Sivut

torstai 17. huhtikuuta 2014

Pääsiäismunalakka

Heippa!

Joudun vielä ilostuttamaan teitä vain pikaisella postauksella. Tämä viikko on mennyt melko kiireisissä merkeissä, enkä ole oikein ehtinyt kynsiä ihmeemmin lakkailla. Eilen vietin lähes koko päivän ideaparkissa ja IKEA:ssa ja ostin muuten uuden kynsipöydänkin! Siitä on siis pian luvassa myös juttua. Tänään tarvitsee vielä änkeä ihmisrysään ostamaan pääsiäisherkkuja ja huomenna saakin alkaa jo panikoida vaatteiden ja kynsien kanssa, koska lauantaina pääsen pitkästä aikaa viihteelle "mun tyttöjen" kera! ♥


Mutta mennään siihen pääsiäismunalakkaan! Kyseessä on Seppälän Rosie Rose. Siinä on kylmänsävyinen vaaleanpunainen pohja ja joukossa on kahden kokoisia mustia hex-glittereitä. Lakka levittyi nätisti ja glitteritkin asettuivat kivasti eri puolille kynttä. Kuivuminen ei todellakaan ole mistään nopeimmasta päästä, mutta pikakuivaajalla selviää siitäkin.


Lakka vaatii 2-3 kerrosta peittääkseen. Itsellä on näissä kuvissa 3 kerrosta sekä päällyslakka.


Nämä Seppälän Kiwi -lakat ovat olleet kausituotteita, mutta ainakin meidän Seppälässä näitä myydään vielä normihinnalla ja niitä on siellä pilvin pimein, joten varmasti muistakin liikkeistä näitä vielä löytyy. Vielä tänään ehtii kipinkapin Seppälään, jos pääsiäislakka uupuu vielä!  Hintaa minilakalla on 2,95€, joten ei ole kallis investointi pääsiäistä varten. ;)

Mitäs tykkäätte lakasta?

12 kommenttia: