Sivut

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Testissä BaByliss Curl Secret

Heippa ihanat! 

Tänään mulla on esiteltävänä jotain ihan superkivaa, nimittäin Babylissin Curl Secret -kiharruslaite. Instagram seuraajani tietävätkin, että kävin vekottimen ostamassa pari viikkoa sitten ja olen sen jälkeen testannut laitetta omaan päähäni neljä kertaa ja muutaman kerran myös muidenkin päähän.


 Tätä postausta ovat monet jo odottaneetkin ja monet ovat olleet tästä innoissaan, joten innostuin kuvaamaan jopa videon laitteen käytöstä. Video löytyy postauksen lopusta, mutta ensin haluan kertoa muutamia juttuja laitteesta ja näytän pari kuvaakin, jotta niillekkin on jotain lukemista, jotka eivät videota halua tai voi katsella. Ja niin, postauskin on jokaisen ihan hyvä lukea, sillä unohdin videolla mainita aika monta tärkeää seikkaa kun olin niin jännittynyt, koska tämä oli minun ensimmäinen video, jossa itse esiinnyn. :)


Curl Secret on siis hiustenkiharrin, joka käyttää niin sanottua Auto Curl -tekniikkaa. Tämä tarkoittaa siis käytännössä sitä, että laitteen väliin asetetaan hiustupsu ja laite imaisee sen itse sisäänsä ja kihartaa sen. Itse ei siis tarvitse tehdä juuri mitään. Enää ei tarvitse vääntää ja kääntää, laskea aikaa tai mitään muutakaan. Laitteessa on kaksi lämpösäätöä 210 astessa hennoille / vaalennetuille hiuksille, sekä 230 astetta normaaleille ja paksuille hiuksille. Lisäksi itse saa valita kolmesta kiharrusvaihtoehdosta, joita ovat: aaltoilevat kiharat, rennot kiharat ja tiukat kiharat. Laite itse myös vaihtaa kihartamisen suuntaa joka toisella kiharalla, jolloin kiharoista ei tule yhtä mössöä. Curl Secret on siis laite, joka tekee sinulle itse kauniit ja kestävät kiharat!


Hintaa laitteella on ostopaikasta riippuen melko suolaiset 130 - 150 euroa, mutta postauksen luettuanne ymmärrätte kyllä sen, että laite on jokaisen euron arvoinen. ;) Ja ainakin Citymarketista ostaessa tähän sai kolmen vuoden takuun, joten kyllä tässä rahansa saa takaisin. Ja niin, laitetta saa siis ainakin edullisemmalla hinnalla (noin 130€) ostettua tuolta Citymarketista sekä Gigantista.

Kiharoiden teko

Kuinka ne kiharat oikein sitten tehdään? Alkuun tarvitsee muistaa muutama asia. 

1. Ennen kiharoiden tekoa hiusten pitää olla puhtaat sekä kuivat. Myöskin kaikki takut tarvitsee harjata kunnolla auki ennen kiharruksen aloittamista. Varmasti kaikista paras on tehdä kiharat juuri pestyyn ja kuivattuun tukkaan. Pohjalle kannattaa lisäksi ehdottomasti suihkuttaa ainakin lämpösuojasuihke sekä tarvittaessa muotoilusuihke.

2. Kun "alkuvalmistelut" on tehty, voidaan siirtyä kihartamaan. Ensin laitteesta valitaan halutut lämpö- ja kiharrusasetukset. Kihartaminen on kaikista helpointa, kun hiukset jakaa ensin kahteen osaan niin, että kiinnittää päälimmäiset hiukset pään päälle ponnarilla tai klipsillä. Tämän jälkeen voi kihartaa alimmat hiukset. Kiharrus tapahtuu yksinkertaisesti niin, että kun laite on lämmennyt, niin valitaan kiharrettava hiussuortuva (leveydeltään max. 3cm!), asetetaan se "leukojen" väliin, napsautetaan laite kiinni ja annetaan kihartimen hoitaa loput. Laitetta tarvitsee pitää siis itse tuon muutaman sekuntia kiinni.

