Sivut

torstai 14. elokuuta 2014

Unikkoja vesiväripohjalla

Heippa ihanat! 

Sain Opin maahantuojalta, Kauneudenkaupalta, testattavaksi Opin Sheer Tints -lakkoja, jotka tunnetaan myös nimellä vesivärilakat. Nämä Sheer Tints lakat ovat siis tarkemmin ottaen värillisiä päälyslakkoja, joiden on tarkoitus antaa erilaisia säväyksiä lakkauksille.


Sheer Tintsit eivät siis missään nimessä ole tavallisia kynsilakkoja, eikä niitä käytetä tavallisten kynsilakkojen tavoin, koska ne eivät peittäisi kynttä vielä monen monen monen kerroksen jälkeenkään. Tarkoitus on siis käyttää lakkoja toisten lakkojen päällä. Yksinään, kerroksittain, osittain... Vain luovuus on rajana!


Monet teistä ovat varmasti törmänneet Sheer Tintseillä tehtyihin "vesivärilakkauksiin". Minäkin päätin ensimmäisenä kokeilla tälläistä lakkausta ja leimailla sitten vesiväripohjan päälle. Vesiväripohja toteutetaan siis niin, että kynsiin lakataan pohjalle ensin jokin vaalea lakka. Itse valitsin pohjalle Gina Tricotin valkoisen. Tämän jälkeen kynsiin lakataan kynsi kerrallaan pieniä osioita kahdella tai useammalla Sheer Tints lakalla niin, että koko kynsi peitetään osioilla. Lakat hiukan liukuvat toisiinsa, jolloin lopputuloksesta tulee ihan vesivärimäinen. Itse käytin näihin kynsiin jokaista sävyä jokaisessa kynnessä.


Lakatessa kannattaa muistaa, että pitää kaikki sävyt valmiiksi auki pöydällä, jolloin osiot eivät ehdi kuivua liikaa. Myöskin alkuun kannattaa kokeilla lakkausta ennemmin 2-3 sävyllä, kuin kaikilla neljällä, sillä itsellä osiot pääsivät hiukan kuivahtamaan ja lakkaustulos ei ollut niin liukuva.


Tarkoituksena minulla oli siis ensin jättää kynsille pelkkä vesiväripohja, mutta koska pohjasta ei tullut niin hyvä kuin halusin, niin päädyin leimaamaan vielä lakkausten päälle. Harmikseni menin valitsemaan MoYoun laatasta Unikko -kuvion, joka peitti pohjan melkein kokonaan. Lisäksi menin vielä hölmönä valitsemaan leimauslakaksi mustan.. Näihin kynsiin valkoinen olisi mielestäni sopinut paljon paremmin. Loppujen lopuksi valitsin vielä päälyslakankin ihan väärin, eikä leimatkaan enää näyttäneet ihan parhailta.. Mutta aina ei voi voittaa! Oli nämä kynnet silti ihan kivat, vähän hipahtavat. Mutta toisaalta tein nämä kynnet mökille, joten sinnehän sopii ihan hyvin tälläiset hippivibakynnet, eikö? :D Huomenna aion joka tapauksessa kokeilla näitä ihanuuspäälyslakkoja uudestaan ja toivottavasti hiukan paremmalla menestyksellä!

Käytetyt: Gina Tricot - White, Konad - Black, MoYou - Pro XL Plate Collection 11*, O.P.I - Sheer Tints lakat*.

PS. Kosmetiikka-arvonta on myös saatu päätökseen ja random.orgin avulla voittajaksi arpoutui lukija nimimerkillä Emmi R. Onneksi olkoon! Tarkkailehan sähköpostiasi, sillä laitan sinulle piakkoin viestiä. 

Mitäs te tykkäätte näistä kynsistä?

14 kommenttia:

 1. Mun mielestä nää on oikein onnistuneet! Tuo kuvio näyttää hyvältä ja pohja näkyy alta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Fani! ♥ Ehkä sitä on vaan niin sokea ja kriittinen omalle "työlleen". Itse kun en oikein nää tuota pohjaa tuolta alta, mutta se johtuu ihan mun omasta pääkopasta sitten varmaan. :D

   Poista
 2. Nää on kyllä hienot, Tykkään unikko-kuosista ja tuo vesivärilakkaus alla on kiva:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kynsille! ♥ Unikko-kuosi on kyllä hauska kynsissä, varsinkin kun monet vielä tunnistaa sen kynsiltä! :)

   Poista
 3. Onpa nätit! :)


  http://jennidiamante.blogspot.fi/

  VastaaPoista