Sivut

torstai 31. heinäkuuta 2014

Hattaraa ja untuvia

Heippa ihanat! 

Kuukauden viimeistä postausta viedään. Syksy hiipii jo nurkan takana ja mä oon niin innoissani! Oon niin kyllästynyt jatkuviin paahtaviin helteisiin ja kaipaan jo hirveästi syksyä. Ajatelkaa nyt.. Villasukat, kynttilät, syyslakat.. Ah! Ennen syksylakkausten tekoa päädyin kuitenkin tekemään yhdet ajattomat "Anniinamaiset" lakkaukset,  tänään esittelyssä on siis ihanan hempeät untuvakynnet, jotka lakkasin tänään illalla.


Samalla esittelyyn pääsee Sanna Taran tämän kuukauden yhteistyöpaketti, joka piti sisällään kaksi arkkia höyhensiirtokuvia; musta / valkoisia sekä vaaleanpuna / lila / violetteja. Lisäksi paketissa oli hyrrä hopeita supershine strasseja. Strasseja hyrrässä on kuutta eri kokoa; ihan ministä todella suureen.

Vaaleanpunaiset höyhensiirtokuvat 1,95€ | Musta / valkoiset höyhensiirtokuvat 1,95€ | Supershine strassit 5,95€

Pohjalla kynsissä on Essien Romper Room sekä Gina Tricotin White. Molemmat peittävät kahdella kerroksella ja levittyvät nätisti. Nimettömässä on lisäksi kerros Barry M superihanaa vaaleanpunaista glitterlakkaa, Rose Quartz Glitteriä, joka sisältää pientä hologlitteriä sekä isompaa hexglitteriä. Vaaleanpunaiselle pohjalle laitoin saamistani siirtokuvista valkoisia höyheniä, ja valkoiselle pohjalle laitoin vaaleanpunaisia höyheniä. Lisäksi kynnet saivat koristeeksi eri kokoisia supershine strasseja.


Höyhensiirtokuvat olivat perus hyvälaatuisia. Ne lähtivät hyvin arkista ja asettuivat nätisti kynnelle. Ihastuin kyllä erityisesti näihin kahteen käyttämääni sävyyn ja hiukan syksymmällä aion kyllä ehdottomasti laittaa noita mustia! (Ja anoppi varmaan varastaa nuo lilat ja violetit itselleen..... ;) Valkoiset höyhenet toimivat todella hyvin myös vaaleiden lakkojen kanssa, mutta harmillisesti nuo vaaleanpunaiset eivät oikein toimi valkoisen kanssa. Kyllä ne toki kynneltä hiukan näkyvät, mutta ei ehkä niin näkyvästi kuin olisin halunnut. Laittakaa te ne siis jonkin tummemman lakan päälle, jos haluatte näkyvämmän lopputuloksen!


Niin ja mainittakoon vielä, että näissä kuvissa nuo vaaleanpunaiset höyhenet näkyvät vielä huonommin mitä luonnossa. Ja onneksi kirkkaassa valossa / auringonvalossa ne kyllä erottuivat kynsiltä ihan selkeästi!


Nuo supershine strassit on kyllä aivan mielettömän kauniita, mä tykkään niistä hirveän paljon! Ja jos joitakin nuo strassien koot mietityttävät, niin esimerkiksi peukalossa on rivissä tyvestä kärkeen katsottuna pienin koko - toiseksi pienin koko - kolmanneksi pienin koko. Etusormessa ja pikkurillissä taasen on toiseksi pienimmät strassit ja nimettömässä on taas toiseksi suurin strassi. Kaikista isoimmat näistä ovat siis oikeasti todella isoja ja ne käyvätkin oikeastaan vain todella "lättänäkyntisille" tai käytettäväksi rakennekynsien kanssa. Ja tietysti, voihan niitä iholiiman kanssa käyttää luomaan erilaisen johlalookin. ;)

Käytetyt: Gina Tricot - White, Essie - Romper Room*, Barry M - Rose Quartz Glitter, siirtokuvat*, strassit*.

PS. Huomenna blogin puolella on luvassa kuukauden kooste ja sen jälkeen arvotaan! 

Mitäs tykkäätte uutuuksista ja kynsistä?

20 kommenttia:

 1. Ihanan hempeät ! :3 Nuo vaaleanpunaiset ja violetit höyhensiirtikset ovat aivan ihania !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :3 Ne on kyllä ihania, niin hemppiksiä! ♥

   Poista
 2. Voi jestas ku ihanat kynnet! Aivan sairaan söpöt ja hempeät ja kauniit! ♡.♡ Nuo strassit on kyllä ihanan näkösiä ja samoin nuo siirtokuvat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Satsuli! ♥♥ Ne on kyllä molemmat ihania, varsinkin nuo supershine strassit! ♥

   Poista
 3. Oi ku ihanat kynnet! Suloiset ja hempeät... <3

  VastaaPoista
 4. Voi, miten hempeät. <3 Nää on niin sun näköiset ja sen takia tykkäänki näistä niin paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos muru! ♥ Nää on kyllä niin mua! :D ♥

   Poista
 5. Oih, nää on niin kauniit! ♥

  VastaaPoista
 6. Ihanat kynnet <3 Piti facebookissa jäädä hetki tuijottelemaan näitä kynsiä :)

  VastaaPoista