Sivut

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Sitruuna-laku-salmiakki mix & match

Otsikoiden kermaa, haha!

Viimeksi teille ensimmäiset IsaDoran PR-tapahtumaa varten tehdyt kynnet. Toisena lakkauksista näytille pääsee sitruuna-laku-salmiakki -kynnet. Näitä kynsiä lakkasin, kun ystäväni oli meillä kylässä ja hän antoikin minulle näitä kynsiä varten hyviä ideoita ja näytti minulle kaikenlaisia inspiraatiokuvia netistä. Ideoita lenteli niin tiuhaan tahtiin, että voisitko ystävä hyvä olla useammin paikalla kun lakkaan kynsiäni? ;)


Pohjalla kynsissä minulla oli Gina Tricotin white (valkoinen creme) ja etsimme siihen ystäväni kanssa sopivia lakkoja saamieni IsaDora lakkojen joukosta. Käteeni sattui ihanan pirteä Mellow Yellow, josta koko ajatus sitten lähti. Keskisormeen ja pikkurilliin tein teipin avulla raidan sekä ruutuja, jotka rajasin ohuen siveltimen ja mustan lakan avulla. Nimettömään laitoin kerroksen keltaista tekstuurilakkaa, Lemon Sodaa, joka kuuluu IsaDoran kevään uusiin sokerilakkoihin. Tekstuurilakan päälle liimasin salmiakin muotoisen niitin, jonka lakkasin mustaksi. Etusormen kuvio on tehty tuorekelmutekniikalla, mustan ja keltaisen lakan yhdistelmällä.


Peukaloon tein dotting toolin ja siveltimen avulla lakun puolikkaan sekä sitruunan viipaleen. Lisäksi laitoin muutaman strassin & helmenpuolikkaan. Lakuun ystäväni näytti hyvän mallikuvan googlesta. <- klik!

Lakat vasemmalta: Mellow Yellow*, Lemon Soda*, Black Lacquer*, Gina Tricot - White

Sivellin, jota näissä kynsissä käytin, on muuten tuo Mosaicin Kolinsky #2 -sivellin, jonka sain miitistä testattavaksi (saatu AetzNailzz:ilta). Täytyy sanoa, että se on oikein hyvä perus sivellin. Sillä saa suoraa ja tarkkaa jälkeä helposti, mutta se myös taipuu helposti erilaisiin koukeroihin yms. Esittelemättä olisi vielä kahdet lakkaukset, mutta voi olla että kuulette tässä välissä myös muista kynsistä, koska lakkauksista toiset ovat pääsiäiskynnet ja toiset kesäkynnet, niin niiden julkaisulla ei ole niin "kiire".

* Postauksen IsaDora -lakat on saatu IsaDoralta.

Mitäs tykkäätte sitruuna-lakukynsistä?

23 kommenttia:

 1. Sitruunalaku näistä todellakin tuli mieleen! Ihanan värikästä (:

  VastaaPoista
 2. Liian herkulliset!! Tekis mieli syödä nää :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, hihi! :D Ja kiitos Katariina! ♥

   Poista
 3. Ihanan pirtsakat kynnet, vaikken sitruunalakusta tykkääkkään! :D Tuo peukun laku-kuvio on jotenki ylisöpö <3 Onko muuten Mellow Yellow minkä laatuinen? Peittääkö 2 kerroksella vai tarviiko useamman ja millainen se on levittyvyydeltään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sigi! ♥ Ja Mellou Jellou levittyy mun mielestä kyllä hyvin ja peitti muistaakseni kahdella kerroksella. Voi olla kyllä että muistan nyt väärin, joten testaan asian vielä illalla uudestaan ja ilmotan sulle! :)

   Poista
  2. Testasin tuon Mellow Yellow:n uudestaan ja kyllä se kahdella kerroksella peittää tosi hyvin ja levittyykin nätisti! :) Lyhytkyntiselle voisi riittää jopa yksikin kerros, mutta ainakin mun kynnet vaati toisen kerroksen. :)

   Poista
 4. Tässä juuri samalla syön Alkun Sitruuna-laku karkkeja! Kynnet on oikein herkulliset :3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihi, hyvä sattuma! Ja kiitos Faniseni! ♥♥

   Poista
 5. Etusormesta tuli niin lakritsijäätelö mieleen... Muutenki ihanan pirteät kynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siitä tuli kyllä tuollainen kiva sekotus, joka muistuttaa hyvin jäätelöä! Ja kiitos! ♥

   Poista