Sivut

lauantai 24. toukokuuta 2014

IsaDora - Gel Nail Lacquer -testin tulokset

Heippa!

Viime postauksessa kerroin teille IsaDoran uudesta Gel Nail Lacquer -geelilakkakokoelmasta. Postauksessa kerroin testaavani IsaDoran lupaamaa viikon kestävyyttä ja tänään on vihdoinkin aika paljastaa, kuinka Gel Nail Lacquer -kokoelman lakoilla tehdyt geelilakkaukset oikein pysyivät.


Laitoin siis lakkaukset kynsille viime viikon lauantaina ja postauksen kuvat on otettu tänään, eli lakkaukset ovat olleet kynsillä tasan viikon. Kuvat kertovat varmasti kaikista eniten joten otetaan alkuun yleisilmekuva molemmista käsistä ennen & jälkeen.


Viikon jälkeen lakkaukset ovat mielestäni edelleen ihan siistit. Muutaman pienen kolhun ne ovat saaneet ja pinta on hiukan samentunut, joten kynnet eivät ole enää niin kiiltävät.


Testauksen aikana olen tehnyt aivan normaaleja arkisia asioita kynsia kuten: pessyt pyykkiä (myös käsin & pariinkin otteeseen) ja laittanut sitä kuivumaan, touhuillut lapsen kanssa, siivonnut (sisältäen myös esim. vessan pesun) sekä näpytellyt konetta. Nämä ovat siis asioita, jotka normaalisti kuluttavat lakkauksiani todella paljon. Mainittakoon vielä, että en ole varonut kynsiäni mitenkään testijakson aikana, enkä ole lisännyt kynsiin päällyslakkaa koko viikon aikana. Kiusallani jätin vielä normaalin käsien rasvaamisen ja kynsinauhojen öljyämisen pois kokonaan tältä viikolta, jotta kynnet joutuivat kunnon "lomailutestiin". (= Uskon siis, että moni tavallinen lakkaaja ei esimerkiksi raahaa kynsinauhaöljyä ulkomaanmatkalle..)


Tässä on vielä erikseen hieman lähempi yleiskuva molemmista käsistä. Melko siistiltä näyttää, eikö?


Ensimmäiset kulumisen merkit ilmestyivät kynsiin kolmantena päivänä, sen jälkeen kun olin pessyt meidän vessan lattiasta kattoon. Kulumat eivät kuitenkaan olleet mitään suuria, vaan muutaman kynnen reunaan ilmestyi pienet kulumat, jotka eivät edes näy päälleppäin. Seuraavat kulumat ilmestyivät vasta 4., 6. ja seitsemäntenä päivänä, joten lakkaukset pysyivät oikeasti niin kuin luvattiin. Ja ne olisivat varmasti pysyneet vielä kauemmin, jos en olisi tehnyt niin paljoa kynsiä kuluttavia asioita. Vessan pesun hoidin kumihanskat kädessä, mutta pyykkiä pestessä en käyttänyt käsineitä lainkaan, joten se kulutti lakkauksia varmasti tosi paljon. Lakkauksien käyttöaikaa olisi voinut pidentää myös lisäämällä päällyslakkaa muutamaan otteeseen.Kuvassa merkit, jolloin kulumat ovat kynsiin tulleet: 3. päivänä, 4. päivänä, 6. päivänä & 7. päivänä.Ja tälläisiltä näyttävät kolmantena päivänä ilmestyneet pikkukulumat NYT seitsemäntenä päivänä. Paljon eivät ole kulumat siis levinneet! Yleensä kun pienetkin kolhut suurenevat nopeasti ja lähtevät lohkeamaan..


Ja sitten kynnet vielä edestäpäin. Tästä kärkikulumasta olin ehkä eniten yllättynyt, sillä tavallisten lakkausten kanssa kärjet kuluu yleensä "aivan puhki" viikossa!


Kaikki hiukankin isommat ja päällepäin näkyvät kulumat ilmestyivät vasta kuudentena ja seitsemäntenä päivänä. Täytyy kyllä sanoa, että nämä lakat ovat täydellisiä niille, jotka haluavat viikon (tai pidempäänkin) kestävän lakkauksen esimerkiksi ulkomaan matkalle, lomalle tai muuten vaan. Lakat ovat myös tosi passeleita, jos haluaa tehdä lakkauksen esimerkiksi juhliin jo monta päivää etukäteen.

