Sivut

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Queenlash ripsiseerumi

Heippa! 

Uusia jänniä testattavia on ilmestynyt lähiaikoina pöydälleni ja päätinkin tulla pikaisesti vilauttamaan teille yhtä niistä. Tämän viikon alussa sain siis testattavakseni Queenlash ripsiseerumin.


Queenlash ripsiseerumi 100% luonnollinen tuote, jota ei ole testattu eläimillä. Sen käyttö pidentää, tuuheuttaa ja tummentaa ripsiä. Näkyviä tuloksia saavutetaan noin 2 kuukauden päästä käytön aloittamisesta ja tulokset kestävät jopa 6 kuukautta. Ylläpitävällä ja hoitavalla käytöllä tulokset pysyvät 8-10 kuukautta.


Annostelu tapahtuu tämän näköisellä kapealla siveltimellä, joka on samantapainen kuin tavallisten eyelinereiden siveltimet. Käytännössä ripsiseerumia käytetään muutenkin samaan tapaan kuin tavallista eyelineria, ainoana poikkeuksena on vain se että seerumi on läpinäkyvää. Tuotetta levitetään siis iltaisin silmän yläluomen rajan iholle silmäripsien juurille, jolloin ainesosat saavat vaikuttaa yön yli.

Aloitustilanne näyttää tältä. Ripset eivät ole kovinkaan pitkät tai paksut ja ne ovat tosi vaaleat.

Tämä on ensimmäinen ripsiseerumi, jota pääsen testaamaan ja olen tästä jo nyt todella innoissani! Itselläni ripsien värjääminen ei saa näkyviä tuloksia aikaiseksi, kestomascarasta olen kuullut vain huonoja kokemuksia ja ripsienpidennyksiä en voi pitää kuin max. kuukauden, jonka jälkeen niiden käyttö alkaa suoraan sanottuna ketuttamaan (= en kestä sitä että silmiä ei voi esim. hieroa normaalisti). Ripsiseerumi voisi siis ehdottomasti olla minulle sopiva juttu, koska haluaisin pidemmät ja tummemmat ripset! Tuotteen testauksen aloitin tämän viikon keskiviikkona ja tuloksia tulen raportoimaan blogin puolelle arviolta kuukauden - parin päästä.


PS. Voit lukea lisää Queenlash ripsiseerumista, sekä tilata sen itsellesi täältä! <- klik!

Seerumi on saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Oletteko te koskaan kokeilleet ripsiseerumeita?

14 kommenttia:

 1. En ole mutta täytys kokeilla sillä voitin jokin aika sitten noin 100e arvoisen seerumin blogiarvonnasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ootpa ollut onnekas! :) Minkä seerumin voitit?

   Poista
  2. Aijaa, oonkin kuullut siitä että sen pitäis toimia! :)

   Poista
 2. Mä kokeilin jotain seerumia jonka sain mun mutsilta - kunnes toisesta silmästä alko ripset tippumaan. En muista kuollaksenikaan mikä seerumi se oli, heitin sen roskiin. Tämä se ei ollut, se seerumi oli hopean värisessa putkilossa. Vai purkissa, mikskä tota sanotaan :D Pullossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui kauhea. :o Onneksi se ei sentään ole sama seerumi kuin tämä! Mutta hyvä että lopetit sen käytön. :) Ja hahah, mä sanoisin putkilo? :DDD

   Poista
 3. Aikamoinen tuo niiden ennen-jälkeen mainoskuva nettisivuilla... *köh köh* :D Mutta oon Talikan ripsiseerumia kokeillut. Mitään huomattavaa pituuskasvua en huomannut, mutta ripset tuntuivat vahvemmilta, eivätkä putoilleet niin helposti kuin ennen. Olis mielenkiintoista nähdä tuon seerumin inci-lista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä katoin kans. :D Ripsiin liittyvät mainoskuvat on tosin mun mielestä lähes kaikki melko huvittavia. Noin niinkun ripsivärimainoksissakin.. :D En oo tosta seerumista vielä kuullutkaan! Mullekkin kyllä ihan riittäis jos ripset edes vahvistuis ja vaikka paksuuntuis, kunhan niistä tulis ees vähän jotenkin näyttävämmät. :) Ja tuolta paketista kaivoin tälläsen listan: puhdistettu vesi, natriumkloridi, bentsalkoniumkloridi, sitruunahappo, dinatriumfosfaatti, selluloosakumi.

   Poista
 4. Onko tuo Eekun testaama tuote siis tämä www.maylash.fi ?

  VastaaPoista
 5. Onko tullut tulosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käyttänyt tätä seerumia nyt 5 viikkoa ja mielestäni tulosta on kyllä tullut! Ainakaan ripsiä ei ole tippunut läheskään niin paljoa. :) Päätin ottaa ripsistä kuvat 2kk käytön jälkeen, joten kolmen viikon päästä julkaisen ennen - jälkeen kuvat täällä blogin puolella!

   Poista
 6. Moi! En löytänyt täältä blogista kuvia 2kk käytön jälkeen, oletko niitä jo julkaissut? Miten seerumi mielestäsi toimi, huomasiko eroa? Mistä seerumia saa tilattua ja paljonko se maksaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Olen julkaissut postauksen, jossa kerron kahdeksan viikon tuloksista, voit lukea sen täällä: http://tinynaildesign.blogspot.fi/2014/10/queenlash-ripsiseerumi-tulokset.html

   Postauksessa kerron mielipiteitäni seerumista kuvien kera ja sieltä löytyy myös linkki seerumin sivuille, joista näkyy myös sen hetkinen hinta. :)

   Poista