Sivut

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Palautteen purkua

Heippa ihanat!

Tänään on vihdoinkin aika käydä arvonnassa saatu palaute läpi, sekä tietenkin julistaa arvonnan voittaja. Blogi saikin arvonnan kautta ihan huikean määrän palautetta, toiveita ja kehitysideoita. Kiitos siis kaikista ihanista kommenteista, jotka jätitte! Perinteisistä blogipostauksista poiketen, en mitenkään pysty vastaamaan kaikkiin jättämiinne kommentteihin erikseen, ymmärrätte varmaan. Kokosin kuitenkin pääosin jättämänne kommentit yhteen. Joka tapauksessa nääääääääääääin iso PUS teille kaikille, jotka kommenttia jätitte! ♥


Niin ja jos joku sattuu ihmettelemään, niin arvontapostauksen kommentit sähköpostiosoitteineen on nyt piilotettu, jotta vältytte mahdolliselta hirmuiselta roskapostimäärältä nyt ja tulevaisuudessa!

Positiivinen palaute

Erityistä kiitosta saivat ehdottomasti kynnet, ulkoasu, kuvat, ohjeet sekä galleria.

Monet kommentoivat ulkoasusta, että se on ihanan yksinkertainen ja selkeä. Muutama kommentti tuli myös siitä, että blogiin voisi tulla vähän väriä ja esimerkiksi jokin haalea taustakuva. Värin tulosta en uskalla luvata mitään, sillä tykkään itse todella paljon tästä pelkistetystä värimaailmasta, enkä sitä aio ainakaan radikaalisti muuttaa. Kynnet ovat niitä, jotka saavat tuoda tänne väriä! ♥ Ja mielestäni yksinkertaisuudessa pysyminen on vain hyvä asia, koska kynsien värit ja aiheet vaihtelevat blogissa niin paljon, että ne eivät välttämättä sopisi ihan minkä tahansa väripläjäyksen kanssa yhteen. Taustaa olenkin miettinyt jo pitkään ja yritin sitä hetki sitten lisätä, mutta se ei millään asettunut blogiin oikein.. Joten blogiin kyllä tulee vielä tausta myöhemmin!

Kiitosta saivat myös monet muut asiat, kuten esimerkiksi tunnisteet, postaustahti, kirjoitustyyli, blogin henki, postausten laatu ja työpistepostaukset. Halusin nostaa esille muutaman ihanan jättämänne kommentin:

"Tykkään hirmuisasti selkeästä sivupalkista ja välilehdistä! Tunnisteiden kauttakin löytää helposti etsimänsä, eikä tarvitse selata koko blogia löytääksen yhden tietyn postauksen :D Postauksesi ovat ihanan monipuolisia, meikkailuista lakkailuiden kautta tuotearvosteluihin!"

"Sun blogissa parasta on ihan huikeet ideat ja semmonen mielikuvituksellisuus mitä postaukset huokuu. Lisäksi kuvat ja ulkoasu miellyttävät silmää, teksti on helppo lukuista ja sitä on sopivasti. :) Meikkipostauksista tykkään ja niitä toivoisin vielä lisää. Meikkauksesi on aina niin freshejä ja luonnollisen kauniita. Niistä saa kivoja vinkkejä :) jatka samaan malliin!"

"Mun täytyy kyllä ihan päälimmäisenä sanoa että kun mä eksyin sun blogiin, päällimmäinen reaktio oli kirjaimellisesti, se että suu loksahti auki ja en voinut kuin ihastella miten lakkaukset oli ihan jotain omaa luokkaansa. Inspiroivia ja luovia. Ei voi muuta sanoa kun että inspiroiva blogi, yksinkertaisesti selkeä ja toimiva kokonaisuus. Tykkään !"

"Sun blogistasi mulla ei ole ainakaan risuja annettavana vain ruusuja. Olen pitkään ihaillut blogin nättiä ja simppeliä ulkoasua ja ihaillut uskomattoman kauniita lakkauksia ! Mahtava inspiraation lähde myös omiin kynsiin. :) Osaat myös pitää lukijan mielenkiinnon yllä joka postauksessa, itse ainakin luen innolla uudet postaukset alusta loppuun asti. :D"

Olin todella yllättynyt siitä, kuinka paljon annoitte positiivista palautetta meikkipostauksista ja siitä, että monet toivoivat niitä vielä enemmän! Yleensä blogiin kun ei saa kirjoittaa mistään muusta ilman sitä epäilystä, että blogi on nyt muuttunut joksikin ihan muuksi. Mutta ihana kuulla, että pidätte meikkipostauksista ja saatte niitä toki lisääkin. Haluan kuitenkin muistuttaa, että meikkipostaukset eivät tule korvaamaan kynsipostauksia, vaan ne ovat lisätäytettä tähän blogiin. Haluan myös yhden muun asian viellä nostaa esille. Todella moni oli kommenteissaan myös sanonut, että tämä blogi on suosikkikynsiblogi tai yksi niistä ja te ette voi uskoakkaan miten hyvältä tuollaisen kuuleminen tuntui! Voi huh huh naiset, te ootte ihania! ♥

Rakentava palaute

Muutamia huomautettavia asioita olitte myös blogista löytäneet ja niitä olisi saanut löytyä vielä enemmänkin. Haluan ehdottomasti painottaa, että blogiin saa aina jättää myös sitä rakentavaa palautetta. Olisi siis kiva kuulla niitä blogin huonoja / kehitettäviä asioita, niin voidaan yhdessä tehdä tästä blogista vielä parempi!