3. Kun hiussuortuva on vetäytynyt laitteeseen, alkaa laite piipata. Piippauksia tulee 3-5, riippuen siitä minkä kihara-asetuksen olet valinnut. Lopuksi laite tekee pitkän monipiippauksen, jonka jälkeen leuat voi avata ja kiharan vapauttaa. Tämän jälkeen kiharan annetaan roikkua vapaasti ja jäähtyä, jonka jälkeen hiuksiin voi suihkuttaa hiuslakkaa ja halutessaan kiharia voi hiukan avata sormilla tai harjalla. Tämä tietysti riippuu siitä millaista lookkia hakee.

Vinkit

- Jos laite tekee pitkän piippauksen heti hiussuortuvan imaistuaan, tällöin olet tehnyt jotain väärin ja hiussuortuva pitää välittömästi ottaa laitteesta pois.

- Kihartimen asettelusta tarvitsee myös ehdottomasti muistaa se, että avonaisen osan, jossa lukee "curl secret" (katso kuva nro 2), on oltava päätä vasten! Jos umpinaista osaa pitää päätä vasten, niin hiukset jäävät laitteeseen helposti jumiin.

- Lue ehdottomasti käyttö-ohjeet ennen laitteen käyttöönottoa, niin vältyt kaikilta epäonnistumisilta! Ennen laitteen käyttöönottoa kannattaa ehdottomasti katsella myös paljon videoita tuotteen käytöstä. Itselle tästä oli ainakin tosi paljon apua. Sillä sai vähän tuntumaa siihen mitä kaikkea voi tehdä väärin ja esimerkiksi siitä minkä kokoisia hiustupsuja sitä kannattaa koneelle tarjota. Youtubesta löysin ainakin itse paljon hyviä englanninkielisiä videoita, joista oli minulle paljon apua. Sieltä sai myös hyviä vinkkejä eri pituisten hiusten erilaisten lookkien tekoon!

- Itse sain hiukset laitteeseen jumiin pariinkin otteeseen, mutta kun rauhoituin, laitoin laitteen pois päältä ja vedin tukasta, niin suortuva lähti laitteesta irti. Jos suortuva jää laitteeseen jumiin, teet silloin jotain väärin. Itse koin ainakin helpoimmaksi aloittaa todella pienillä suortuvilla ja edetä sitten hiukan isompiin. Näin välttyy helpoiten siltä, että laittaa liikaa tukkaa koneeseen. Laitteen käyttöä kannattaa ehdottomasti harjoitella ennen tositoimia ja kaikista helpointa on, jos löytää jonkun ystävän, jonka hiuksiin laitetta saa ensin kokeilla. Näin laitteen käyttöön saa pientä tuntumaa.

Tekemäni kiharat

Oman valinna mukaan kiharoista saa tosi loivia tai tosi tiukkoja. Ensimmäisellä kerralla tein todella todella pientä kiharaa koko päähän. Lämpöasetuksena minulla oli 230 ja kihara-asetus oli kovimmalla. Aikaa minulta meni noin puolitoista tuntia, mutta alkuun olinkin todella hidas ja tein kaiken tosi huolella ja tarkasti. Varsinkin sen jälkeen kun hiukseni jäi laitteeseen jumiin. Kiharista tuli todella tiukat, enkä itse oikein tiedä välitänkö noin tiukasta kiharasta, mutta tulipahan sekin kokeiltua. Ennen lopullisen kiharan näyttämistä haluan kuitenkin ensin vilauttaa, miten erilaista lopputulosta tällä laitteella saa halutessaan aikaiseksi.


Tältä kiharat näyttävät sen jälkeen kun ne on juuri kiharrettu. Jonkin ajan päästä kiharat hiukan jäähtyvät ja laskeutuvat. Kone tekee kiharoista myös todella kiiltävät, joten jos hakee hiukan sotkuisempaa lookkia, kiharoita voi hiukan haroa sormilla auki ja niihin voi suihkuttaa esim. suolasuihketta.


Tässä on sama kihara sormilla haromisen, suolasuihkeen ja hiuslakan jälkeen. Ilme on jo ihan erilainen!


Tässä on nuo samat ensimmäiset kiharat hetki kihartamisen jälkeen. Melko tiukat ne siis ovat tuolla kovimmalla asetuksella. Näihin olen hiukan suihkinut jo lakkaa.


Ja tässä on muutama kuva siitä kun kiharat ovat kunnolla jäähtyneet ja olen niitä haronut tosi paljon sormilla auki ja suihkuttanut suolasuihketta. Sain siis kuitenkin kiharasta hiukan paremman (=oman) näköisen. On ihan omituista, että minulla voi olla noin täydelliset kiharat päässä, jotka olen vielä "ihan itse" tehnyt!


Ennen toista kiharruskertaa katsoin paaaaaljon videoita Youtubesta ja harjoittelin kihartamista irtopidennyksiini. Opin pitämään laitetta paremmin ja uskalsin laittaa laitteeseen paljon isompia osioita, kuin ensimmäisellä kerralla. Hiukset eivät jääneet kertaakaan laitteeseen jumiin ja aikaa minulla kului 13 MINUUTTIA! Voitteko kuvitella! Selkeästi videoiden katsomisesta oli siis hyötyä. ;)


Toisella kerralla tein siis puolikiharan kaikkiin hiuksiin. Lämpöasetuksena oli 210 astetta ja kihara-asetuksena oli rento kihara (10).
Kolmannesta kerrasta en laita tähän postaukseen mitään kuvaa, koska se on melko samanlainen kuin tämä toinen ja lopputuloksen halukkaat näkee kuitenkin videolta.

Video

Teen alla olevalla videolla puolikiharan hiuksiin. Lämpöasetuksena on samat kuin toisella kiharruskerralla ja tällä kertaa aikaa kului vain 11 minuuttia, joten ehkä harjoitus tekee mestarin.Tämä oli siis mun ensimmäinen video, jossa näytän pärstääni ja puhun, joten antakaa anteeksi jos annan itsestäni ihan sekopää kuvan. :D Jätin näköjään aika paljon asioita sanomatta, joten suosittelen tämän laitteen ostoa suunnittelevia lukemaan postauksenkin läpi. PS. Video myös TAAS kerran pätkäisi lopussa, joten en viitsinyt sitä enää käynnistää sanoakseni "heippa"! :D

Mielipiteet laitteesta

Sitten mun lopullinen mielipide laitteesta. Mä oon aivan rakastunut tähän laitteeseen, enkä ymmärrä miten oon ikinä voinut selvitä ilman tätä! Tai no, enhän mä olekkaan selvinnyt, koska mulla on aina ihan lätistynyt tai lätistynyt toispuoleinen kihara, joten kiitos Curl Secret elämäni pelastamisesta! Mielestäni laite on todella kätevä jopa arkikampauksiin, koska kiharat saa aikaiseksi jopa noin 10 minuutissa, joten tämän voi hyvin ottaa päivittäiseen käyttöön. Laite on myös helppo käyttää ja sen käyttö on todella helppo oppia, kun muistaa keskittyä, rauhoittua ja lukea ohjeet huolellisesti. Kun laitteen käytön oppii, niin sen jälkeen kihartaminen sujuu supernopeasti ja ongelmitta. Laitteella saa myös tehtyä kiharat kaikenlaisille hiuksille, joten sekin on todella hyvä. Laite siis sopii kaikille: tumpeloille ja neroille sekä lyhyt- ja pitkähiuksisille. ;) Hyviä puolia ovat myös se että kiharat saa helposti myös taakse itse, kiharista tulee ihanan kiiltävät, laitteella saa paljon erilaisia lookkeja aikaiseksi sekä se, että kiharat pysyvät hyvinä ainakin pari - kolme päivää. Mielestäni laite on siis koko rahan arvoinen, enkä kyllä kadu ostostani yhtään! Itse kun en saa tasaisia ja kestäviä kiharoita aikaiseksi millään muilla laitteilla.

