Sivut

lauantai 2. elokuuta 2014

Kosmetiikka-arvonta

Heippa! 

On vihdoinki aika pistää lupaamani arvonta pystyyn. Kynsitarvikkeista kuitenkin poiketen tänään arvotaankin muuta kosmetiikkaa! Palkintona arvonnassa on tuotteita, joita olen saanut IsaDoran PR-tapahtumasta sekä LivBoxista, mutta koska en ole itse näitä ehtinyt käyttämään ja osan näistä tuotteista omistan jo entuudestaan, niin päätin ilahduttaa teitä näillä tuotteilla! Psst. Kaikki tuotteet ovat uusia / avaamattomia.


Palkinto on siis kokonaisuudessaan tämän näköinen. Kaikki tuotteet sopivat mielestäni hyvin käytettäväksi sekä kesällä että syksyllä, joten näistä on varmasti jokaiselle iloa vielä monta kuukautta. Palkinto sisältää IsaDoran kesäkokoelman luomiväripaletin (Savannah Sunset 69), Volume & Curl -ripsivärin (Black 10), Wake Up Make-Up -meikkivoiteen (Warm Beige 04) sekä Herbinan suolasuihkeen.

Säännöt

- Arvonta alkaa nyt ja päättyy 09.08.2014. Palkinnon postitan vain Suomeen.

- Arvontaan osallistuaksesi sinun täytyy olla blogini julkinen lukija joko Bloggerin, Bloglovinin tai Facebookin kautta. Myös kaikki uudet lukijat ovat tervetulleita! Liittymisnappulat löydät blogin sivupalkista.

- Osallistuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Muista täyttää huolellisesti jokainen kohta lomakkeesta. Puutteellisesti täytetyt lomakkeet johtavat suoraan hylkäämiseen.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.

PS. Myös blogin -Facebooksivun puolella on käynnissä arvonta, jossa palkintona on O.P.I -seinäkalenteri.

Onnea arvontaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti