Sivut

maanantai 18. elokuuta 2014

Ensimmäiset syyskynnet

Heippa ihanat! 

Siinä vaiheessa kun Anniina vetää nahkatakin päälle ulos lähtiessään, kiskoo villasukkia jalkaansa, viettää iltansa jumpsuit päällänsä ja illan hämärtyessä sytyttää vielä kynttilöitäkin, silloin on syksy.


Ah, syksy on parhautta! Mä rakastan syksyä iiiiiihan yli kaiken ja kyllä syksy on jo melkein täällä, koska illat hämärtyvät paljon nopeammin, ulkona on paljon viileämpää ja puut alkavat pikkuhiljaa kellastumaan. Ja koska syksy alkaa olemaan täällä, niin silloin on ehdottomasti aika toteuttaa ensimmäiset syyskynnet.


Mulla on tän kesän aikana tullut ihan yliannostus kaikista kirkkaista lakoista ja oon jo kuollakseni kaivannut syksyn murrettuja värejä ja hillittyjä elegantteja lakkauksia, ihanaa ihanaa ihanaa! 


Ensimmäisille syyskynsilleni pääsi elegantti skittlette. Peukalossa ja pikkurillissä pohjalla on nude creme, Seppälän Sandy Beach. Etusormessa ja keskisormessa pohjalla on IsaDoran ihana viime syksyn "varpuslakka" Little Sparrow ja nimettömässä pohjalla on IsaDoran kultainen tekstuurilakka Gold Crush.


Kaikki muut kynnet, paitsi tuo nimetön on koristeltu tuorekelmutekniikalla Sandy Beachia ja Gina Tricotin valkoista hyödyntäen. Koristeina on lisäksi kultaiset niitit ja mustat höyhensiirtokuvat.

Käytetyt: IsaDora - Gold Crush*, IsaDora - Little Sparrow*, IsaDora - Peel Off Base* (tekstuurilakan alla), Seppälä - Sandy Beach, Gina Tricot - White, höyhensiirtokuvat*, niitit* & tuorekelmu.

Ainiin, on syksyssä vielä yksi muukin kiva juttu.. Nimittäin meikäläisen synttärit on 2.9! Sen kunniaksi blogissa alkaa vielä tämän kuun loppupuolella aika mahtava arvonta. 

Mitäs tykkäätte kynsistä?

18 kommenttia:

 1. Onpas kyllä syksyiset kynnet :) Tänään on selvästi syksyinen päivä, kun useampi on julkaissut ekat syksykynnet :D
  Syksy on ihanaa aikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! ♥ Syksy on kyllä paras vuodenaika. ♥ Ja joo huomasin kans, mun insta ainakin tulvi erilaisia syksykynsiä. :D On näköjään kanssalakkaajilla samanlaiset lakkausmieltymät. :)

   Poista
 2. Oi todella kauniit! Ja niin onnistunut tuo kelmutus näissä, miksen mä osaa yhtä hyvin tuota : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! ♥ Haha, voi kuule, kyllä munkin kelmutuksen onnistuminen riippuu välillä ihan jostain kuun asennosta! :'DD

   Poista
 3. ihanat kynnet on :)
  miä odotan jo ens kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! ♥ Hihi, kyllä se sieltä tulee ennen kuin huomaakaan! :D

   Poista
 4. Kivat kynnet :) oon miettinyt pitäiskö hankkia toi kultainen vai opin vastaava hiekkalakka... Ja ai että mäki oon kaivannu syksyä ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! ♥ Voin kyllä suositella tätä IsaDoran kultaista, mutta se Opinkin on aivan ihana. Hihi, syksy on kyllä niin ihanaa aikaa! ♥

   Poista
 5. Hurjan kauniit kynnet, hempeät :)

  VastaaPoista
 6. Oih, ihanat! Juuri tänäin sanoin Viljamille, kuinka ihanaa kun syksy tulee. Tykkään älyttömän paljon<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Faniseni. ♥ Hih, meistä löytyy taas jotain yhteistä! :D Syksy on kyllä niin ihanaa aikaa. ♥♥

   Poista