Sivut

maanantai 26. toukokuuta 2014

Sateenkaarikynnet

Heippa ihanat! 

Otettuani IsaDoran geelilakkaukset pois kynsiltäni, halusin kynsille jotain aivan erilaista. Kesäiset kelit erityisesti houkuttelivat pistämään jotain tosi räväkkää ja erottuvaa. Päätin ensin lakata valkoista kynsille ja yhdistää siihen jotain hauskaa. Sainkin sopivasti viime perjantaina Sanna Taralta kuukauden paketin, johon tällä kertaa valitsin neon niittejä sekä 3D-viiksiä ja päädyinkin tekemään hauskat sateenkaarikynnet.


Kynsistä oli aivan pakko ottaa kuva sateenkaaren kanssa, kun huomasin että sellainen oli jostain syystä muodostunut meidän lattialle. Ehkäpä mun pirteät kynnet veti sateenkaarenkin sisälle? ;)


Kynsissä pohjalla on siis varmasti jokaisen kynsihöperön luottovalkoinen, Gina Tricotin White. En tiedä onko joukossamme vielä niitä, joidenka korviin kulttimaine ei ole kantautunut, mutta jos on niin voin vinkata, että se on erittäin mukavasti käyttäytyvä, 2 kerroksella peittävä ja ennen kaikkea edullinen lakkahankinta. Varsinkin jos pulloon saa vaihdettua siveltimen esim. Essien lakkapullosta (kiitos tästä vinkistä kuuluu jollekkin ihanalle kynsiblogistille, mutta kenelle?!), niin parempaa cremeä valkoista hinta / laatusuhteeltaan saa vain toivoa.


Kynsiin halusin kolme erilaista sateenkaarta. Keskisormen sateenkaaren toteutinkin Sanna Taralta saamillani neonvärisillä niiteillä. Peukalon ja pikkurillin sateenkaaret tein tavallisilla lakoilla sekä tekstuurilakoilla.


Molempien maalattujen sateenkaarien päälle lisäsin kerroksen päällyslakkaa, jolloin ne sulautuu pohjalakkaansa paremmin. Niitit kiinnitin yksi - kaksi kerrallaan päällyslakan avulla. Jos painii pysyvyysongelmien kanssa kun niittejä on kynsillä, niin suosittelen liimaamaan niitit yksi kerrallaan kynsiliiman avulla. Niittejen päälle voi myös halutessaan lisätä päällyslakkaa. Noista niiteistä mun oli ihan pakko saada hiukan lähempi kuva, ne ovat niin kauniita! Ja eikös näytäkin neonvärit ihanalta valkoisen kanssa? 


Muihin kynsiin laitoin mustat viikset, jotka sain myöskin Sanna Taran paketin mukana. Viikset ovat melko isoja, joten ne kannattaa kiinnittää aina kynsiliimalla. Parhaiten nämä viikset sopivat käytettäväksi rakennekynsien kanssa, jotta niiden pysyvyys on taattu, mutta luonnonkynsillä ne pysyvät varmasti päivän - kaksi, jos niiden kanssa osaa elää. Ja tietysti esimerkiksi juhliin näitä laittaessa, voi aina pitää kynsiliimaputkiloa mukanaan. Mietin aluksi, että mahtaakohan tälläisillä viiksillä olla paljon käyttöä, mutta hetken mietittyäni tajusin, että näitähän voi käyttää esimerkiksi häissä, Helsinki Pridessa, arkena, juhlissa, syksymmällä Moverberin kunniaksi.. Ja tietysti kaikki viiksifanit voi käyttää näitä ihan koska vain! 


Käytettyjen kuva on hiukan vajavainen, sillä kaikki sateenkaariin käytetyt lakat eivät olisi millään mahtuneet siististi yhteen kuvaan, joten karsin lakat puoleen. Aion jopa olla niin laiska, etten luettele kaikkia käytettyjä lakkoja, koska niitä tulisi melkoinen liuta.. Jos jokin lakka askarruttaa, niin sitä saa vapaasti kysäistä! :)

Niitit ja viikset on saatu testattavaksi Sanna Taralta. Linkit postauksessa on vain teidän hyödyksenne! Molemmat tuotteet ovat saatavilla Sanna Taran verkkokaupasta. Niittihyrrä 5,95€ & 60 kpl 3D-viiksiä 8,95€.

Mitäs pidätte sateenkaarikynsistä?

12 kommenttia:

 1. Nää on niin upeat <3 Mä haluan noita viiksiä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos Fani! ♥ Noi viikset on kyllä mahtavia! :D

   Poista
 2. Niin mahtavat kynnet! Kiitos näistä! <3

  VastaaPoista
 3. Hauskat ja erikoiset kynnet! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi pirteet! Ja toi on niin nam toi keskisormi:3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja! Noi neon niitit on kyllä niin namun näköisiä, varsinkin valkoisen kaverina! ♥

   Poista