Sivut

tiistai 24. kesäkuuta 2014

Tuorekelmuilua + juhannuskuulumiset

Heippa! 

Tänään blogissa esiintyy taas "vieraat" kynnet. Sain siis viime viikolla lakata ystäväni kynnet juhannuksen viettoa varten. Ystävälläni ei ollut kynsien suhteen oikeastaan mitään toiveita, joten ehdotin hänelle itse vaaleanpunaisen ja pinkin sekoitusta sekä tuorekelmulla koristelua..


Ja tälläiset kynnet ystävälle sitten tehtiin. Pohjalle laitettiin ensin miitistä saatu uutuuslakka, Essien Romper Room, joka on aivan ihana vaaleanpunainen creme. Mitenkään kovin erikoinen sävy se ei siis ole, mutta lakan laatu on mitä mahtavin. Romper Room siis levittyy nätisti, kuivuu nopeasti ja peittää täydellisesti 2 kerroksella. Jos siis sinulla on vielä hakusessa täydellinen vaaleanpunainen creme, niin voin suositella!


Romper Roomin päälle tuputtelin siis tuorekelmun avulla kahta eri pinkkiä sekä v.pun holoa. Musta kyllä tuntuu, että oon jotenkin uudestaan hullaantunut hololakoista. Tuntuu että tungen niitä jokaisiin tekemiini lakkauksiin. :D Itsellänikin on muuten juuri Romper Room kynsillä ja saattekin siitä hiukan parempia kuvia sitten toisessa postauksessa, kun tässä se ei tule koristelujen alta kovin hyvin esiin..

Käytetyt: Essie - Romper Room*, Color Club - Halo-Graphic, O.P.I - Hey Baby!*, O.P.I - Kiss Me I´m Brazilian

Ajattelin tähän samaan postaukseen ujuttaa hiukan meidän juhannuskuulumisia. Juhannusaatto vietettiin siis ihan meidän perheen kesken kotona. Cityjuhannus siis taas kerran, wuhuu! Ja tämä ei ollut nyt mitenkään ironisesti tuuletettu, vaan itse asiassa keskellä kaupunkia on juhannuksena aika kivaa, koska silloin kaupungilla ei ole ristinsielua. Tässä ydinkeskustassa asuessa kun on tottunut jatkuvaan ihmisvilinään, hälytysajoneuvoihin, mopon pörinään ja jos ja vaikka mihinkä meteliin.


Mutta siis tosiaan juhannusaattona heräsin aamulla siihen, kun mies toi minulle kahvia ja muurinpohjaletun sänkyyn! Ai että mikä mies.  Vietimme päivän aika rennosti vain oleillen, söimme hyvää ruokaa ja tytön kanssa katseltiin yksi elokuva dippikasvisten kera. Illalla sitten lakkailin vielä kaikessa rauhassa kynnet ja katsottiin miehen kanssa yhdessä yksi elokuva sängyssä herkkujen kera. 


Juhannuspäivänä menimmekin sitten melkein koko päiväksi siskoni luokse kylään, jossa paikalla oli myös toinen siskoni perheineen. Siellä pelailimme mm. mölkkyä & aliasta ja Iida pääsi puhaltelemaan kuplia. 


PS. Tuorekelmukynsistä on muuten tulossa lähiaikoina myös videotutoriaali blogiin, kunhan saan vain ensin luvan julkaista sen. ;)

Mitäs tykkäätte kynsistä?

10 kommenttia:

 1. Tuo OPI:n Hey Baby on kyllä ihana herkkupinkki :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet... Alko tekeen mieli tehä itelleki taas kelmukynnet... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma! ♥ Hihi, ei muuta kun kelmuttelemaan! :D

   Poista
 3. Olipas nätit. Tuo elmukelmuilu on kyllä tosi kiva ja helppo tapa laittaa kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nin! :) Se on kyllä aivan superhelppo tapa!

   Poista
 4. Romper room taitaa olla tuon Essien lakan nimi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahhaha, voi luoja! :D No niimpä onkin!! Mikähän aivopieru mulle on tullut tätä postausta kirjottaessa... Kiitos huomautuksesta! :D

   Poista