Sivut

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

IsaDora - Gel Nail Lacquer

Heippa ihanat! 

Tänään saan esitellä teille IsaDoran ihania uutuustuotteita! Olen odottanut näiden testausta Helsingin keikasta lähtien, eli jo suunnilleen kaksi kuukautta ja nyt ne vihdoin ovat täällä! Kyseessä on siis Gel Nail Lacquer -kokoelma. Kokoelman nimestä monet voivatkin arvata, että kyseessä on geelilakka -kokoelma.


Varsinaisia geelilakkoja lakat eivät siis ole, vaan ennemminkin kynsilakkamaisia geelilakkoja. Lakoilla saa aikaiseksi ihanan kiiltävän, paksuhkon, kermaisen lopputuloksen, niinkuin tavallisilla geelilakoilla. Lakat ovat yhtä helppokäyttöisiä, kuin tavalliset kynsilakat, sillä geelilakkamaiseen lopputulokseen ei tarvita uv- tai led-lamppua ollenkaan, vaan lakka kuivuu päivänvalossa sekä keinovalossa! Myös pysyvyyden suhteen Gel Nail Lacquerit eroavat sekä tavallisista kynsilakoista, että tavallisista geelilakoista. Tavallinen lakkaus pysyy hyvänä yleensä muutamia päiviä ja tavallinen geelilakkaus noin pari viikkoa. IsaDora lupaa, että Gel Nail Lacquer -lakkaus kestää kauniina ja kiiltävänä viikon, jonka jälkeen lakkaus on helppo poistaa tavallisella asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella. Lakkauksessa yhdistyy siis mielestäni kynsilakan helppous sekä geelilakkauksen kaunis kiiltävä ja kermainen lopputulos. 


Kokoelman lakat ovat hypoallergeenisia, eivätkä ne sisällä ihoa ärsyttäviä ainesosia. Pullo näissä on tutun kokoinen (6 ml) ja sivellinkin on samanlainen, kuin tavallisissa IsaDoran kynsilakoissa. Ainoastaan korkki on erilainen kuin normaalisti, sillä valkoisen sijasta se onkin musta. Gel Nail Lacquerit tunnistaakin siis helposti lakkahyllyiltä korkkinsa avulla! Hintaa lakoilla on 9,50€ / kpl ja tuotteet tulevat myyntiin toukokuun aikana.


Kestävä lakkaus on helppo saada aikaiseksi. Ensin kynnelle levitetään kaksi paksuhkoa kerrosta Gel Nail Lacquer -värilakkaa ja annetaan kuivua kolme minuuttia. Tämän jälkeen kynnelle levitetään kerros Gel Nail Lacquer Top Coat -päällyslakkaa. Ja muuta ei sitten tarvitakkaan! Nopeaa ja helppoa, eikö?


Mitä minä olin sitten mieltä näistä lakoista? Lakat ovat todella pigmenttisiä, joten ne OIKEASTI peittivät jopa minun kynnet kahdella kerroksella ja päällyslakan kanssa pinta on ihanan kiiltävä. Lakkaukset ovat olleet minulla kynsillä nyt neljä päivää ja kynnet näyttävät edelleen todella hyviltä. Plussaa lakat saavat myös TODELLA nopeasta kuivumisajasta ja IsaDoralle ominaisesta hyvästä levittyvyydestä. Kynnet kuivuvat kosketuskuivaksi ohjeen mukaisen kolmen minuutin aikana ja jo kymmenen minuutin jälkeen pystyin kaivelemaan käsilaukkuani ilman että kynsiin jäi jälkiä. Nykypäivänä en voisi kuvitellakaan eläväni ilman pikakuivaavaa päällyslakkaa, mutta nyt en sitä ihan tosissani tarvinnut ja pystyin elämäänkin kynsillä normaalisti istumatta ensin kahta tuntia paikoillani. Ei voi muuta sanoa kuin tykkään tykkään tykkään! 

Tässä ovat kaikki myyntiin tulevat sävyt. Kokoelmaan kuuluu siis yhteensä 10 värilakkaa sekä päällyslakka. Erillistä aluslakkaa ei tarvita. Tummien värilakkojen alle voi kuitenkin halutessaan levittää haluamansa aluslakan suojaamaan kynsiä värjäytymiseltä. Lakoista Scarlet Red, Orange Dream, Ocean Drive sekä Aquatic ovat kausituotteita, loput sävyt jäävät pysyvään valikoimaan. Itse sain ylimmässä kuvassa näkyvät kaksi värilakkaa sekä päällyslakan testattavakseni. Sävyt ovat nimeltään Pink Bomb sekä Scarlet Red.

Pink Bomb 222

Pink Bomb on aivan ihana tyttömäisen hento vaaleanpunainen sävy. Se muistuttaa todella paljon essencen free hugsia, jonka sävyä rakastan aivan mielettömästi (ja tiedän että se on monen muunkin kynsifriikin mieleen, joten kiva että samanlaista sävyä saa nyt suoraan Suomestakin!).


Aluksi erehdyin luulemaan Pink Bombia cremeksi, mutta joukossa onkin ihan hentoa shimmeriä, jonka erottaa kynneltä auringonvalossa. Kuvassa kynsillä on kaksi kerrosta värilakkaa sekä kerros Gel Nail Lacquer Top Coat -päällyslakkaa. Tuo päällyslakka antaa kyllä tosi kivan kiillon lakkauksiin!Voin kuvitella miten hyvältä tämä lakka näyttää kesällä, kun iho on hiukan ruskettunut. 

Scarlet Red 224

Scarlet Red on ihanan naisellinen punainen ihanuus kevyellä shimmerillä, joka Pink Bombin tavoin tulee esiin auringonvalolssa. Kuvassa kynsillä on kaksi kerrosta värilakkaa sekä kerros kokoelman päällyslakkaa.


Näissä lakoissa kyllä parasta on tuo kermainen lopputulos, se on aivan ihanan herkullisen näköinen!


Itse tykkään molemmista sävyistä ihan hirveästi. Äidin kanssa jo vertailtiinkin näitä yhdessä ja päädyttiin siihen, että Pink Bomb on selkeästi ihana tyttömäinen arkisävy ja Scarlet Red on seksikäs juhlasävy.


PS. Itselläni on juuri kestotesti käynnissä näiden lakkojen kanssa ja viimeistään sunnuntaina raportoin teille, kuinka lakkaukset pysyivät. Silloin on luvassa myös koristeltuja kynsiä. Kumpi sävy iskee teihin paremmin?

Tuotteet on saatu testattavaksi IsaDoralta. Kerron tuotteista aina oman mielipiteeni. Linkit ovat vain teidän avuksenne, eikä niiden klikkailu hyödytä minua mitenkään. 

Iskeekö Gel Nail Lacquer -kokoelma teihin?

10 kommenttia:

 1. Hypistelinkin tänään näitä Anttilassa. Voisitko tehdä myös sellaisen testilakkauksen, että pidentääkö tuo geelipäällyslakka tavallisen kynsilakan kynsilläpysymisaikaa? :) Tai edes antaa asiantuntijan valistuneen arvion :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi, mä odotan sitä hetkeä kun pääsen jonnekkin, missä näitä myydään! ♥ Mä kuule juuri satuin lukaisemaan Better Nail Day -blogista, että maahantuoja oli sanonut, ettei tuo päällyslakka toimi tavallisten lakkojen kanssa! :/

   Poista
 2. Näyttääpä nää hyviltä sun kynsillä... Ja ne on ihanan pitkät <3 mä tääl meen vielä omien töpöjeni kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos Nannu! ♥ Ja pian ne sunkin töpöt kasvaa! :) ♥

   Poista
 3. Wau, wau, wau <3 Kyllä mun täytyy ainakin tuo pinkki ja turkoosi ostaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, sanoppa muuta! ♥ Mun himotuslistalla on ehdottomasti tuo nude ja turkoosi, pakko saada! ♥

   Poista
 4. vihdoinkin halvempi versio geeleistä. ei tarvii ostaa kaikkia ylimääräisyyksiä mitkä tulee maksamaan ihan tajuttomasti!! Ocean drive tai aquatic menee mun ostoslistalle (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! Tämä on loistava vaihtoehto niille, jotka haluaa tehdä geelilakkauksia vain itselleen! :) Oi, molemmat on kyllä kauniin näköisiä ja varmasti näyttäisivät todella hyvältä myös yhdessä! ;)

   Poista