Sivut

maanantai 9. kesäkuuta 2014

China Glaze - Infra Red

Heippa ihanat!

Ihana viikonloppu on takana ja jälleen koittaa uusi viikko. Viikonlopuksi en ehtinyt tekemään muuta kynsille, kuin laittamaan yksivärisen lakan. Halusinkin laittaa sen takia jotain vähän erikoisempaa ja päädyin sitten China Glazen ihanaan hololakkaan, Infra Rediin.

Päivänvalossa

Infra Red on Hologlam -kokoelmaan kuuluva tumman pinkki hololakka. Holoefekti ei ole mikään kovin voimakas, varsinkin jos vertaa esimerkiksi Color Clubin mahtaviin lineaarisiin holoihin, mutta mielestäni lakka on tosi kaunis myös varjossa, mitä monet Color Clubin hololakat taas eivät ole. Viikonloppu kun ei ollut mikään superaurinkoinen, niin lakka sopi siihen tarkoitukseen oikein hyvin.

Päivänvalossa

Holoille melko ominaista on huono levittyvyys, nopea kuivuminen sekä kaljuuntuminen ja sitä myös Infra Red on saanut osakseen. Mikään toivoton tapaus se ei ole, mutta lakatessa saa kuitenkin olla nopea ja tarkkana. Itse selvisin lakan kanssa kahdella kerroksella, mutta pitkäkyntisemmät tai lakatessa hiukan möhlivät saattavat joutua laittamaan kolmekin kerrosta. Jos sinulla on vähänkään uurteiset kynnet, niin suosittelen ridge filler -aluslakkaa tai esimerkiksi Nufun (olisikohan Aqua Base?) hololakoille tarkoitettua aluslakkaa.

Auringonvalossa

Nämä auringonvalossa otetut kuvat on otettu vasta ilta-auringossa, jolloin holoefekti ei tietysti ollut enää voimakkaimmillaan. Päivällä efekti on siis vielä voimakkaampi kuin kuvissa.

Auringonvalossa

Kynnet ovat vielä ihan ok kunnossa viikonlopun jäljiltä, joten pohdinkin tässä, että pitäisikö minun elvyttää nämä kynnet jotenkin.. Monissa kynsiblogeissa on näkynyt holo- + hololakka -yhdistelmiä ja itsekin tekisi mieli kokeilla jotain sellaista. Toisaalta tekisi mieli laittaa kynsille jo jotain aivan uutta, mutta eiköhän se huomenna selviä mihin ratkaisuun päädyin. ;)

Iskeekö Infra Red teihin?

16 kommenttia:

 1. Kyllä iskee, se on ihana lakka! <3 Itse en tullut toimeen Aqua Basen kanssa, levitän vaikeat lakat ilman aluslakkaa niin ei ole ongelmia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä! ♥ Itselläkään ei tuota Aqua Basea ole, mutta tosin minulla ei ole vaikeat kynnetkään. :) Joillekkin tuo auttaa, mutta hyvä jos säkin selviät ilman! :)

   Poista
 2. Jotenkin vaan en ole syttynyt näihin CG:n holoihin. Itellä on niitä kanssa kaksi ja eikä oo kertaakaan ollu vissiin kynsillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitkäs kaksi sulta löytyy? Sähän voit ottaa ne miittiin mukaan. ;)

   Poista