PS. Videolla mainitsinkin, että olin lähdössä Helsinkiin miittiin. Miitti oli siis viime lauantaina ja postausta siitä saatte lähipäivinä. :) Miitin kuvista voi myös bongailla miltä mun tukka näytti miitissä, kun olin kihartanut sen taas tällä laitteella. Ne kiharat pysyivät muuten hyvinä 2 päivää vaikka tuli juostua koko päivä pää hiessä!

Mitäs tykkäätte Curl Secretistä?

14 kommenttia:

 1. Oo! Kivat kiharat, todella jännittävä laite :D varmaan itse pelkäisin koko ajan että tukka jää sinne jumiin. Mä oon onneks aika hyvin onnistunut sellasen sauvakihartimenkin kanssa ettei ehkä tarvitse tuollaista ostaa. Mutta jos sen hinta joskus laskee/ tulee joku hyvä tarjous, saatan ostaa laitteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo laite on kyllä niin jännän näköinen ja oloinen, mutta loistavat kiharat sillä saa aikaseks! :D Mäkin sen alun takkuilun jälkeen pelkäsin tosi paljon, mutta kun vaan rohkaistuin ja pysyin rauhallisena, niin kihartaminen alkoi taas sujumaan ja nykyään en jätä hiuksiani tonne väliin ollenkaan. :) Joo jos kiharat saa aikaiseksi oikeesti jollain muulla, niin tätä ei kyllä kannata ostaa, on sen verran hintava laite. Itsellä ei oikein ollut vaihtoehtoa... :D

   Poista
 2. Tää laite vaikuttaa ihan mahtavalta! Jos joskus vaan oisin enemmän rahoissani niin kotiuttaisin tän kyllä heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se on mahtava! :D Kannattaa bongailla ehdottomasti, josko joskus jostain löytyisi tää hyvällä tarjouksella, tai jospa joku ostaisi sen sulle vaikka lahjaksi joskus. :) Monesti esim. jossain Hobby Hallin ja Elloksen verkkokaupassa on sellasia tarjouksia, että jos tekee ensimmäisen tilauksen niin yhdestä tuotteesta saa vaikka -40% alennusta, silloinhan laitteelle jäisi paljon vähemmän hintaa! :)

   Poista
 3. Mä oon itekkin himoinnut tätä kiharrinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedän sen tunteen.... :D Suosittelen kyllä tätä lämpimästi! :)

   Poista
 4. Ihana video! :) Oot kyllä onnistunut hyvin noissa kiharoissa. Mua niin himottais tuo laite... <3 Saa nähdä kuinka kauan maltan olla ostamatta sitä xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos. :D Toivottavasti ei ollu liian seko! No mutta en mä onnistunu niissä, vaan tää vekotin! :'DDDD Osta, osta, osta! Sä kuitenkin haluat sitä niin paljon, että se tulee sun uniin.... ;DD

   Poista
 5. Äh toi olis kiva, meinaan mulla menee aina vähintään tunti tän pehkon kihartamiseen.. Mulla on hiuksia ihan törkeesti joten joudun jakamaan hiukset aina vähintään neljään osaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi laite varmasti nopeuttais sun kihartamisurakkaa! Itselläkin meni ennen ihan hirveän kauan kihartamiseen aikaa, nyt ei mene enää! :)

   Poista
 6. Kiitooooss!!! Tosi hyvä postaus laitteesta! :) Pitää melkeinpä toivoa lahjaksi tuota.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiva kun tykkäsit! :3 Ehdottomasti kannattaa laittaa lahjalistalle, toi on ihan mahtava vekotin! :)

   Poista