Sivut

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Sailor kynnet part. 2

Heippa! 

Tänään esittelyssä on tämän kesän (ja itseasiassa koko lakkaushistoriani) toiset sailor kynnet. Aiemmat sailor -lakkaukset voit kurkata täältä. <- klik! Tämä on jo toinen kerta vähään aikaan, kun inspiroiduin tekemään lakkaukset pöydälläni lojuvien lakkojen perusteella. Tällä kertaa pöydälläni oli siis vierekkäin testaamattomia lakkoja, jotka toivat minulle heti mieleen sailor -kynnet ja näinpä päädyin tekemään sellaiset.


Peukaloon laiton Opin tummansinisen tekstuurilakan Warf! Warf! Warf!:in, etusormeen ja nimettömään pääsi Opin nude, Don´t Pretzel My Buttons. Keskisormeen laitoin Opin ihanan punaisen cremen, Big Apple Red:in ja pikkurilliin laitoin Zoyan Sailor:in, joka on nimensä mukaan laivastonsininen creme. Kaikkia lakkoja on kynsillä kaksi kerrosta ja lakkojen laadussakaan ei ole mitään moittimista.


Raidat etusormeen ja nimettömään tein ohutkärkisen siveltimen avulla. Lakkoina on käytetty edellä mainittujen pohjalakkojen lisäksi Opin Berlin There Done That:ia. Pilkut kynsiin on tehty dotting toolin ja Gina Tricotin valkoisen lakan avulla. Lopuksi lisäilin kynsiin muutaman kultaisen niitin ja simpukan.


Näistä lakoista testaamattomia olivat Zoyan Sailor sekä Opin Big Apple Red & Berlin There Done That. Nämä kaksi viimeisintä löysin itselleni paikalliskirppikseltä naurettavaan 2 euron kappalehintaan! Olen itseasiassa näitä kahta yksilöä himoinnutkin jo pitkään, joten voitte kuvitella sitä onnen määrää kun sain nämä itselleni ja vielä noin halvalla. 


Mä oon aina jotenkin mieltänyt tuon Wharf! Wharf! Wharf! -tekstuurilakan tosi talviseksi, mutta kyllä se sopiikin täydellisesti myös kesäkynsiin esimerkiksi tälläiseksi "meren pohjaksi".

Käytetyt: O.P.I - Berlin There Done That, O.P.I - Don´t Pretzel My Buttons*, O.P.I - Big Apple Red, O.P.I - Wharf! Wharf! Wharf!*, Gina Tricot - White, Zoya - Sailor*, dotting tool, sivellin ja niitit*.

Nyt tää likka menee keräilemään parin arvonnan tavaroita yhteen kasaan. Ihan lähiaikoina on siis tiedossa yksi tavallinen arvonta sekä yksi kierrätysarvonta! 

Mitäs tykkäätte sailoreista?

16 kommenttia:

 1. Oikeen söpöt nämä! Mullakin on tällä hetkellä seilorit kynsillä 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! :3 Hih, hauska sattuma! :D Kävinkin sun blogista kurkkaamassa pastelliseiloreita ja ne oli aivan ihanat! ♥

   Poista
 2. Ihanat! Nuo textuuri lakat on vieny minut kyllä mennessään :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! ♥ Tekstuurit jaksaa kyllä innostaa muakin vieläkin, vaikka oon pelannut niiden kanssa jo pitkään. Niihin ei vaan voi kyllästyä! ♥

   Poista
 3. Oliko siellä kirpulla muita lakkoja siihen hintaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, voi olla että vielä on jotain jäljellä.. Käyn tänään kurkkaamassa! :DD

   Poista
 4. Tosi hienot! Ja jee, arvonnat on ihania! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nin! ♥ Hihi, täytyyhän teitä lukijoita välillä hemmotella! :3

   Poista
 5. Ootko koskilaisena menossa musareille? :) T.Koskilainen lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan hittolainen, mä näin tän viestin vasta nyt! Olin mä perjantaina jonkun aikaa. Hitsi vieköön, oltas voitu vaikka pikasesti treffata! :D

   Poista