Sivut

sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Kolmioita ja unikkoja

Heippa ihanat! 

Viimeiset viikot ovat menneet melkoisella tohinalla. Elämäntaparemontti on vienyt jonkin verran aikaa kynsiltä ja lopun ajan on vienyt nämä aivan ihanat kelit. Tuntuu että tälläisellä helteellä pitää vain viettää aikaa ulkona poissa koneen äärestä. Lakkauskin tuntuu tälläisellä helteellä melko tuskaisalta, kun hiki virtaa ja lakkojen kuivumisessa kestää suunnilleen ikuisuus. Onko muilla samaa ongelmaa?Koko tämän viikon olenkin viettänyt tälläisillä kynsillä. Tänään ajattelin kyllä vihdoinkin kynsille laittaa jotain uutta kunhan ilta tuo hiukan viileämpää ilmaa tullessaan! Tämän viikon kynsiä lakatessa teki mieli laittaa kynsille jotakin sellaista mitä minulla ei ole ollut kynsillä hetkeen. Niinpä päädyin turkoosiin lakkaan, leimauksiin ja teippauksiin.Peukaloon ja pikkurilliin lakkasin pohjalle IsaDoran kesäkokoelmaan kuuluvan Atlantiksen, etusormeen ja nimettömään Mavalan kesäkokoelmaan kuuluvan Antarcticsen ja keskisormeen Dermosilin Summer Glow -kesälakan, jonka sain tämän kuun LivBoxin mukana. Melkoiset kesälakat siis pohjalla! Peukaloon ja pikkurilliin tein teipin avulla kolmiot Color Clubin turkoosilla hololakalla, Angel Kiss:llä. Lopuksi reunustin kolmiot vielä valkoisella Mavalan lakalla. Etusormeen ja nimettömään leimasin Marimekon Unikko -kuviota ainakin muistuttavat kukkakuviot Angel Kiss:llä. Keskisormeen tein myös teippikolmion, mutta tähän käytin hololakan sijasta IsaDoran Atlantista. Mahtaakohan tuo olla ihan sallittua muuten, että MoYou käyttää leimauslaatassaan tuollaista Unikko -kuviota?


Näissä ylemmissä kuvissa toki kynnet näyttävät paljon tylsemmiltä, kuin mitä ne auringossa ovat, koska hololakathan pääsevät kunnolla oikeuksiinsa vasta auringonvalossa......Joten pakkohan mun oli vielä laittaa muutama kynsikuva lisää, joita otin auringonvalossa. ;)


Oon sanonut tämän varmaan noin tuhat kertaa jo tänä kesänä, mutta voi holot! Ne on vaan niin ihania. 


Tykkään kyllä näistä kynsistä tosi paljon, ei ihmekkään siis että olen viihtynyt näillä koko viikon!

Käytetyt: Mavala - Antarctic*, IsaDora - Atlantis*, Dermosil - Summer Glow*, Color Club - Angel Kiss, MoYou - Pro XL Plate Collection 11*, teippi, pitkä ohutkärkinen sivellin.

PS. Kuvissa näkyvä turkoosi käsikoru (joka on aivan saman sävyinen kuin kynsien turkoosi IsaDoran lakka) on sekin saatu IsaDoralta muistaakseni viime kesänä. Kurkkasinkin jo IsaDoran sivuilta, että kun ostaa yhden IsaDoran Wonder Nail -kynsilakan sekä yhden Moisturizing Lip Gloss -huulikiillon IsaDoran Rio Carneval -kokoelmasta, niin saa tälläisen korun kaupan päälle. 

Mitäs tykkäätte kynsistä?

20 kommenttia:

 1. Oi miten ihanat! Tosi hyvin yhdistellyt oot eri kuoseja tässä, nice!

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Kuvia piti katsoa monta kertaa kun on niin ihanat :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Jep, holot on <3 Värimaailmakin näissä kynsissä on ihana! <3

  VastaaPoista
 4. Nams mitkä värit ja muutenkin tosi onnistuneet lakkaukset. Unikotkin on ihan mun lemppareita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, unikot on kyllä niin söpöjä! :3 Ja kiitos paljon! ♥

   Poista
 5. Voi miten ihanat <3 hyvin sopii nuo kaikki värit yhteen! :)

  VastaaPoista
 6. Hienot kynnet! Eipä varmasti ole sallittua käyttää tuota Marimekon Unikkoa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Oon kyllä samaa mieltä tai ainakin juttu epäilyttää, tarvii varmaan laittaa Marimekolle viestiä, tuo kuvio on kuitenkin niin samanlainen kuin heidän Unikko -kuvio!

   Poista
 7. Ihana kesäkynnet :) miten tuo dermosil käyttäytyi, peittikö hyvin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heliumia! :) Tuo Dermosil käyttäytyi kyllä todella hyvin! Olin ihan ihmeissäni kun se pelitti niin hyvin tosi edullisesta hinnastaan huolimatta ja se peitti jo kahdella kerroksella! Kuivumisessa meni kyllä aikansa, mutta se ei ainakaan itseä haittaa kun käyttää pikakuivattajaa. :)

   Poista