Tässä on nyt myös miettimisen paikka niille, jotka käyvät laitatuttamassa normaaleja geelilakkauksia liikkeessä. Kokemuksesta tiedän, että monet asiakkaat ovat liian "laiskoja" siinä mielessä, että he eivät jaksa poistattaa lakkauksia, vaan repivät ne kotona irti. Tämä kuluttaa ja vaurioittaa kynttä todella paljon. IsaDoran Gel Nail Lacquer -geelilakkoja ei tarvitse liuottaa asetoonissa tai viilata, vaan ne lähtevät pois normaalilla asetoonittomalla kynsilakanpoistoaineella. Geelilakkauksen tekoon tarvitsee vain värilakan sekä päällyslakan, uunia tai muita välineitä ei tarvita. Lakkausten teko on myös superhelppoa, aivan kuin normaali kynsien lakkaaminen, joten ennen kuin kipität salonkiin seuraavaa geelilakkausta varten, niin suosittelen miettimään tätä vaihtoehtoa. Lähes saman tuloksen kun saa nyt kotioloissa pienellä rahalla.

PS. Mun piti vielä koristella nämä lakkaukset toisiinsa mätsääviksi ja pitää niitä pari päivää, mutta käyttämättömien lakkojen laatikko huuta minua jo luokseen, joten nämä lakkaukset lähtevät tänään vaihtoon ja uudet tulevat tilalle! Huomenna palataan kynsikirjan ja arvontojen voittajien parissa!

Lakat saatu IsaDoralta testattavaksi. Mielipiteet lakoista ovat omiani ja linkit vain teidän avuksi!

Vakuuttiko testin tulokset teidät?

16 kommenttia:

 1. Kuulostaa ja näyttää ihan testattavalta tuotteelta! Kiva:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nuo lakat on kyllä mahtavia, suosittelen testaamaan! :)

   Poista
 2. Varmasti ostan, jos tulee sopivasti tässä kuukauden sisään vastaan. Oon lähdössä mökille pohjosiin ainaki viikoks, sinne en ole koskaan vienyt muutakun viilan mukanani. Olis kuitenkin kiva jos olis siistit kynnet koko loman ajan, eikä vain alkupäästä. Hieno keksintö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä postaushan tuli hyvään väliin! :) Kannattaa kyllä napata ainakin yksi mukaan, niin saat kivat kynnet mökkireissun ajaksi! :3

   Poista
 3. Oho, aikamoista! Todellakin pistää kiinnostamaan. Tosin en tiedä tuleeko ostettua, kun tykkään kuitenkin vaihdella niin usein lakkauksia. Varmaan kyllästyisin jo parissa päivässä samoihin lakkauksiin : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. :) Ehkä lakkausten vaihtajille nämä ei olekkaan unelmalakkoja! Tietysti kokoelmasta löytyy kyllä herkullisia sävyjä ja kuivuvuuskin on nopea, että siinä mielessä... Haha! ;D

   Poista
 4. Ehdottomasti täytyy ainakin pari lakkaa käydä hakemassa, kuulostaa lomailuun niin täydelliseltä lakalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä lakat on kyllä lomailijan parhaita ystäviä! :)

   Poista
 5. Wau. Nuita lakkoja vois kyllä hommata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, ei muuta kuin kipin kapin kauppaan! :)

   Poista
 6. Kyllä näitä pitää muutama ostaa. :)

  VastaaPoista
 7. Ihan mieletöntä millä intensiteetillä olet paneutunut testiin! Olen ekaa kertaa blogissasi enkä taatusti vikaa :-) Näihin lakkoihin sitten; inhoan ylikaiken normilakkoja jotka menevät pahaksi jopa päivässä äiti-hommissa. Nyt koen että näissä voisi olla potentiaalia suosikkilakoiksi pelkän peruskiillon tilalle... Nyt onkin vain valinnan vaikeus. Klassisen tyylikästä nudea vai kesäisen räiskyvää... Kiitos testistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Mä yritän aina testata kaikki saamani tuotteet kunnolla, että lukijatkin saa kaiken irti mun postauksista. Ja sydämmellisesti tervetuloa mukaan! ♥

   Se on kyllä inhottavaa, jos lakkaukset menevät heti pilalle! Itsekin äitinä tiedän tuon tunteen, varsinkin kun lakkausaika on paljon rajallisempi... Voin kyllä suositella näitä lakkoja ehdottomasti, jos hakee kestävämpää lopputulosta! Hihi, voi ei, nuo kaikki sävyt on kyllä aivan ihania, joten ehkä niistä joutuu valitsemaan jopa kaksi! ;)

   Poista
 8. Kyllä vakuutti mutkin, kun testasin noita ja nyt jo kymmenes päivä samoilla lakoilla! :D Aikalailla samalla tavalla kun sulla kului munkin kynsien kulmat. Mutta siis yllättävän hyvin pysyi ja tänään nappasinki Anttilasta vielä Ocean Driven :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä just itse asiassa luinkin sun blogista sun arvion näistä, ihan mielettömän hyvin pysyi kyllä sulla! :D Mun pitäis kanssa saada näitä lisää, tarviin varmaan tilata Pretty.fi:stä, kun en oo vieläkään päässyt minnekkään kaupoille, eikä meiän tuppukylän Cittarissa tietenkään myydä noita. :p

   Poista