Muutama oli kuitenkin niitä hiukan huonompiakin asioita blogista löytäneet. Huomautettavia asioita olivat mm., että sivut lataavat joskus hitaasti ja teen kuulemma liikaa vaaleanpunaisia kynsiä. Sivujen hitaasti lataamiseen vaikuttavat varmasti isot kuvat ja niiden paljous, mutta ymmärrätte varmasti että joka ikisen kuvan pienentäminen veisi aivan tuhottomasti aikaa, joten sille en oikein voi tehdä mitään. :( Tästä toisesta "ongelmasta" olenkin tietoinen. Teen paljon vaaleanpunaisia kynsiä, mutta se johtuu ihan siitä, että vaaleanpunainen on kynsissä meikäläisen lempiväri ja saatan laittaa sitä ihan ajattelemattakin kynsille. Hihi, koittakaa siis kestää! Yritän kyllä parhaani mukaan tehdä muitakin, kuin vaaleanpunaisia kynsiä!

Joku myöskin huomautti, että blogissa on nykyään liikaa tuote-esittelyjä. Haluan ihan tähän ensimmäiseksi mainita, että osasin kyllä ottaa tämänkin kommentin rakkaudella vastaan, mutta rohkenen kuitenkin olla eri mieltä. Tai siis mielestäni teen aika vähän tuote-esittelyjä tai jos sellaisia teen, niin yleensä postauksesta löytyy myöskin koristellut kynnet. Minun olikin pakko tarkistaa lähikuukausien postaukset läpi ja löysin yhteensä 9 tuote-esittelyä / 30 postausta, joihin ei ollut sisällytetty koristeltuja kynsiä. Ja näistäkin puolet oli niitä "ylimääräisiä" meikkipostauksia, joissa niissäkin on melkein kaikissa jokin meikki tehtynä. Mielestäni tuo määrä ei ole liikaa, vaan melko vähän. Vai mitä mieltä te olette, saa kertoa vapaasti! :)

Postaustoiveet

Postaustoiveitakin tuli muutama arvonnan kautta. Monet teistä toivoivat tutoriaaleja sekä teemaviikkoja ja niitä yritänkin toteuttaa aina vain kun löydän niille tarpeeksi aikaa. Jos itse on bloggaaja, niin tietää varmasti, että niiden toteuttaminen vie aika paljon aikaa. Sen verran voin kuitenkin sanoa, että muutama tutoriaali on lähiaikoina tulossa! Tutoriaalitoiveita myös yksilöitiin kommenteissa ja toiveita olivat mm. kesäinen tutoriaali sekä eläinaiheinen teemaviikko (tai lakkaus). Tutoriaalien ja teemaviikkojen lisäksi toivottiin lakkakokoelmien esittelyjä, lempielokuvasta inspiroituneet kynnet, ohjeita akryylimaaleilla koristeluun sekä postaus one stroke -tekniikalla toteutetuista kynsistä. Kiitos kaikista ehdotuksista! Alan toteuttamaan niitä pikkuhiljaa.

Minulta toivottiin myös, että kokeilisin stilettoja ja tekisin niihin erilaisia koristeluja, mutta ikävä kyllä en voi stilettoja nyt hankkia. Olen haaveillut stiletoista kyllä pitkään, mutta lapsen kanssa ne eivät ole kovinkaan kätevät. Lisäksi en tällä hetkellä tee geelikynsiä, joten siinäkin mielessä stiettojen laitto on nyt mahdotonta. :)

Arvonnan voittaja

Loppuu vielä julistetaan arvonnan voittaja, joka voittaa itselleen IsaDoran Sugar Nails Pastels -kokoelman, Opin Muppets -minikokoelman sekä kartion mallisia supershine strasseja.


Voittajan arvoin random.orgin avulla ja arpaonni suosi lukijaa nimimerkillä Manni. Onneksi olkoon! ♥ Laitan sinulle pian sähköpostia. Vastaathan minulle viikon kuluessa, tai joudun arpomaan voittajan uudelleen.

Suuri kiitos vielä arvontaan osallistuneille! 

4 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle! :)

  T: vernaeerika.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Tää on ihan uskomatonta! En koskaan voita missään arvonnassa, joten tää on kyllä ilonpäivä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kerta se on ensimmäinenkin! Koskaan ei tiedä ketä arpaonni suosii! :)

   Poista