Sivut

torstai 25. syyskuuta 2014

Galakseja ja tähtitaivaita

Heippa ihanat. 

Tänään hypätään avaruuden ihmeelliseen maailmaan. No okei ei hypätä, tuodaan se kynsille vaan!


Mulla on laatikossa vihko, johon aina sillon tällön kerään ideoita kynsiin. Jos siis mulle sattuu esimerkiksi ulkona välähtämään joku hyvä idea päähän, kirjoitan sen vihkooni ylös heti sisälle päästyäni. Ideoiden puuttuessa tai muuten vaan kun siltä tuntuu, avaan vihkoni ja poimin sieltä jonkun idean kynsiin. Näin päädyin pari päivää sitten tekemään nämä galaksi / yötaivas -kynnet.


Etusormessa ja pikkurillissä on IsaDoran ihana tekstuurilakka, Black Crush. Siinä on mustalla pohjalla hopeista glitteriä ja varsinkin hiukan kauempaa katsottuna se näyttää aivan tähtitaivaalta! Lisätuikkeeksi kynsiin laitoin muutaman hopeisen strassin sinne tänne.


Muihin kynsiin tuputtelin sikin sokin Color Clubin lineaarisia hololakkoja niin, että mustaa holoa jäi reunoille, keskelle eniten turkoosia ja turkoosin reunoille ripaus vaaleanpunaista ja violettia. Lisäksi kynsiin tein dotting toolin ja oumaxin valkoisen akryylimaalin avulla erilaisia tuikkeita. Ja niin, tuputtelin myös hiukan valkoista tuonne turkoosin holon päälle.


Ylemmät kuvat kynsistä on otettu luonnonvalossa pilvisellä säällä mutta tämän tekstin yläpuolella sekä alapuolella oleva kuva on otettu suorassa auringonvalossa. Mitä ilmeisemmin holoefekti meni hiukan "pilalle" tuputtelun vuoksi, sillä lineaaristen holojen (ja varsinkin näiden Color Clubin holojen) pitäisi hohtaa todella voimakkaasti. Mutta ainakaan minua tuo ei oikeastaan haittaa, vaan näin jälkeenpäin ajateltuna koko kynnen peittävä holoefekti olisi voinut näyttää todella typerältä.


Mielestäni kynsillä näkyy juuri sopivasti siellä täällä ripaus voimakasta holoefektiä ja se tuo vielä enemmän avaruuden tuntua kynsiin. Mä olen selkeästi piilonero! :'D

Käytetyt: Color Clubin holor: Beyond, Halo-graphic, Eternal Beauty ja Angel Kiss*. IsaDora - Black Crush*, hopeat strassit*, oumaxin valkoinen akryylimaali, dotting tool.

PS. Huomisessa postauksessa kurkistetaan muun kosmetiikan maailmaan. 

Mitäs tykkäsitte galaksikynsistä?

20 kommenttia:

 1. Aivan upeat kynnet, ihanat! ♡

  VastaaPoista
 2. Todella hyvin onnistuneet<3 Upeat!

  VastaaPoista
 3. Galaksikynnet uppoaa muhun aina ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Sara! ♥ Mäkin tykkään galaksikynsistä tosi paljon! :3

   Poista
 4. on kyllä upeat ! noi holot käy galaxikynsiin tosi hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kahden tytön kynnet! ♥ Joo ne sopi kyllä todella hyvin, ne toi juuri sopivaa kimallusta sinne minne piti! ♥

   Poista
 5. Aivan todella upeat! Pitää kokeilla myös itse vaikka tuskin läheskään yhtä hienoja saan aikaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mipsukka! ♥ Ei muuta kun kokeilemaan vaan, eihän sitä tiedä kuinka upeat kynnet saat vielä loihdittua! ♥

   Poista