Sivut

torstai 24. huhtikuuta 2014

Kicksin huhtikuun lehti

Heippa!

Tämä postaus tulee ehkä vähän myöhässä, koska onnistuin hukkaamaan Kicksin lehden, kun se saapui postimiehen mukana kuun alussa. Lehden tarjoukset ovat enää viisi päivää voimassa, mutta esitellään ne nyt kuitenkin, josko joku sattuisi vielä tässä kuussa suuntaamaan tiensä Kicksiin. Ja oikeastaan tässä lehdessä oli enemmän kivoja artikkeleita, kuin tarjouksia, joten niitähän voi esitellä koska vain!


Ainoat kiinnostavat tarjoukset olivat nämä kaksi. Eli siis clubikortilla kaikki Lancomen ripsivärit sekä Opin kynsilakat ovat -20% alennuksella. Tarjoukset ovat ilmeisesti voimassa 29.4.2014 asti.


Kiinnostavimmat (ja oikeastaan ainoat kiinnostavat) kauneusjutut lehdessä olivat juttu kuulaasta meikkipohjasta sekä juttu hiuslisäkkeistä. Hienoa, että Kicksistäkin saa nyt klipsipidennyksiä! Myös tuo alempana oleva ponnarilisäke näyttää hauskalta. Molemmista pidennyksistä on myynnissä kuutta eri väriä. Hintaa klipsipidennyksillä on 149€ / koko pään paketti ja ponnaripidennyksellä 47€. Jutun mukaan klipsipidennykset ovat aitoa hiusta, mutta tuo ponnaripidennys ei ole, joten se ei kestä esim. suoristusrautaa.


Paljon plussaa lehti sai kuitenkin sivun mittaisesta kynsijutusta! Kynsijutut ovat aina plussaa, kertovat ne oikeastaan mistä vain kynsiin liittyvästä jutusta. Tässä artikkelissa kerrottiin, että tämän hetken kuumin kynsijuttu on se, että kynnet ovat huolitellut ja siististi lakatut. Myös siihen panostetaan, että lakkaus kestäisi hyvänä mahdollisimman kauan. Jutun mukaan mikään tietty väri ei ole muodissa, mutta mielestäni kyllä ainakin keltainen on valloittanut melko monien kynnet tänä keväänä.


"Mutta miltä oikeasti näyttävät kevään trendikkäimmät kynnet? Ovatko ne lyhyet vai pitkät? Kirkkaan väriset vai pastellisävyiset? Sinä saat itse valita - oman tyylisi ja persoonallisuutesi mukaan. Eivätkä kynsiä kaunistavat upouudet sävyt ja efektit ole kadonneet, vaan siirtyneet arjesta juhlavampien hetkien kruunaajiksi." - Sofia Stenseth / Kicks nro 2. 2014

Sivun reunasta bongasin myös aika kivan näköisen Ciatén kuivakukka -koristelupaketin. Miten mä aina ihastun noihin Ciatén paketteihin? Viime lehdestä muistaakseni ihastelin Ciatén Dolls House -pakettia, mutta en ole vielä törmännyt siihen missään. Onko kukaan vielä sattunut testaamaan niitä lakkoja?

Oliko lehdessä mitään kiinnostavaa?

2 kommenttia:

 1. Ostin sen doll house kokoelman ja oon ihan rakastunut siihen :D Ne lakat ovat aivan ihanan värisiä, erityisesti persikkainen baby doll on mun lemppari. Lakat kuivuvat todella nopeasti, menee ehkä 5 sekuntia! Kun lakka kuivuu se näyttää matalta, mutta minulla se matta pinta ei pysy kauaa, ei kyllä minua haittaa. Lakasta ei kuitenkaan tule kiiltävää. Vaikeasti selitetty :D

  Tietääkseni doll housea oli rajoitettu erä, joten veikkaan, että jos niitä ei näy ne on loppuunmyyty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääääääää, eikä!! Nyt mä niin haluan sen kokoelman! Mun on pakko pakko pakko päästä kaupoille, voi kun kaikkia ei olis vielä loppuunmyyty! :D

   Poista