Sivut

tiistai 26. elokuuta 2014

Ruskaranskikset

Heippa! 

Syyskynsillä jatketaan taas tänään. Tällä kertaa kynsille pääsi helpot sekasotkuiset ranskikset. Ai että, mä niin odotan että kaikkien puiden lehdet saa ruskavärityksen, se on niin kauniin näköistä! 


Pohjalla kynsissä on kaksi kerrosta Lumenen CC -lakkaa, jota esittelin tarkemmin jo eilen. Tämän päälle vetelin summanmutikassa erilaisia osioita lakkojen omilla siveltimillä. Mukaan otin ruskan värejä muistuttavia cremelakkoja sekä kultaisen ja kuparinvärisen shimmerlakan.


Jokaisesta kynnestä tuli tietysti erilainen, mutta halusin luoda kynsiin pientä jatkuvuutta sillä, että laitoin jokaisen kynnen reunimmaisen raidan sävyn reunimmaiseksi myös seuraavaan kynteen.


Tälläisistä sekasotku kynsistä voi oman lakkaustason mukaan soveltaa vaikka minkälaiset kynnet lisäilemällä kynsiin esimerkiksi pilkkuja, siirtokuvia, leimauksia, one stroke -lehtiä... Vain luovuus on rajana!


Ja näin lyhyesti vielä ohjeet kuinka tälläiset kynnet tehdään. Ensiksi kynsille lakataan mikä tahansa pohjasävy. Itse valitsin nuden, koska halusin tehdä kynsistä ranskikset, mutta voit halutessasi käyttää ihan mitä muuta tahansa sävyä. Raidat kynsiin tehdään lakkojen omilla siveltimillä ja niillä sävyillä kuin itse haluat. Raitojen tekeminen kannattaa aloittaa pikkurin uloimmasta reunasta ja edetä siitä raita raidalta peukaloa kohti. Tee ensin vierekkäin eri pituisia, paksuisia ja muuenkin erilaisia raitoja / osioita ja niiden kuivuttua voit vielä vetää raitoja summanmutikassa edellisten raitojen päälle ja lisätä lopuksi vielä esim. glitter- tai shimmerlakkaa. Muista raitoja tehdessä ottaa mahdollisimman vähän lakkaa siveltimeen! Lopuksi levitä päällyslakka jolloin raidoista tulee yhtenevän näköiset. Halutessasi voit jatkaa koristelua vielä oman taitotasosi / makusi mukaan.

Käytetyt: I Just Can´t Cope-Acabana, Where Did Suzi´s Man-Go?, Live.Love.Carnaval, Berlin There Done That, Oy-Another Polish Joke!, A Woman´s Prague-Ative, Don´t Bossa Nova Me Around*, Lumene - CC Nail Concealer.

PS. Synttäriarvonta alkaakin vasta meikäläisen synttäripäivänä, koska yksi palkinto on vielä saapumatta. Mutta tosiaan ensi tiistaina kannattaa pyörähtää blogin puolella koska silloin starttaa ihan huikea arvonta!

Mitäs tykkäätte ruskaranskiksista?

24 kommenttia:

 1. kylläpäs ne olikin kauniit !

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka kauniit! :) Olisipa syksy aina tällainen kaunis ja värikäs, mutta inhoan sitä kaikkea mutaa ja sadetta mitä syksyisin on :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kynsille! ♥ Samaa mieltä, syksy voisi olla aina vain viileä ja värikäs, mutta itse toisaalta tykkään paljon sateestakin. Kumisaappaat ja sateenvarjo vain kouraan niin sateesta voi nauttia ulkonakin. ♥ Mudasta tosin en itsekkään tykkää yhtään! :D

   Poista
 3. Ihanat! <3 Määki oottelen ruskaa täällä...

  VastaaPoista
 4. Hurjan kaunis ranskis! Syksy ja värit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos OonaV! ♥ Syksy on kyllä niin ihana. ♥

   Poista
 5. Aivan ihanat ruskakynnet<3 Tykkään!

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtavat kynnet! Ihanat! ^_^

  VastaaPoista
 7. Tosi ihanat kynnet!! ♥♥♥

  VastaaPoista