Sivut

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Nail It! -kynsilehti

Heippa!

Todellisen kynsifriikin elämä täyttyy muistakin kynsiin liittyvistä asioista, kuin pelkästä kynsilakasta. Mukaan mahtuu glitteriä, siirtokuvia, leimausvälineitä ja paaaaljon kynsilakanpoistoainetta, noin niinkuin esimerkiksi. Monet kynsifriikit selailevat ilokseen muiden tekemiä kynsiä, mutta joskus myös inspiraation puutteen takia. Aina haluamaansa tyyliä ei osaa etsiä tai ei yksinkertaisesti löydä mistään ja silloin apuun saapuu erilaiset kynsilehdet sekä kirjat! Tänään esittelyyn pääseekin inspiraatiokuvia pursuava Nail It! -kynsilehti.


Nail It! -lehti on siis tavallisille kuluttajille sekä alan ammattilaisille suunnattu lehti, joka koostuu koristelluista kynsistä, ohjeista ja käytännön vinkeistä. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja sitä myy esimerkiksi R-kioskit, Citymarketit ja Prismat. Lehtipisteen sivuilta voit aina tarkastaa, koska seuraava lehti ilmestyy ja koska edellinen numero poistuu myynnistä. Sivuilta voi etsiä myös itseään lähimpänä olevan myyntipisteen, jossa lehteä myydään.


 Olen itse ollut aiemmin skeptinen tämän lehden suhteen, sillä pikaisella selailulla se on mielestäni vaikuttanut enemmän yritysten mainospaikalta, kuin inspiraatiota huokuvalta kuvapankilta. Yksi päivä kuitenkin "jouduin pakosta" (ihan kun se olisi ollut nyt niin kamalaa..) lukemaan lehden oikein huolella kannesta kanteen, sillä mieheni kiikutti minulle marras- / huhtikuun numeron yllätyksenä kotiin kauppareissun yhteydessä.


Yllätyksekseni ainakin tässä numerossa kynsiä oli ja PALJON. Iso osa lehdessä näkyvistä kynsistä oli lukijoiden kynsikuvia, mutta minua se ei ainakaan haitannut, sillä kaikki kynnet olivat todella kauniita ja huolellisesti tehtyjä. Ja niihin oli ihan selkeästi nähty paljon vaivaa! Lukijoiden kynsiä löytyi kokonaiset viisi aukeamaa, joten oman inspiraation puuttuessa lehdestä löytää varmasti ainakin yhdet mieluiset kynnet. ;)


Lehdestä löytyi myös muutama tutoriaali sanallisin ohjein ja kuvin. Oli kiva että tutoriaalejakin oli sekä helppoja, että hiukan haastavampia.


Muut lehden kiinnostavat jutut olivat mm. lakkojen säilyttämisestä, ruuan vaikutuksista kynsiin, juttu indielakoista sekä hauska värikartta (kuva postauksessa ylempänä), jossa oli sävyvinkkejä kevääksi.


Kaikenkaikkiaan olin tosi tyytyväinen lehteen ja aion ostaa kyllä seuraavan numeronkin. Ainoa huono puoli lehdessä on vain se, että se on englanninkielinen, mutta hankalat sanat voi tietysti kääntää googlen avulla.

Psst.. Tämä numero poistuu myynnistä 20.5, joten ripeät saavat sen vielä itselleen ennen uuden numeron ilmestymistä. ;)

Joko te luette Nail It! -kynsilehteä?

12 kommenttia:

 1. Pitäiskö mun käydä katsomassa oisko tossa R-kioskilla vielä tuota lehteä. :D

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Yhdellä numerolla on hintaa 8,20€. Kertaostoksena ehkä vähän huikea, mutta lehti ilmestyy tosin vain 6 kertaa vuodessa ja on tietääkseni ainut laatuaan ainakin suomessa. :)

   Poista
 3. Mulla on tähän mennessä kaikki ilmestyneet lehdet, vaikka harvan olen kokonaan lukenut:D Nuo kuvat on vaan niin kivoja, ja jutut monesti mielenkiintoisia! Ootan vaan sitä seuraavan lehden ilmestymistä, koska lähetin itsekin tuonne lukijoiden kuvien joukkoon oman kuvani:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murrrh, oon kade! :D Nyt kun totesin tuon lehden loistavaksi, niin harmittaa etten ole ostanut noita aiempia numeroita. Ja kaikki mikä liittyy kynsiin on mielenkiintosta, haha! ;D Oii, täytyykin bongailla sun kynnet sit seuraavasta numerosta! :3

   Poista
 4. Oon pitkään halunnut lukea tota lehteä, mutta aina kun käyn jossain kaupassa, niin sitä ei oo ollut missään. Nyt voin tarkistaa tuolta Lehtipisteen sivuilta, että mistä sitä saa. Kiitos paljon! ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, itsekin ensin etsin tuota lehteä ihan "vääristä paikoista" ja ajattelinkin että varmasti jollekkin on tuosta linkistä hyötyä! :3 ♥

   Poista
 5. Mä oon ostanu pari lehteä ja kyllä tykkään :) Meinaan vaan aina unohtaa millon uus lehti tulee ja en koskaan muista käydä ostamassa sitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin jäin kyllä niin koukkuun, että tarvii hakea uusi numero heti kun se ilmestyy. :) Voi olla, että alan kirjoittelemaan muistakin numeroista blogiin, niin juokset sitten heti kauppaan jos huomaat mun postaukset! :DD

   Poista
 6. Mä oon tykästynyt tohon lehteen ja tulee ostettua aika lailla aina joka numero, koska tykkään just saada inspiraatiota muiden tekemistä kynsistä ja lisäksi tossa on ihan mielenkiintoisia juttuja, joita lukea. :) Oon jopa miettinyt lehden tilaamista kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykästyin tohon tosi paljon, niin kynsien kuin muidenkin juttujen osalta! :) Ja sehän on kiva olla useampikin numero säilössä, voihan sitä inspiraatiota hakea niistä vielä vaikka vuosien jälkeenkin. :3 Itsekkin mietin, että pitäisikö lehti tilata, mutta ostan ehkä ensin muutaman irtonumeron ennen tilauksen tekoa. :)

   Poista