Sivut

perjantai 16. toukokuuta 2014

IsaDora - Savannah Gold VS. Ipanema Beach

Heippa ihanat!

Tänään esittelyssä on kaksi IsaDoran uutuuskokoelmienn lakkaa. Toinen niistä on Savannah Gold (783), joka kuuluu tässä kuussa (viikolla 21-22) ilmestyvään Bronzing Make Up Savannah -kokoelmaan, ja toinen on Ipanema Beach (786), joka kuuluu jo ilmestyneeseen Sunset In Rio -kokoelmaan.


Kuvassa etualalla on Savannah Gold ja taaempana on Ipanema Beach. Pikaisella vilkauksella lakat vaikuttavat melko samanlaisilta ja sen pohjalta päädyinkin tekemään vertailun lakoista.


Suurin sävyero lakoilla erottuu varjossa, joten pullokuvissa lakat näyttävät varmasti teidän silmäänne tosi erilaisilta. Päivänvalossa ja varsinkin auringossa todellisuus on hiukan erilainen. Molemmat lakoista ovat kultapohjaisia duochromeja, jotka valossa taittavat kylmään pinkkiin. Savannah Goldissa efekti on huomattavasti voimakkaampi. Laadun suhteen lakoissa ei juuri ole mitään eroa, molemmat levittyvät tosi nätisti, kuivuvat nopeasti ja peittävät kahdella kerroksella. Molemmat ovat siis taattua IsaDora -laatua. Savannah Gold on tosin ehkä ihan inasen peittävämpi kuin Ipanema Beach, mutta silläpä tuskin on merkitystä, kun molemmat kuitenkin peittävät tuolla kahdella kerroksella. Sitten muutama kuva, jotka havainnollistavat lakkojen eroa paremmin. Kuvissa lakkoja on kaksi kerrosta.

Luonnonvalossa
Auringonvalossa
Varjossa
Itse tykkään enemmän Ipanema Beachista ja ilokseni saankin arpoa myös yhdelle teistä tämän ihanan lakan! Jos siis haluat voittaa lakan itsellesi, niin jätä kommenttiboksiin nimimerkkisi (anonyymit lukijat voivat keksiä itselleen oman nimimerkin) ja sähköpostiosoitteesi. Arvontaan saavat osallistua myös anonyymit lukijat ja arvonta päättyy 23.5 klo 15:00. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Lakat on saatu testiin IsaDoralta. Myöskin arvonnan lakka on saatu IsaDoran kautta. Postauksen linkit ovat vain teidän hyödyksenne, enkä hyödy niiden klikkailuista mitenkään.

Kumpi lakka iskee teihin paremmin?

1 kommentti:

  1. Arvonta on päättynyt! Osallistujien kommentit on poistettu, jotta sähköpostiosoitteenne eivät jää roskapostibottien houkuttimiksi. Kiitos kaikille arvontaan osallistumisesta! Voiton arvonnassa vei anonyymi lukija nimimerkillä Krisu, onneksi olkoon! ♥ Niin ja pienellä harppauksella Ipanema Beach vei voiton lakkataistossa. :)

    VastaaPoista