Sivut

torstai 29. toukokuuta 2014

Persikkaiset valmistujaiskynnet

Heippa! 

Tänään päivällä sain lakata yhdet valmistujaiskynnet ystäväni pikkusiskolle. Kynsien vaatimuksena oli, että ne mätsäisivät kantajansa valmistumismekkoon, joka on persikan värinen. Lakattavan penkissä istunut vinkkasi myös, että persikan mekon kaveriksi tulee kultaisia koruja, joten päätimme yhdessä käyttää näitä värejä kynsissä. Mekkoon mätsääminen oli tietysti ensimmäinen prioriteetti, joten pohjalakaksi valittiin persikka sävy. Lakattavalla itsellään oli myös toiveena, että kynsiin voisi tulla vino glitterranskis ja sen rajalle jotain koristeita, joten tälläiset kynnet hänelle saatiin sitten aikaiseksi!


Pohjalakaksi valitsin IsaDoran ihanan persikan cremelakan, Peachy Coladan*. Se oli sävyltään todella lähellä mekon väriä. Ranskis kynsiin tehtiin kultaisella tekstuurilakalla, Gold Crushilla*. Kynsiin ei haluttu jättää tekstuuripintaa, joten laitoin kynsiin pari kerrosta päällyslakkaa, jotta kynnet olivat kauttaaltaan sileät. Lopuksi ranskikset reunustettiin vielä kultaisilla niiteillä, jotka kiinnitettiin kynsiliiman avulla.


Oli muuten todella outoa laittaa jonkun muun kynsiä pitkästä aikaa. Siitä on vierähtänyt jo tovi, kun olen tehnyt kenellekkään muulle yhtään mitään. Pieni totuttelu oli myös lakata ja koristella lyhyitä kynsiä, omat kun alkavat olemaan jo huikean pitkät.

Onnea "E" valmistumisen johdosta! Ja onnea myös kaikille muille, jotka valmistuvat huomenna! 

4 kommenttia: