Sivut

sunnuntai 10. elokuuta 2014

10 kynsikysymystä miehelle

Heippa! 

Tänään postaukseen pääsee osalliseksi taas kerran rakas miakkoseni. Hän on siis vieraillut blogin puolella jo useampaan kertaan ja koska postaukset ovat olleet niin suosittuja, niin ajattelinpa taas kerran pyytää miestä mukaan. Kaikki aiemmat postaukset, joissa mieheni on ollut osallisena, voitte lukea täältä! <- klik!


Idea tähän postaukseen lähti puhtaasti siitä, kun käskin mieheni kirjoittamaan ylös muistilapulle kahden lakan nimet. Kyseessä oli siis Opin Hey Baby! sekä Kiss Me I´m Brazilian. Kun myöhemmin kurkkasin mieheni kirjoittamaa muistilappua, repesin toden teolla nauramaan.

"Obiyn hei seilor baby ja kiss me i´m pregnant brazilian."

Ainakin osa muistilapun tekstistä oli varmasti kirjoitettu ihan vitsillä, mutta sain tuosta opin väärinkirjoituksesta hyvän idean. Mitäpä jos sitä kyselisi ukolta hiukan kinkkisempiä kynsiin liittyviä asioita ja katsotaan mitä hän osaa niistä kertoa! Postaus ei ole nyt mikään varsinainen haaste jota laitan eteenpäin, mutta luen oikein mielelläni teidänkin postauksianne, jos innostutte tekemään tämän saman omalle ukollenne!

Kysymykset & miakkosen vastaukset

Haluan alustaa näitä kysymyksiä ja vastauksia hiukan kertomalla sen, että mieheni on useasti yllättävän kiinnostunut kynsijutuistani ja muutamaan otteeseen on kysellytkin kynsistäni jotakin. Olen myös ihan kiitettävästi kertonut hänelle kynsijutuista, joten katsotaan kuinka paljon hän vielä kertomistani muistaa. ;)

1. Mitä tarkoittaa skittlette?

Se on vähän niinkuin se polka dots, mutta oma juttunsa. Mutta se liittyy kai jotenkin myös cracklelakkoihin.

Bloggaajan kommentti: Tämä vastaus meinasi jo lähteä oikeille raiteilleen, mutta pienen mietintähetken jälkeen mies lisäsin vastaukseen tuon cracklelakkajutun, joka nyt ei skittletteen liity kyllä pätkääkään.

2. Mitä ovat jelly, creme, glitter, crelly ja shimmer?

Lakkoja, jotka eri valoissa näyttää erilaisilta. Esim. kimaltelee ja vaihtaa väriä.

Bloggaajan kommentti: Tässäkin vastauksessa oltiin jo hiukan oikeilla raiteilla, kuitenkin shimmer hämäsi miestä niin paljon, että hän ajatteli kaikkien näiden olevan jotain erilaisia kimallelakkoja.

3. Luettele kolme eri kynsilakkamerkkiä jotka tiedät.

IsaDora, O.P.I ja Nufu.

Bloggaajan kommentti: Nämä menivätkin ihan nappiin! IsaDoran ja Opin arvasinkin jo että mies tietää varmasti, mutta nufu tuli kyllä aika yllätyksenä! Olisin veikannut sen tilalle ennemmin China Glazea tmvs.

4. Luettele kolme eri kynsilakan nimeä jotka muistat.

Its A Doozi Says Suzi, Houston We Have Purple ja se joku "Help me im pregnant brazil".

Bloggaajan kommentti: Hahahahahha! Ja vau! Kaksi ensimmäistä ovat Opin lakkoja ja menivät ihan nappiin. Noita Opin lakkojen nimiä olenkin muutaman luetellut miehelle, kun ne ovat niin hauskoja. :) Tämä "odottava brasilialainen" liittyykin siihen muistilappuun josta idea jo tähän postaukseenkin lähti. :'D

5. Millä välineellä on kaikista "turvallisinta" lyhentää kynsiä?

Viilalla.

Bloggaajan kommentti: Jahuu, oikea vastaus! Tosin olisin vielä toivonut, että mies vastaa lasiviilan. ;)

6. Millä kotoa löytyvillä tarvikkeilla kynsiä voi koristella?

Folio, kukkaset ja Tiimarin askartelusälä.

Bloggaajan kommentti: Äääääh, ei ei ei. Ollaanhan tässä jo vähän oikeilla jäljillä, mutta olisin toivonut miehen vastaavan esimerkiksi tuorekelmu, meikkisieni, teippi, pillit, hammasharja... Näitä kaikkia kun olen käyttänyt useaan otteeseen miehen silmien alla ja jopa höpöttänytkin niistä paljon!

7. Mitä eroa on kynsien lakkauksella ja geelilakkauksella?

Geelilakkaus kestää paljon paremmin kuin normi lakkaus.

Bloggaajan kommentti: Kyllä, mahtavaa! Hiukan hakoteillä mies kuitenkin oli, koska sanoi jossain vaiheessa että sen tekemiseen ei tarvita uunia ollenkaan. Tai ehkäpä hänelle tuli IsaDoran geelilakat mieleen. ;)

8. Minkälaiset ovat rakennekynnet ja kuinka ne tehdään?

Siihen tarvitaan ainakin uuni ja niitä tippejä, jotka sitten viilataan sen pitusiksi kun haluaa. Ne voi olla vaikka piikit tai sellaset ankkakynnet, saa siis ihan minkälaiset vaan haluaa.

Bloggaajan kommentti: Jeeei, hyvä Janne! Tämän halusinkin miehen tietävän, koska rakennekynsiä on tullut kotona väsättyä niiiiiin paljon että niistä ukon on jo pakko tietää jotain. :D

9. Kuinka monta kynsilakkaa minä omistan ja missä säilytän niitä?

Kynsipöydän laatikoissa oikealla puolella Alex laatikossa. Oliskohan kolmessa ylimmässä laatikossa ja lakkoja on noin pari sataa.

Bloggaajan kommentti: Kyllä kyllä kyllä! Minulla tosiaan on pari sataa lakkaa ja säilytän niitä Alex:issa kynsipöydän oikealla puolella. Laatikostossa on viisi laatikkoa, joista ylhäältä kolmas ja neljäs sisältävät lakkoja, joten se miehelläni meni kyllä väärin.

10. Mitä eroa on asetoonittomalla ja asetoonillisella kynsilakanpoistoaineella?

Haen sulle melkein aina asetoonitonta ja sitä asetoonia ei saa olla sun poistoaineessa koska se vahingoittaa kynttä tai lakkaa, tai jotain..

Bloggaajan kommentti: Tämäkin vastaus oli hyvä! :) Tosiaan itse suosin asetoonitonta kynsilakanpoistoainetta lähes aina, koska asetoonia sisältävä poistoaine kuivattaa mun kynsiä niin paljon. Lakan vaurioitumisen mies varmaankin nappas yhdestä ohjelmasta, joka hetki sitten katottiin. Siinä yksi nainen kaatoi asetoonia sisältävää poistoainetta jankkiintuneeseen lakkaansa ja arvaatte varmaan kuinka mä sitä miehelleni kauhistelin. ;)

Yhteenveto

Yhteenvetona kyllä se mies melko paljon mun kynsijutuista tietää! Osan jutuista se selkeästi muistaa jotenkin tai ainakin sinnepäin ja sehän "kelpaa" mulle varsin hyvin, haha! On toi parempi puolisko siis jotain mun kynsihöpinöistä jaksanut kuuntelun lisäksi jopa sisäistääkkin! ;D

Ja taas kerran, kyllä oli naurussa pitelemistä tätä postausta tehdessä, suosittelen siis kaikkia ottamaan "haasteen" vastaan ja toteuttamaan tämän oman ukon tai vaikka kynsistä tietämättömän kaverin kanssa. Ja kysymyksiähän saa tietysti muunnella oman tietämyksen mukaan niin, että kaikki liittyvät vaikka pelkästään kynsilakkoihin. Ja muistakaahan linkitellä mulle postauksia tänne blogin puolelle jos tämän toteutatte, tälläisiä postauksia on aina niin hauska lukea! :)

Hauskaa alkavaa viikkoa! 

26 kommenttia:

 1. Hahahah:D Illan naurut, nyt pääsee hyvillä mielin nukkumaan! Ja miehesi voisi kyllä suunnitella lakan "Help me im pregnant brazil". Odotan innolla.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi miten ihana kuulla! :') ja hahahahaha, mä välitän miehelle terveiset! ;)

   Poista
 2. Hahahhahah!!! Kysyin samat mun mieheltä ja kirjoitan siitä kyl kans jutun.. :D

  VastaaPoista
 3. Tarviipas varmaa joku kerta väsätä ja ottaa haaste vastaan

  VastaaPoista
 4. Nauroin yovuorossa ihan vedet silmissa tuolle Help Me I'm Pregnant Brazilille! :D Loistavaa, mun ei kylla ees kannata yrittaa, mun miehella ei oo _mitaan_ karya ja yritan pitaakin sen kaukana kaikista lakka-asioista, ettei sille esimerkiks valkene, etta niita on joku 700.. o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, kiva että tästä postauksesta on ollut iloa! ;D hahahahaha, ehkä sitten kannattaakin olla ihan hissun kissun. ;)

   Poista
 5. Haha! :D Mun täytyy myös yrittää suostutella mies tähän haasteeseen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin! :D linkkaile sitten tänne jos saat miehen suostuteltua ja kirjotat siitä blogiin! :D

   Poista
 6. Apua, ihana! :DDD <3 Yllättävän hyvä kynsilakkatietämys kyllä miehelläsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, no eikö! On se selkeesti mun kynsihöpinöitä kuunnellut! ;D

   Poista
 7. Tää oli kyllä niin paras postaus! Kuolen nauruun... :DDD Mun on pakko kanssa toteuttaa tämä Viljamin kanssa. Saas nähdä miten meille käy. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, ihana että tästä oli iloa! :D <3 mä lukasinkin jo sun ja viljamin postauksen, se oli ihan mieletön! :'DD

   Poista
 8. Haahaa, tää oli kyllä hauska, tiesipä mies hyvin kynsijutuista! Me oltiin viikonloppuna Tallinassa ja Kaubamajassa poikaystävä mietti ääneen, että "normaalille miehelle" ei sano nää lakkamerkit mitään, mutta itselle ne on lähes kaikki ihan tuttuja..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiva kun tykkäsit! :D haha, ei miehet oikein pysy perillä näissä meiän lakkahömpötyksissä! ;D

   Poista
 9. Tää on kyl hauska idea. :) Kiva postaus!

  VastaaPoista
 10. Niin hauska idea. Kyllä nauratti ku luki tätä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://kynsitaideterapiaa.blogspot.fi/2014/08/mies-vastaa-taallakin.html

   Poista
  2. Haha, kiitos Katarooma! Ja kiva että tää sai sut nauramaan! :D

   Poista
  3. Hahah, ihana että sunkin mies lähti tähän mukaan! :D

   Poista
 11. Tässä olis mun miehen kynsitietämys koetuksella :D
  http://mintblogi.blogspot.fi/2014/08/10-kynsikysymysta-miehelle.html

  VastaaPoista
 12. Oli pakko osallistua! :) Kiitos taas tästä loistavasta älynväläyksestä!
  http://miraclesnails.blogspot.fi/2014/08/10-kynsikysymysta-miehelle.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva kun tekin osallistuitte! :D Kyllä sai taas nauraa kun luki sun postauksen läpi, miehillä on ihan mahtavia vastauksia! :D

   Poista