Sivut

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Holoraitoja

Heippa! 

Eilisessä postauksessa jo kerroinkin, että viikonloppuna kynsilläni komeili China Glazen ihana pinkki hololakka, Infra Red. Mietin viikonlopun jälkeen ottaisinko lakat pois ja laittaisin jotain uutta kynsille, vai elvyttäisinkö jotenkin vanhat lakkaukset. Mulla on jo viikon ollut päällä kauhee ressi kaikesta ja kynsien lakkaaminen on tuntunut vaan ahdistavalta, joten päädyin siihen helppoon vaihtoehtoon, elvyttämään lakkaukset. Noin 15 minuuttia ja kynnet saivat kyllä ihan erilaisen lookin!

Luonnonvalossa

Olen jo pitkään ihastellut erilaisia holo- + hololakka yhdistelmiä, kuten liukuvärjäyksiä ja leimauksia eri kynsiblogeissa, joten itsekin halusin kokeilla jotain holojen yhdistelmää. Liukuvärjäyksien ja leimauksien sijasta päädyin kuitenkin laittamaan raitoja. Ja ai että kuinka namuja holot ovatkaan yhdessä! 

Luonnonvalossa

Infra Redin päälle sudin ensin kynsien keskelle raidat Color Clubin Halo-Graphicilla (vaaleanpunainen holo). Sen jälkeen vedin uuden raidan keskelle Infra Redillä ja lopuksi "reunustin" jokaisen raidan Color Clubin Eternal Beautyllä (violetti holo). Kaikki muut raidat tein lakkojen omilla siveltimillä, paitsi nuo ohuet violetit raidat tein pitkän ohutkärkisen siveltimen avulla.


Hololakat on kyllä niin ihania. Niiden tuijotteluun ei voi koskaan kyllästyä ja ne ovat niin ihanan helppoja, koska ne ovat niin näyttäviä jo itsessään, että koristeita ei juuri oikeastaan tarvitse.


Tälläisissä holoyhdistelmäkynsissä on selkeästi hyvä käyttää hololakkoja, joilla on erilaiset efektit. Ei siis kannata käyttää esimerkiksi pelkkiä lineaarisia holoja, koska auringonvalossa ne erottuvat kehnosti toisistaan.

Käytetyt: Color Club - Halo-Graphic, China Glaze - Infra Red, Color Club - Eternal Beauty

Täytyy kyllä sanoa, että hololakat on kyllä kesän ehdoton must have -juttu. Ja niitä ei todellakaan voi olla koskaan liikaa. Voisiko pliis jokin lakkamerkki julkaista uuden (lineaarisen)holokokoelman? 

Mitäs tykkäätte holoraidoista?

16 kommenttia: