella melkein samanlaiselta, kuin Sunset Rio -kokoelman lakka, Ipanema Beach. Tutkiskelin kuitenkin pulloja hiukan tarkemmin ja kyllähän niistä selkeä ero löytyy. Aion tehdä näistä vielä tarkemman vertailun sitten, kun kokoelman esittelykin on ajankohtaisempi.

Vasemmalla Savannah Gold, oikealla Ipanema Beach.

Sitten esitellään ensimmäiset lakkaukset, jotka toteutin näiden lakkojen avulla. Esittelyvuoroon pääsee ensimmäisenä hempeät skittletet, jotta saatte myös jo hiukan makua näistä kevään uutuussokereista! Peukalossa ja nimettömässä komeilee siis aivan ihana vaaleanpunainen glittertekstuuri, Bon Bon. Se peittää 2-3 kerroksella ja on tuttua IsaDora laatua. Tekstuurien päällä komeilee isot strassit, jotka kiinnitin liimalla.


Keskisormessa ja pikkurillissä on pohjalla creme vaaleanpunainen Sweet*. Molempiin kynsiin tein koristeteipillä teippaukset ja pikkurilliin tein myös teipin ja ruusuisen shimmerlakan, Glacén, avulla raidat. Etusormessa pohjalla on Pearly Frost, joka juuri ja juuri taisi peittää kolmella kerroksella. Kärjessä on teipin avulla tehty tekstuurikolmio, johon on myös käytetty kevään uutuussokeria, sävynä on vain Cotton Candy.


Mä en kestä. Jaksan vieläkin rakastua kaikkiin kokeilemiini sokerilakkoihin. Tämä Bon Bon nousi kyllä ihan ehdottomasti mun suosikkilistan kärkeen, se vaan niin huutaa mua! Glitter + vaaleanpunainen = Anniina. 

Lakat vasemmalta: Bon Bon, Cotton Candy, Pearly Frost, Glacé & Sweet

PS. 500-bloggerlukijan arvonta päättyy tänään klo 23.59. Jos et vielä ole siis osallistunut, niin tee se nyt! Arvonnassa on aika kiva palkinto, nimittäin yksi onnekas voittaa itselleen koko IsaDoran Sugar Nails -kokoelman, Opin Muppets -minikokoelman sekä rasiallisen kartion mallisia supershine strasseja!

Miltäs lakat ja kynnet vaikuttaa teistä?

42 kommenttia:

 1. Voi nam!!!! noiden lakkojen kanssa! <3 On ihanat kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nin! ♥ Ja nuo lakat on kyllä namnamnam! ♥

   Poista
 2. Ihanat hempeilykynnet! Nuo kevään sokerilakat kyllä houkuttelee ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira! ♥ Nuo kevään sokerit on kyllä aivan ihania! Mun ehdottomat lempparit on v.punainen, keltainen ja oranssi, vaikka keltainen ja oranssi eivät olekkaan niin peittäviä yksilöitä!

   Poista
 3. Upeat kynnet ja kivoja lakkoja oot saanut

  VastaaPoista
 4. Upeaa jälkeä taas! :) Mä kotiutin Sugar Nails -lakoista tuon keltasen, ja se on kyllä rakkautta ♥ Tosin laatuun hiukan petyin, koska mun kynnet tarvitsi neljä kerrosta peittävään lopputulokseen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anni! :) Se keltainen on kyllä ihana! Mäkin jouduin laittaan sitä yksinään muistaakseni 3-4 kerrosta. Kannattaa kokeilla laittaa joku hailakka vaalea tai valkoinen sinne alle, silloin pärjää 1-2 kerroksella. :) Mulla on tänään julkaistuissa kynsissä se valkoisen päällä, käy ihmeessä kurkkaamassa!

   Poista
 5. Mä ihan tohkeissani kiljahdin, nää on niin kauniit kynnet! Söpöyden multihuipentuma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihi, voi ei! ♥ Kiitos paljon Kaisa! :3 ♥

   Poista
 6. Ihan MIELETTÖMÄT kynnet! Vau!

  VastaaPoista
 7. Uskomattomat kauniit lakkaukset, nam! :)

  VastaaPoista
 8. Voi hyvää päivää mikkä kynnet! Wau <3

  VastaaPoista
 9. Oij kuinka suloinen lakkaus! Ja ihania nuo lakat :0 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Essi! ♥ Nuo lakat on kyllä namnamnam! ♥

   Poista
 10. Kynnet on taattua Anniina-laatua... Mää oon ihastunu tekstuureihin. Itellä ei oo ku yks, mutta haluan niitä kyllä enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Katarooma! ♥ Tekstuurit on niin ihania, mä en saa niistä tarpeekseni! Oivoi, odotappa vaan.. Pian sulla on niitä hurjan paljon, ne vie mennessään! :D ♥

   Poista
 11. Kiva lakkaläjä! Ja upeat kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos OonaV! ♥ Lakkaläjät saa aina hyvälle tuulelle! :D ♥

   Poista
 12. Oih, oih, oih <3 No aloitetaan vaikka noista lakoista <3 IHANIA ! Ja sitten kynsissä ei ole muuta, kuin T-Ä-Y-D-E-L-L-I-S-E-T <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihihi, voi Faniseni! ♥♥♥ Nuo lakat aiheuttaa kyllä ääretöntä kuolan valumista! :'DD ♥

   Poista
 13. Vastaukset
  1. Kesä + kesälakat & kevät + kevätlakat = ♥♥♥

   Poista