Sivut

torstai 7. elokuuta 2014

O.P.I - Hey Baby!

Heippa ihanaiseni! 

Tänään mulla on esiteltävänä teille simppeli pinkki lakkaus, jolla olen viihtynyt pari päivää. Olette monesit minulta pyytäneetkin vinkkejä helppoihin lakkauksiin, joten tässä on ehdottomasti yksi.


Jos koristelutaidot ovat vielä rajalliset tai haluaa selviytyä kynsien koristelusta nopeasti, mutta kuitenkin näyttävällä lopputuloksella, kannattaa kynsille valita jokin huomiota herättävä pohjasävy. Lakkaukseen saa helposti ilmettä koristelemalla yhden aksenttikynnen esimerkiksi strasseilla tai niiteillä.


Varsinkin jos olet aloittelija, strasseja ei kannata laittaa moniin kynsiin, sillä ne tuntuvat alkuun oudoilta. Strassien kiinnittämiseen suosittelen ehdottomasti kynsiliimaa, jossa on sivellin mukana. Tämänhetkisen liimani olen itse löytänyt ihan Citymarketin hyllyltä ja sillä timantit ovat pysyneet kiinni hyvin jopa viikon. Tai voipi olla että pysyisivät kauemminkin, mutta itse haluan siinä vaiheessa jo vaihtaa uudet lakkaukset.Itselläni on näissä kynsissä Opin Hey Baby!, joka on ihana pinkki creme. Se levittyi nätisti ja peitti kahdella kerroksella. Tätä voisi kyllä kutsua sellaiseksi THE pinkiksi, niin täydellisen sävyinen se on! Aksenttikynnet koristelin vaaleanpunaisilla ja hopeilla supershine strasseilla, joita sain viime kuussa Sanna Taralta testiin.

Käytetyt: O.P.I - Hey Baby!*, vaaleanpunaiset strassit, hopeat supershine strassit*.

PS. Kirkkaan pinkki on kyllä sävynä jo itsessään todella näyttävä ja kaunis, joten jos koristelu ei houkuta ollenkaan niin suosittelen kääntymään pinkin puoleen. Mielestäni se saa kynnet näyttämään jotenkin pidemmiltä ja luo aikaiseksi melko seksikkäänkin lookin. Ja sama pätee myös punaiseen!

Mitäs tykkäätte kynsistä? 

16 kommenttia:

 1. Mä julkaisin samankaltaiset kynnet muutama päivä sitten instassa. Mulla oli myös kirkkaan pinkki kynsillä :) Tälläset kynnet on kyllä kivat ja näyttävät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, oho :D Meillä on ollu selkeästi joku telepaattinen lakkayhteys! :D Pinkki on kyllä aina ihanan näyttävä. ♥

   Poista
 2. Onpas nätit kynnet! :)


  http://jennidiamante.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Tää on ehkä paras lakkaus, jonka oon Hey baby!:sta nähnyt :) Yksinkertaisuudessaan upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Vandaalia! ♥♥ Yksinkertainen on välillä kaunista! :3

   Poista
 4. Ihan mahtavat kynnet:) kaunis pinkki ja paljon strasseja sopii aina yhteen ja on näyttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kynsille! ♥ Oon samaa mieltä, välillä yksinkertainen on kaikkein kauneinta. ♥

   Poista
 5. Tosi räyheet ja söpöt yhtäaikaa :)

  VastaaPoista