Sivut

lauantai 16. elokuuta 2014

O.P.I - Sheer Tints - uusintayritys

Heippa ihanaiseni! 

Viime kynsipostauksessa kerroinkin teille jo, että sain Kauneudenkaupalta testattavakseni Opin Sheer Tints -lakkoja. Ensimmäinen yritykseni näiden lakkojen kanssa ei mennyt ihan nappiin, joten päätin yrittää uudestaan. Halusin siis kynsille pelkän "vesiväripohjan" ja onnistuin mielestäni aika hyvin tällä kertaa!


Viimeksi vesiväripohjastani ei tullut mitenkään kivasti liukuva, joten tällä kertaa päätin kokeilla lakkausta kolmella sävyllä neljän sijaan ja tällä kertaa onnistuinkin niin hyvin, että pystyin jättämään kynnet ilman isompia koristeluja. PS. Sheer Tints -lakkojen alla on tietysti valkoinen lakka.


Peukaloon, keskisormeen ja pikkurilliin tein erilaisia osioita lakkojen omilla siveltimillä. Etusormeen ja nimettömään taas tein vaakasuoran liukuvärjäyksen kahdella lakalla. Etusormessa siis keltainen & pinkki ja nimettömässä pinkki & violetti. Lisänä kynsissä on mustat helmet. Aika kivalta näyttää jo pelkästään kahden sävyn yhdistelmä, jos katselee tuota nimetöntä. Siihen sopisi kivasti myös esimerkiksi jotkin vaaleanpunaiset timantit ja vaikka höyhenet, jolloin yhdistelmästä tulisi kesäisen sijaan ihanan tyttömäinen ja ajaton.


Tällä kertaa tykkään kynsistä tosi paljon! Ne ovat niin ihanan utuiset, että niitä tekee mieli vain tuijotella. Tykkään myöskin näistä Sheer Tintseistä tosi paljon. Halutessaan näillä voi tehdä sekä helppoja, että hiukan vaativampia lakkauksia, joten nämä sopivat oikein hyvin sekä aloittelijoille, että kokeneemmille kynsiharrastajille ja myös sellaisille jotka haluavat hiukan haastetta lakkailuun. ;)

O.P.I - Sheer Tints -minisetti 24,90€.

Mulla on kyllä niin hurja määrä ideoita mitä kaikkea näillä lakoilla voisi tehdä. Niitä voisi tuputella kynsille, käyttää glittersandwicheissä, tehdä raitoja tai muita pieniä osioita, käyttää auringonlasku -pohjana, tai vaikka liukuvärjätä.. Ei uskoisi että värilliset päällyslakat voivat olla niin monikäyttöisiä. Googlettamalla löytyy myös hurja määrä erilaisia vaihtoehtoja näiden lakkojen käyttöön, joten kirjoitelkaahan ihmeessä Googlen hakukenttään esim. "Opi Sheer Tints ways to use".

Mitäs te tykkäätte "tintseistä"?

12 kommenttia: