Sivut

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Ideoita hääkynsiin

Heippa ihanat! 

Sain perjantaina kunnian lakata yhdelle morsiammelle hääkynnet. En muistanut ottaa valmiista kynsistä kuvaa, mutta ajattelin kuitenkin vilauttaa teille mallitikkuja, jotka tein morsiammelle koristeluideointia helpottamaan. Samalla ajattelin antaa muutaman muunkin vinkin hääkynsiä varten. Ja toki tämän postauksen vinkit ovat hyödyllisiä kelle tahansa ranskalaisesta lakkauksesta tykkäävälle.


Varmaan kaikista yleisin valinta hääkynsiin on ranskalainen manikyyri, eikä ihmekään. Onhan se ajaton ja varma valinta, joka yleensä sopii myös täydellisesti häämekon kaveriksi.


Joillekkin morsiammille kuitenkin pelkkä tavallinen ranskalainen manikyyri on liian tylsä ja kynsiin halutaan pientä ekstraa ja jotakin omaa persoonaa tuomaan. Tällöin ranskikseen voidaan yhdistää erilaisia koukeroita, ruusuja, pilkkuja, strasseja, glitteriä.. Vain taivas on rajana!


Myös ranskiksen muodon kanssa voi hyvin leikitellä. Mitäpä jos valitsisit tavallisen ranskalaisen sijasta suoran, vinon tai vaikkapa tuputellun ranskalaisen?


Myöskin valkoisen lakan valintaa kannattaa miettiä. Sillä on kuitenkin melko suuri ero valitseeko luonnonvalkoisen, kirkkaanvalkoisen vai helmiäisvalkoisen lakan.


Niin ja myöskään ranskiksen pohjaa ei kannata unohtaa! Mielestäni kaikista parhain lopputulos syntyy Lumenen 3in1 Nail Ridge Filler aluslakalla, joka on itsessään jo hiukan peittävä ja se täyttää myös mahdolliset kynnen uurteet antaen ranskispohjalakalle tasaisen alustan.


Värilakaksi taas voin suositella lämpimästi esimerkiksi Lumenen CC -lakkaa, joka on ihan ehdottomasti suosikkini taikka Mavalan Mava-Whitea, joka sekin toimii hyvin varsinkin Lumenen aluslakan kanssa.

Mikä malli oli teidän suosikkinne?

8 kommenttia:

 1. Strassiranskis ja tuo ihan Eka "perus" ranskalainen on nätit, ei liian monimutkaista mutta näyttävää! Ja strasseja ei tarvitsisi edes kaikkiin kynsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös yksinkertainen voi olla kaunista! ♥ Strassit näyttää kyllä todella hyvältä jos ne ovat esimerkiksi pelkästään aksenttikynsissä. :)

   Poista
 2. Toinen vasemmalta, tuo strassiranskis oli mun lemppari :)

  VastaaPoista
 3. Mie tykkään, että ranskiksissa on jotain pientä extraa, esim. strasseja :)
  Suosikit näistä on vas. ensimmäinen ja toinen malli ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans! ♥ Itse sitä on nykyään kyllä niin "kynsihullu", ettei mitenkään vois elää pelkällä tavallisella ranskiksella.. Pakkohan sinne on jotain lisäksi tunkea. :D

   Poista
 4. Nuo kaikki on todella herkkiä ja sopisi hyvin häihin, mutta tuo strassiranskis on älyttömän kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos muru. ♥ Se oli myös yks mun lemppari! ♥

   Poista